Dövme Yapan, Yaptıran Varsa Yardımcı Olsun, Lütfen.
-
Beyler,
Fazla gösterişli olmayacak şekilde, 2 satır uzunluğunda bir dövme yaptırmak istiyorum. Anlayacağınız üzere dövme, yazı olacaktır. Birkaç yerden fiyat aldım ancak, fiyat 200 den aşağı inmedi. Burada dövmeyi ucuza yaptıran, ucuza yapan veya ucuza yaptırmama yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Yani konu ucuza dövme yaptırmak.
Selametle.
-
bence ucuzu değil kaliteyi ara, bir ömür seni temsil edecek şey için UCUZA KAÇMA
-
Söylediğin gibi; bu tür konularda ucuza kaçmamak gerek ancak, epi topu 10 kelime düz yazıya da 250 lira verilmez hocam. Daha ucuza derken, kazık atmayacak bir usta arıyorum.
-
DevilKingtr bunu yazdı
bence ucuzu değil kaliteyi ara, bir ömür seni temsil edecek şey için UCUZA KAÇMA
Aynen katılıyorum ... Ne yazdıracagını bılmıyorum yada yazdıracagın seyın senın ıcın onemını ama yaptırmadan once kere düşün , ömrünün sonuna kadar tasıyacagın için 1.si sıkılmyacagın bırsey olmasına , 2.si de kaliteli ve duzgun bır işçilikle yapılmasına dikkat et bence...
Dövmelerın makınayı acıs ücretı zaten o parala (100 - 150 TL arası) , bundan alta bulacagın hepsı tabırı caizse MERDIVEN ALTI olacaktır...
Bende Oglumun adını yazdırıcam ama hala 1.gunah kısmını , 2.si maddi kısmı aşamadım :D -
hocam genelde makina açma parası zaten 100 150 liradan başlıyor verilmez diyosunda dövme yaptırıyosun hint kınası değil arkadaşında dediği gibi masraftan kaçmamak lazım ama yapıcak usta da çok önemli
istanbulda ateş tor önerebilirim bakırköydeydi sanırım
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hocam genelde makina açma parası zaten 100 150 liradan başlıyor verilmez diyosunda dövme yaptırıyosun hint kınası değil arkadaşında dediği gibi masraftan kaçmamak lazım ama yapıcak usta da çok önemli
istanbulda ateş tor önerebilirim bakırköydeydi sanırım
Kilisenin arkasindaki mi ?
Bundan 2 sene evvel 60 liraya bir arkadas yaptirmisti da o nedenle fiyati ucuk buldum. Demek ki o zamandan beri fiyatlar epeyce katlanmis.
Aslinda taksimde Ruhsel var, Blacksea Studio, orada yaptirmak istiyorum ama maddi olarak dusununce erteliyorum.
Yazinin ailevi icerigi var. Sacma sapan birsey degil o nedenle dusunce kismini atlattim. Ustanin onemi oldugu icin madem bana o yonde oneride bulunun.
-
Makine açma parası nedir?
-Abi şu makineyi açabilir miyiz?
+Tabii.
-Ohh çok iyi geldi sağ ol.
+100 lira.
-
CaniSokucu bunu yazdı
Makine açma parası nedir?
-Abi şu makineyi açabilir miyiz?
+Tabii.
-Ohh çok iyi geldi sağ ol.
+100 lira.
Makineye de mürekkep açtıkları için olabilir.
-
Hocam easx müridimizin tanıdığı vardı fiyat konusunda bişey diyemem ama önericeği adam dövme konusunda usta.Diğer müridlerinde dediği gibi ucuza kaçma derim.Çünkü daha önce ucuza kaçan bir abi vardı aynı hijyenik olmadığı için dövme komple iltihap kapmıştı ve deri değişik bi şekile bürünmüştü.Eğer böyle durumla karşılaşmak istemiyosan 50 yi 100 ü kafaya takma git adam akıllı rahatça yaptırki sonra başın ağrımasın.Sonuçta bir ömür taşıcaksın onu.
-
Latince ceviri konusunda ki murit dogmeyi kendim yapacam falan diyordu galiba bi pm at istersen
-
Hazır dövme konusu açılmış ben de sorayım.
Benim de yaptırmak istediğim bir çok şey var.
Özellikle göğüs bölgemde aşırı derecede beneklerim var bir 20 - 30 tane ben var sanırsam göğüs bölgemde kol bölgesinde de var 3-5 tane.
Bu benli bölgelere dövme yapılamıyor mu ?
Böyle birşey kalmış sanki aklımda..