Dövme Yaptırmak Nekadar Sağlam Dövmeci Nerden Bulurum
-
Arkadaşlar omzuma palmiye ağacı yaptırmak istiyorum arkası hafif turuncu gibi olucak hünbatıöı şekşinde nekadar tutar nide saülam bi dövmeci nasıl bulcam mersindeyim
-
Dövme ömür boyu ( en azından sen sildirene kadar ) kalıcı birşey olduğundan iyi ve sağlam birşey olması lazım. Bunun içinde hem hijyen hem hayâl ve kurgusu hat safhada olan birisine ihtiyacın var. Türkiye'nin bu işte duayeni olan kişi COŞKUN ŞAKRE ;) adam artık dövme yapmaktan çok showrom lara araba motoru boyuyo :) hesapla artık izmirde yeri.
-
Hocam her halde sıtede en fazla dovme yaptıran ınsan benımdır. Vucudumun farklı yerlerınde 9 adet buyuk dovme var.
Once yaptıracagın seyı ıyı secmelısın pısman olacagın bısey yaptırma ozellıkle senı temsıl eden bır sey yaptırmaya calıs. Elinden geldiğince görmediğin bir yerine yaptır ki sıkılma olayında o kadar az olsun. Yaptıracağın dövmeciyide iyi seç daha oceden yaptıgı dovmelere bak nasıl yapıyor kaç yıldır yapıyor.
Fıyat olayıda bızım burda 130TLden makıneyı acıyolar seklıne ve boyutuna gore fıyatı artıyor. Sunuda unutma hocam bır taneyle baslıyor devamı gelıyor. Dövme tam bir hastalıktır :))
-
dead_march bunu yazdı
Arkadaşlar omzuma palmiye ağacı yaptırmak istiyorum arkası hafif turuncu gibi olucak hünbatıöı şekşinde nekadar tutar nide saülam bi dövmeci nasıl bulcam mersindeyim
Nerde oturuyorsun ? İstanbul daysan eğer Avcılar da çok sağlam tanıdığım bir dövmeci var. Çok profesyonel çalışıyor.
-
tarikat sapığı-kara büyücü malesef mersindeyim hocalar
e2 iyi düşündümde sanmıyorum birden fazla yapıcamı hocam saolasın
-
Hocam Fethiye'ye gideceksin, Luba Goldina'yı bulacaksın. Sana hayallerinden kat kat güzel bir dövme yapacak.
edit: Fethiye Mersin'den uzak gidemem falan deme bak bi ömür üstünde kalacak, kilo alacaksın vereceksin, bir de renkli istiyorsun. Özellikle bembeyaz tenli değilsen renkli dövmeler yapması da, en önemlisi silmesi de en zor dövmeler. Kıy parana vaktine Luba'ya git.
izzmarit tarafından 18/Nis/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
dead_march bunu yazdı
İstanbul'da oturuyo olsaydın sana iyi bi dövmeci tavsiye edebilirdim.
-
dead_march bunu yazdı
bende mersindeyim hoca, biraz soruşturdum çarşıda zilyon tane adam var diyorlar ama etimizi budumuzu malafat etmeyecek birini bulmak lazım. ben bileğime ufak bi pink floyd üçgeni çizdirmeyi düşünüyorum, mersinde iyi bir yer bulursan banada haber et.
-
oturuyorum bunu yazdıdead_march bunu yazdı
bende mersindeyim hoca, biraz soruşturdum çarşıda zilyon tane adam var diyorlar ama etimizi budumuzu malafat etmeyecek birini bulmak lazım. ben bileğime ufak bi pink floyd üçgeni çizdirmeyi düşünüyorum, mersinde iyi bir yer bulursan banada haber et.
Ederim hocam
-
Bu isin ustasi izmir de COSKUN SAKRE ...
Gecen hafta yankndaydim , dovme yaptiracaksan , izmirde olma imkanin varsa ŞAKRE ...
-
İstiklal caddesi üzerinde, Blacksea Studio..
NaZi_ tarafından 18/Nis/14 21:58 tarihinde düzenlenmiştir
Dövmecinin adı Ruhsel. Adam şablonsuz, doğaçlama olarak dövme yapar. Piyasada ender bulunan adamlardandır. Maddi olarak sağlam olman gerekiyor çünkü büyük ihtimal kafandaki miktardan çok daha fazla bir fiyat söyleyecektir fakat, değecektir de..