Dövme Sildirmeyle İlgili Bir Sorum ?
-
git döv o adamı öyle iş mi olur
Cosmic tarafından 13/Ağu/13 23:29 tarihinde düzenlenmiştir -
dövmeyi çıkarsan bile izi kalıyo hocam bnce üstüne kapatıcı dövme yap hem daha ucuz olur.
-
vukuat bunu yazdı
sildirmek için bütçen ne kadar ona göre sana akıl vereceğim
bütçe sıkıntım yok kardesım
-
KaRaKuLe bunu yazdı
amını sikim benim içim cız etti lan nasıl dayanıyorsunuz amk yaptırırken ve çıkarırken
-
ya o değilde lehim ile silmeye kalkıyor adam. sanırım oradaki deriyi yakarak yenilenmesini umuyor. hem acı veren hem uzun iş.
bunun dışında zaten diyelim ki o yazı kayboldu yanıktan dolayı bu sefer kolunu sıcak demirle dövme yaptırmışsın gibi olacak
hem sağlık açısından bakarsak 0 :/
-
SnipeTR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
amını sikim benim içim cız etti lan nasıl dayanıyorsunuz amk yaptırırken ve çıkarırken
-
sırtımda yer alan devasa tribal bir dövmeyi sildirmiştim 2006 yılında o dönemler 8milyar kadar ankara güneş hastanesine para bayılmıştım. Yenilerde yine dövme yaptırmaya gittiğimnde bir arkadaşımda ilk yaptırdığı dövmenin renklerinin solmasından dolayı (hapishane işi yapmışlar ilk olunca ayıkamamış) üzerine farklı bir dövme yaptırarak kapattırdı güzelde oldu hoşta durdu. Bende sildirme sırasında çok aramıştım daha ucuz bir yöntem var mı diye falan ama bulamamıştım. Hayva ile dövme silmek nedir hacı bildiğin çin işkencesi la bu. Muhtemelen dövmeci bunu bi yerde duymuş ama uygulayacak kimse bulamamış hazır seni bulmuş deniyor bence bırak 2.seansada gitme gel türkiye ye adam gibi bir dövme ile kapattır bakıyorum da görebildiğim kadarıyla sert hatlara ve koyu renklere sahipte değil...
-
Dövmeyi sildirirsin hiçbişey kalmaz kızla tekrar barışırsın amk :D öyle bi içimden bu yorumu atmak geldi dövmeyin
-
Ne yaparsan yap bir şekilde izi kalacak orada. Bizim arkadaş eda yazdırmıştı mal mısın dedim ayrılınca ne olacak. Çocuk beşiktaşlı f ekleyip feda yaptıracağım dedi :) Ayrıldılar f ekledi kolunda feda yazıyor şu anda :)
-
sanırım ız kalacak gıbı suan sadece beklıyorum ız kalsa bıle hıc deıse sanırım dovme bıraz sılıklesır ustune cok rahta bi dovme yaptırırım