Dota Oynayanlar İçeri
-
varmidir bu saatte garenada olan gelem bnde(=
-
eurodayım nick: Kvasir
-
dota değilde hero siege, hero defance,Castle Defense vb. oynamak daha zevkli bence
dota dışında bişi atıyonuz mu ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
dota değilde hero siege, hero defance,Castle Defense vb. oynamak daha zevkli bence
dota dışında bişi atıyonuz mu ?
-----------------------------kendi mapım var, [ http://www.hiveworkshop.com/forums/maps-564/extreme-candy-war-2010-2-a-146474/ ]
ayrıca wowarena4.2b atıyorum arasıra.
-
@vbdream
deniyim bi
-
bu akşam büyük ihtimal atarız yıne dota Eu'dan
-
beyler oyunu illa orjinal mi almak lazım int. cafede oynuyoruz da benm pc de frozen korsan ?? 2 kişi birden geliriz
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
beyler oyunu illa orjinal mi almak lazım int. cafede oynuyoruz da benm pc de frozen korsan ?? 2 kişi birden geliriz
-----------------------------Tam ne demek istedin anlayamadım ama ben hiç orjinal alanı görmedim.
Online oynamak için orjinal mi lazım diye soruyosan kesinlikle öyle bişey yok benimde aynı int. cafeden frozen t. hertürlü garena , eu vs.. oynuyorum.
-
Yeco bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------Tam ne demek istedin anlayamadım ama ben hiç orjinal alanı görmedim.
Online oynamak için orjinal mi lazım diye soruyosan kesinlikle öyle bişey yok benimde aynı int. cafeden frozen t. hertürlü garena , eu vs.. oynuyorum.
-----------------------------İnternet cafeden oynanıyo yanlız evden oynayacağız warcraft 3 de öyle yani online battle net icin orjinal gerekiyor
-
internet kafedekinin hepsini al.
Eve geldiginde gir dosyanın içinde eurobattle'ın regi var. Ona tıkla kayıt yaptır gir oyuna.