folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövme Yaptırmak Nekadar Sağlam Dövmeci Nerden Bulurum

Dövme Yaptırmak Nekadar Sağlam Dövmeci Nerden Bulurum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar omzuma palmiye ağacı yaptırmak istiyorum arkası hafif turuncu gibi olucak hünbatıöı şekşinde nekadar tutar nide saülam bi dövmeci nasıl bulcam mersindeyim 

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dövme ömür boyu ( en azından sen sildirene kadar ) kalıcı birşey olduğundan iyi ve sağlam birşey olması lazım. Bunun içinde hem hijyen hem hayâl ve kurgusu hat safhada olan birisine ihtiyacın var. Türkiye'nin bu işte duayeni olan kişi COŞKUN ŞAKRE ;) adam artık dövme yapmaktan çok showrom lara araba motoru boyuyo :) hesapla artık izmirde yeri.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam her halde sıtede en fazla dovme yaptıran ınsan benımdır. Vucudumun farklı yerlerınde 9 adet buyuk dovme var.

Once yaptıracagın seyı ıyı secmelısın pısman olacagın bısey yaptırma ozellıkle senı temsıl eden bır sey yaptırmaya calıs. Elinden geldiğince görmediğin bir yerine yaptır ki sıkılma olayında o kadar az olsun. Yaptıracağın dövmeciyide iyi seç daha oceden yaptıgı dovmelere bak nasıl yapıyor kaç yıldır yapıyor. 

Fıyat olayıda bızım burda 130TLden makıneyı acıyolar seklıne ve boyutuna gore fıyatı artıyor. Sunuda unutma hocam bır taneyle baslıyor devamı gelıyor. Dövme tam bir hastalıktır :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

Arkadaşlar omzuma palmiye ağacı yaptırmak istiyorum arkası hafif turuncu gibi olucak hünbatıöı şekşinde nekadar tutar nide saülam bi dövmeci nasıl bulcam mersindeyim 

Nerde oturuyorsun ? İstanbul daysan eğer Avcılar da çok sağlam tanıdığım bir dövmeci var. Çok profesyonel çalışıyor.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarikat sapığı-kara büyücü malesef mersindeyim hocalar

e2 iyi düşündümde sanmıyorum birden fazla yapıcamı hocam saolasın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam Fethiye'ye gideceksin, Luba Goldina'yı bulacaksın. Sana hayallerinden kat kat güzel bir dövme yapacak.

edit: Fethiye Mersin'den uzak gidemem falan deme bak bi ömür üstünde kalacak, kilo alacaksın vereceksin, bir de renkli istiyorsun. Özellikle bembeyaz tenli değilsen renkli dövmeler yapması da, en önemlisi silmesi de en zor dövmeler. Kıy parana vaktine Luba'ya git.

izzmarit tarafından 18/Nis/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

İstanbul'da oturuyo olsaydın sana iyi bi dövmeci tavsiye edebilirdim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

bende mersindeyim hoca, biraz soruşturdum çarşıda zilyon tane adam var diyorlar ama etimizi budumuzu malafat etmeyecek birini bulmak lazım. ben bileğime ufak bi pink floyd üçgeni çizdirmeyi düşünüyorum, mersinde iyi bir yer bulursan banada haber et.

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    oturuyorum bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

bende mersindeyim hoca, biraz soruşturdum çarşıda zilyon tane adam var diyorlar ama etimizi budumuzu malafat etmeyecek birini bulmak lazım. ben bileğime ufak bi pink floyd üçgeni çizdirmeyi düşünüyorum, mersinde iyi bir yer bulursan banada haber et.

Ederim hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bu isin ustasi izmir de COSKUN SAKRE ...

Gecen hafta yankndaydim , dovme yaptiracaksan , izmirde olma imkanin varsa ŞAKRE ...

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İstiklal caddesi üzerinde, Blacksea Studio..

Dövmecinin adı Ruhsel. Adam şablonsuz, doğaçlama olarak dövme yapar. Piyasada ender bulunan adamlardandır. Maddi olarak sağlam olman gerekiyor çünkü büyük ihtimal kafandaki miktardan çok daha fazla bir fiyat söyleyecektir fakat, değecektir de..

NaZi_ tarafından 18/Nis/14 21:58 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 3930 Toplam Mesaj: 32