folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövme Sildirmeyle İlgili Bir Sorum ?

Dövme Sildirmeyle İlgili Bir Sorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ulan ebru yaktın gül gibi çocuğu.

gerçek anlamda yanmış adam :S

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Ebru adında başka bir manita ayarla.Onu ayarlayana kadarda kol bandı takarsın.Ayarladıktan sonrada ben senden çok hoşlandım dün gittim adını yazdırdım felan de. 1 taşla 2 kuş :D

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ya ben aslında ustune dovme yaptıracaktım adam dedı sılerım ben bunu dedi 150 kaat aldı sılınmesse dedım zaten dovme yaptırırm parasını vermem :D

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    THE_MILLER bunu yazdı

Ebru adında başka bir manita ayarla.Onu ayarlayana kadarda kol bandı takarsın.Ayarladıktan sonrada ben senden çok hoşlandım dün gittim adını yazdırdım felan de. 1 taşla 2 kuş :D

hocam cok dusundum de kızdan ayrılalı 1 hafta oldu 10 kızla yattım belkı o sure zarfında ulan bıtanesını adı ebru gectım adınde e olmaz mı :D ebrular zor bu aralar bulamadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek
    ILKER06 bunu yazdı
    THE_MILLER bunu yazdı

hocam cok dusundum de kızdan ayrılalı 1 hafta oldu 10 kızla yattım belkı o sure zarfında ulan bıtanesını adı ebru gectım adınde e olmaz mı :D ebrular zor bu aralar bulamadım

Gir Face Twit . Sana en yakın yerdeki ebrulara mesaj at.Elbet birisi düşer :)

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

gectı artık hocam yaktırdık bıle ebruya gerek yok kimi nerde duttuysam :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hocam naptın amk hiçmi canın acımadı dövme bendede varda lehimle cıkartmak nedir ? bişeymi içtin naptın git üstüne başka bişey yaptın yapma gözünü seveyim bende yazdırcaktım kızın adını ayrıldık mak ad resim filan sakat işler hocam onlar boşver gereksiz :D 

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

hoca bi de eşşek kadar yaptırmışsın ya insan az ufak yaptırır. kalın bi bileklik bul sen :D

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hacı sen Ebru adında başka bi' kız bul bence.

Büdüt: Bu fikir zaten verilmiş, fikrimi geri alıyorum. :D

Caliber tarafından 11/Ağu/13 12:10 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla hocalar dedım ya benım de aklımda vardı baska yaptırmak dovmecı gırdı ıbne kanıma artık kısmet cıkmassa muhtemeln gorunur bıraz ustune baska bı dovme yaptıracam  ole gorunuyo :D

Toplam Hit: 5156 Toplam Mesaj: 46