folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dövme Yapan, Yaptıran Varsa Yardımcı Olsun, Lütfen.

Dövme Yapan, Yaptıran Varsa Yardımcı Olsun, Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

Hazır dövme konusu açılmış ben de sorayım.

Benim de yaptırmak istediğim bir çok şey var.

Özellikle göğüs bölgemde aşırı derecede beneklerim var bir 20 - 30 tane ben var sanırsam göğüs bölgemde kol bölgesinde de var 3-5 tane.

Bu benli bölgelere dövme yapılamıyor mu ?

Böyle birşey kalmış sanki aklımda..

hocam genelde yaraları kapatmak için filan yaparlar ama sen benek için soruyosun.yaraları bile kapatıyolarsa onu kesin kapatırlar :/

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1 dövme bekaret gibidir bi yaptordon mı hep istersin

2 dövmeci var dövme sanatçısı var ((dövmeci: hazır kopya yapar  ))dövme sanatçısı;  sana gerekirse kendisi tasarım yapar.bknz; berat bumin))

3 şekil, yazı vb.. çok önemli ilerde sıkılabilirsin

4 nerene yaptıracağına dikkat et mesela ben çok görünen yerlerime yaptırmadım 

5 dövme malzemesinin kalitesi çok önemli ilerde solabiliyor siyah yaptırıyorsun 1 yıl sonra yeşile dönüyor

6 temizlik çok çok çok önemli nerde yaptırdıgın studyosu nasıl temizli nasıl bi nette araştır

7 eğer imkanın varsa antalyada berat bumin var, pişman olmaz aksine hayran kalırsın

8 ne yazıdıracaksan özenle seç , karakterleri yani fontu dikkatli seç ilerde huzursuz olma

https://www.facebook.com/beratbumin?fref=ts

berat buminin son yaptıgı dövmelerden biri  (( daha devam ediyor  ))

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p720x720/10302394_767129259975932_5532445625629698615_n.jpg?oh=d2b3e8b48c335c5dd04e33bd45bbb305&oe=53F44570

dövme işi ciddiyet ister

fiyat konusunda ucuza kaçıp kaliteyi düşürme ama fazlada para verme genelde makinenin açılışı 80-150 tl arası olması lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

2 dövmeci var dövme sanatçısı var ((dövmeci: hazır kopya yapar  ))dövme sanatçısı;  sana gerekirse kendisi tasarım yapar.bknz; berat bumin))

5 dövme malzemesinin kalitesi çok önemli ilerde solabiliyor siyah yaptırıyorsun 1 yıl sonra yeşile dönüyor

6 temizlik çok çok çok önemli nerde yaptırdıgın studyosu nasıl temizli nasıl bi nette araştır

7 eğer imkanın varsa antalyada berat bumin var, pişman olmaz aksine hayran kalırsın

8 ne yazıdıracaksan özenle seç , karakterleri yani fontu dikkatli seç ilerde huzursuz olma

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p720x720/10302394_767129259975932_5532445625629698615_n.jpg?oh=d2b3e8b48c335c5dd04e33bd45bbb305&oe=53F44570

dövme işi ciddiyet ister

fiyat konusunda ucuza kaçıp kaliteyi düşürme ama fazlada para verme genelde makinenin açılışı 80-150 tl arası olması lazım.

Malum önümüz yaz. Belki yolum düşer ancak, nispeten az bir ihtimal. Söylediğin ayrımın farkındayım. İstanbul'da da Ruhsel var. Şablonsuz çalışmaları var ancak, astronomik rakamlardan bahsediyor. Ben sadece 2 satır yazı yazdıracağım. Özenli bir iş değil. Öyle olsa parasına bakmam direk Ruhsel'e giderim zaten.

Şimdi şu bahsedilen isimlerle iletişime geçeceğim. Bir süre araştırıp keşif yapayım diyorum. Eğer uygun bir yer veya çok yetenekli bir usta ile tanışırsam buradan paylaşırım. 

Temizlik hakkında tek laf etmiyorum. Ufak bir şeye midem bulansa kalkıp gider cinsten titizim. Ucuz diye ahırda dövme yaptırmam. 2 satır yazı için 300 tl çok fazla geliyor halen. Yani ne kadar mürekkep harcayabilir, kaç dakika üzerinde çalışabilir ki ? En çok 30 - 40 dk da yapacağı basit bir çalışmadan söz ediyoruz. Öyleyse herhangi bir figüre 1000 tl den kapı açmaları gerekir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

dövme işi ciddiyet ister

Malum önümüz yaz. Belki yolum düşer ancak, nispeten az bir ihtimal. Söylediğin ayrımın farkındayım. İstanbul'da da Ruhsel var. Şablonsuz çalışmaları var ancak, astronomik rakamlardan bahsediyor. Ben sadece 2 satır yazı yazdıracağım. Özenli bir iş değil. Öyle olsa parasına bakmam direk Ruhsel'e giderim zaten.

Şimdi şu bahsedilen isimlerle iletişime geçeceğim. Bir süre araştırıp keşif yapayım diyorum. Eğer uygun bir yer veya çok yetenekli bir usta ile tanışırsam buradan paylaşırım. 

Temizlik hakkında tek laf etmiyorum. Ufak bir şeye midem bulansa kalkıp gider cinsten titizim. Ucuz diye ahırda dövme yaptırmam. 2 satır yazı için 300 tl çok fazla geliyor halen. Yani ne kadar mürekkep harcayabilir, kaç dakika üzerinde çalışabilir ki ? En çok 30 - 40 dk da yapacağı basit bir çalışmadan söz ediyoruz. Öyleyse herhangi bir figüre 1000 tl den kapı açmaları gerekir.

hocam unutma 2 satır yazı dersin bi bok eder adam onu toparlamak için cover yaptırmak zorunda kalırsın o verdiğin paranın 10 katın ödersin :)  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

hocam unutma 2 satır yazı dersin bi bok eder adam onu toparlamak için cover yaptırmak zorunda kalırsın o verdiğin paranın 10 katın ödersin :)  

Pekalaa. Beni ikna ettin. Şöyle güzel bir isim edinmiş yerleri ziyaret edeceğim. İstanbul için fiyatlar konusunda bilgilendireceğim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

http://www.besiktastattoo.com/ adam müthiş işler yapıyor

hadi sevişelim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

benimkiler

Cosmic tarafından 01/Haz/14 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

dövme makinesini mürekkebiyle felam 400 tlye almıştık. ölümüne dövme yaptık, pislik içindeki bi öğrenci eviydi.

çok takmayın yaptım  mı oluyo.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

benimkiler

ayakkabılar güzelmiş kedi nedir abi . sahtemi bunlar geçrek dövmemi ?

samaccc tarafından 01/Haz/14 01:06 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

benimkiler

İkisinin de aynı kol olduğunu düşünerek, dövmeleri senin yapmış olduğunu düşünüyorum ?

Toplam Hit: 2498 Toplam Mesaj: 25