folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövme Sildirmeyle İlgili Bir Sorum ?

Dövme Sildirmeyle İlgili Bir Sorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

merhabalar hocalar oncelıkle sole soleyım 2 yıllık bı ılıskım vardı ve gecenlerde bitti aynı ewde yasıyoduk cok da sorunlar atlattık hemde cok buyuk  tabı asıktık ewlenecektık falan filan ben koluma adını yazdırdım oda yazdırdı benımkını velasıl kelam ayrıldık :D guluyorum dıyceksını salakmısın yapılırmı edılırmı bu konuyu gecelım cunku nedersenız haklısınız dıycem gelelım soruma

ben kolumdakı dovmeyı cıkartırmak ıcın gıttım lazerci amcaya anasının nıkahı para ıstedı dovmecıye gıttım yaptırdıgım yere yenı dovme yaptırayım ustune dye sılerım ben dedı bu havya ( lehim makinesi) ile dovmenın ustunu kazıdı deriyi en fazla 2 seansda cıkar dedı hıc bu sekılde dovme sıldıren oldumu nası bı sonuc olur aacaba dovme tek renk siyah 4 harf cok kalın ve baskın degıl silik yazmıstı adam

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

o beklenen yorumu ben atayım :D

hiç başkasnın adı dövme yaptırılır mı hacım ya??

la ben kendi adımı bile dövme yaptırmam :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

oha lehim makinası ile dövmemi çıkarmış ya :S 

hocam özelden foto. filan atabilirsen cover-up için fiyat filan alabilirim.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

he bende dedım ıste o cevbı atmayın die :D  bılıyorum yaptıgım mallık cahıllık salaklık ve bunun gıbı bı suru kufurun  farkındayım :D sonucdan haber edın bılen duyan varmı bole bıseyı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla deneyim atmayı hocam 1  sn kolumun son durumunu 3 gun oldu yaptıralı ust deriyi yaktı yanı sanırım kolumda suan 2. derecen yanık var kabul baglayıp kabukla beraber  murekkebı atacak vucud

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

oha lehim makinası ile dövmemi çıkarmış ya :S 

hocam özelden foto. filan atabilirsen cover-up için fiyat filan alabilirim.

al kardesım suan kolum bu halde sanırım 15-20 gun bole bekleyecez antibiyotik kullanıyorum 

ILKER06 tarafından 11/Ağu/13 11:53 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amını sikim benim içim cız etti lan nasıl dayanıyorsunuz amk yaptırırken ve çıkarırken

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/dovme-silici-krem-tat-b-gone-usa-37366064#product-information

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/dovme-silici-krem-tat-b-gone-usa-37366064#product-information

hocam  2. seans olursa gıtmeme zaten cıkmamıs olursa bu kremi kullanırım hiç acımam :) cok arastırdım kıbrıstayım vakit de yok du acıkcası beklemek ıcın  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Kardeşim ne kadar sildirsen de oranda iz kalacak. Başka bir dövme yaptırmayı dene üstüne.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

bileğe dövme yaptırmak sakat iş zaten. çok ince bir deri var orada. bazı dövmeciler yapmıyor hatta. neyse :|

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 5159 Toplam Mesaj: 46