folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dövme Yapan, Yaptıran Varsa Yardımcı Olsun, Lütfen.

Dövme Yapan, Yaptıran Varsa Yardımcı Olsun, Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Beyler,

Fazla gösterişli olmayacak şekilde, 2 satır uzunluğunda bir dövme yaptırmak istiyorum. Anlayacağınız üzere dövme, yazı olacaktır. Birkaç yerden fiyat aldım ancak, fiyat 200 den aşağı inmedi. Burada dövmeyi ucuza yaptıran, ucuza yapan veya ucuza yaptırmama yardımcı olabilecek kimse var mı ? 

Yani konu ucuza dövme yaptırmak.

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bence ucuzu değil kaliteyi ara, bir ömür seni temsil edecek şey için UCUZA KAÇMA

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Söylediğin gibi; bu tür konularda ucuza kaçmamak gerek ancak, epi topu 10 kelime düz yazıya da 250 lira verilmez hocam. Daha ucuza derken, kazık atmayacak bir usta arıyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

bence ucuzu değil kaliteyi ara, bir ömür seni temsil edecek şey için UCUZA KAÇMA

Aynen katılıyorum ... Ne yazdıracagını bılmıyorum yada yazdıracagın seyın senın ıcın onemını ama yaptırmadan once  kere düşün , ömrünün sonuna kadar tasıyacagın için 1.si sıkılmyacagın bırsey olmasına , 2.si de kaliteli ve duzgun bır işçilikle yapılmasına dikkat et bence...

Dövmelerın makınayı acıs ücretı zaten o parala (100 - 150 TL arası) , bundan alta bulacagın hepsı tabırı  caizse MERDIVEN ALTI olacaktır...

Bende Oglumun adını yazdırıcam ama hala 1.gunah kısmını , 2.si maddi kısmı aşamadım :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam genelde makina açma parası zaten 100 150 liradan başlıyor verilmez diyosunda dövme yaptırıyosun hint kınası değil arkadaşında dediği gibi masraftan kaçmamak lazım ama yapıcak usta da çok önemli 

istanbulda ateş tor önerebilirim bakırköydeydi sanırım

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam genelde makina açma parası zaten 100 150 liradan başlıyor verilmez diyosunda dövme yaptırıyosun hint kınası değil arkadaşında dediği gibi masraftan kaçmamak lazım ama yapıcak usta da çok önemli 

istanbulda ateş tor önerebilirim bakırköydeydi sanırım

Kilisenin arkasindaki mi ? 

Bundan 2 sene evvel 60 liraya bir arkadas yaptirmisti da o nedenle fiyati ucuk buldum. Demek ki o zamandan beri fiyatlar epeyce katlanmis. 

Aslinda taksimde Ruhsel var, Blacksea Studio, orada yaptirmak istiyorum ama maddi olarak dusununce erteliyorum.

Yazinin ailevi icerigi var. Sacma sapan birsey degil o nedenle dusunce kismini atlattim. Ustanin onemi oldugu icin madem bana o yonde oneride bulunun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Makine açma parası nedir?

-Abi şu makineyi açabilir miyiz?

+Tabii.

-Ohh çok iyi geldi sağ ol.

+100 lira.

Şafak 1152!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Makine açma parası nedir?

-Abi şu makineyi açabilir miyiz?

+Tabii.

-Ohh çok iyi geldi sağ ol.

+100 lira.

Makineye de mürekkep açtıkları için olabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

Hocam easx müridimizin tanıdığı vardı fiyat konusunda bişey diyemem ama önericeği adam dövme konusunda usta.Diğer müridlerinde dediği gibi ucuza kaçma derim.Çünkü daha önce ucuza kaçan bir abi vardı aynı hijyenik olmadığı için dövme komple iltihap kapmıştı ve deri değişik bi şekile bürünmüştü.Eğer böyle durumla karşılaşmak istemiyosan 50 yi 100 ü kafaya takma git adam akıllı rahatça yaptırki sonra başın ağrımasın.Sonuçta bir ömür taşıcaksın onu.

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Latince ceviri konusunda ki murit dogmeyi kendim yapacam falan diyordu galiba bi pm at istersen

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hazır dövme konusu açılmış ben de sorayım.

Benim de yaptırmak istediğim bir çok şey var.

Özellikle göğüs bölgemde aşırı derecede beneklerim var bir 20 - 30 tane ben var sanırsam göğüs bölgemde kol bölgesinde de var 3-5 tane.

Bu benli bölgelere dövme yapılamıyor mu ?

Böyle birşey kalmış sanki aklımda..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 2499 Toplam Mesaj: 25