Dövme Yapan, Yaptıran Varsa Yardımcı Olsun, Lütfen.
-
angelofhope bunu yazdı
Hazır dövme konusu açılmış ben de sorayım.
Benim de yaptırmak istediğim bir çok şey var.
Özellikle göğüs bölgemde aşırı derecede beneklerim var bir 20 - 30 tane ben var sanırsam göğüs bölgemde kol bölgesinde de var 3-5 tane.
Bu benli bölgelere dövme yapılamıyor mu ?
Böyle birşey kalmış sanki aklımda..
hocam genelde yaraları kapatmak için filan yaparlar ama sen benek için soruyosun.yaraları bile kapatıyolarsa onu kesin kapatırlar :/
-
1 dövme bekaret gibidir bi yaptordon mı hep istersin
2 dövmeci var dövme sanatçısı var ((dövmeci: hazır kopya yapar ))dövme sanatçısı; sana gerekirse kendisi tasarım yapar.bknz; berat bumin))
3 şekil, yazı vb.. çok önemli ilerde sıkılabilirsin
4 nerene yaptıracağına dikkat et mesela ben çok görünen yerlerime yaptırmadım
5 dövme malzemesinin kalitesi çok önemli ilerde solabiliyor siyah yaptırıyorsun 1 yıl sonra yeşile dönüyor
6 temizlik çok çok çok önemli nerde yaptırdıgın studyosu nasıl temizli nasıl bi nette araştır
7 eğer imkanın varsa antalyada berat bumin var, pişman olmaz aksine hayran kalırsın
8 ne yazıdıracaksan özenle seç , karakterleri yani fontu dikkatli seç ilerde huzursuz olma
https://www.facebook.com/beratbumin?fref=ts
berat buminin son yaptıgı dövmelerden biri (( daha devam ediyor ))
dövme işi ciddiyet ister
fiyat konusunda ucuza kaçıp kaliteyi düşürme ama fazlada para verme genelde makinenin açılışı 80-150 tl arası olması lazım.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
2 dövmeci var dövme sanatçısı var ((dövmeci: hazır kopya yapar ))dövme sanatçısı; sana gerekirse kendisi tasarım yapar.bknz; berat bumin))
5 dövme malzemesinin kalitesi çok önemli ilerde solabiliyor siyah yaptırıyorsun 1 yıl sonra yeşile dönüyor
6 temizlik çok çok çok önemli nerde yaptırdıgın studyosu nasıl temizli nasıl bi nette araştır
7 eğer imkanın varsa antalyada berat bumin var, pişman olmaz aksine hayran kalırsın
8 ne yazıdıracaksan özenle seç , karakterleri yani fontu dikkatli seç ilerde huzursuz olma
dövme işi ciddiyet ister
fiyat konusunda ucuza kaçıp kaliteyi düşürme ama fazlada para verme genelde makinenin açılışı 80-150 tl arası olması lazım.
Malum önümüz yaz. Belki yolum düşer ancak, nispeten az bir ihtimal. Söylediğin ayrımın farkındayım. İstanbul'da da Ruhsel var. Şablonsuz çalışmaları var ancak, astronomik rakamlardan bahsediyor. Ben sadece 2 satır yazı yazdıracağım. Özenli bir iş değil. Öyle olsa parasına bakmam direk Ruhsel'e giderim zaten.
Şimdi şu bahsedilen isimlerle iletişime geçeceğim. Bir süre araştırıp keşif yapayım diyorum. Eğer uygun bir yer veya çok yetenekli bir usta ile tanışırsam buradan paylaşırım.
Temizlik hakkında tek laf etmiyorum. Ufak bir şeye midem bulansa kalkıp gider cinsten titizim. Ucuz diye ahırda dövme yaptırmam. 2 satır yazı için 300 tl çok fazla geliyor halen. Yani ne kadar mürekkep harcayabilir, kaç dakika üzerinde çalışabilir ki ? En çok 30 - 40 dk da yapacağı basit bir çalışmadan söz ediyoruz. Öyleyse herhangi bir figüre 1000 tl den kapı açmaları gerekir.
-
NaZi_ bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
dövme işi ciddiyet ister
Malum önümüz yaz. Belki yolum düşer ancak, nispeten az bir ihtimal. Söylediğin ayrımın farkındayım. İstanbul'da da Ruhsel var. Şablonsuz çalışmaları var ancak, astronomik rakamlardan bahsediyor. Ben sadece 2 satır yazı yazdıracağım. Özenli bir iş değil. Öyle olsa parasına bakmam direk Ruhsel'e giderim zaten.
Şimdi şu bahsedilen isimlerle iletişime geçeceğim. Bir süre araştırıp keşif yapayım diyorum. Eğer uygun bir yer veya çok yetenekli bir usta ile tanışırsam buradan paylaşırım.
Temizlik hakkında tek laf etmiyorum. Ufak bir şeye midem bulansa kalkıp gider cinsten titizim. Ucuz diye ahırda dövme yaptırmam. 2 satır yazı için 300 tl çok fazla geliyor halen. Yani ne kadar mürekkep harcayabilir, kaç dakika üzerinde çalışabilir ki ? En çok 30 - 40 dk da yapacağı basit bir çalışmadan söz ediyoruz. Öyleyse herhangi bir figüre 1000 tl den kapı açmaları gerekir.
hocam unutma 2 satır yazı dersin bi bok eder adam onu toparlamak için cover yaptırmak zorunda kalırsın o verdiğin paranın 10 katın ödersin :)
-
ElizaBeTH bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
hocam unutma 2 satır yazı dersin bi bok eder adam onu toparlamak için cover yaptırmak zorunda kalırsın o verdiğin paranın 10 katın ödersin :)
Pekalaa. Beni ikna ettin. Şöyle güzel bir isim edinmiş yerleri ziyaret edeceğim. İstanbul için fiyatlar konusunda bilgilendireceğim. -
http://www.besiktastattoo.com/ adam müthiş işler yapıyor
-
-
dövme makinesini mürekkebiyle felam 400 tlye almıştık. ölümüne dövme yaptık, pislik içindeki bi öğrenci eviydi.
çok takmayın yaptım mı oluyo.
-
Cosmic bunu yazdı

benimkiler
ayakkabılar güzelmiş kedi nedir abi . sahtemi bunlar geçrek dövmemi ?
samaccc tarafından 01/Haz/14 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Cosmic bunu yazdı

benimkiler
İkisinin de aynı kol olduğunu düşünerek, dövmeleri senin yapmış olduğunu düşünüyorum ?