Dövme Yaptırmak Nekadar Sağlam Dövmeci Nerden Bulurum
-
NaZi_ bunu yazdı
İstiklal caddesi üzerinde, Blacksea Studio..
Dövmecinin adı Ruhsel. Adam şablonsuz, doğaçlama olarak dövme yapar. Piyasada ender bulunan adamlardandır. Maddi olarak sağlam olman gerekiyor çünkü büyük ihtimal kafandaki miktardan çok daha fazla bir fiyat söyleyecektir fakat, değecektir de..Mersindeki istiklali diyon dimi
-
Türklerin Tattoo anlayışı olmadığı kanısındayım, yani tattoo yu yapan adamın yeteneği yok aga. Yurtdışına çıkarsan -ki özellikle USA- oralarda şaheser çıkartanlar var. Bakın dövme bile demiyorum, Tattoo masterpiece!
-
Bütcesi carsa izmirde Çoşkun Şakre var onu bulsun ama pahalıya yapar ama yapar
-
boşuna para verme bi de çok istiyosan gel ben seni döveyim
-
marad10a bunu yazdı
Bi madalyayı haketti bu mürid, biliyorsunuz ne madalyası olduğunu
-
dead_march bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
İstiklal caddesi üzerinde, Blacksea Studio..
Dövmecinin adı Ruhsel. Adam şablonsuz, doğaçlama olarak dövme yapar. Piyasada ender bulunan adamlardandır. Maddi olarak sağlam olman gerekiyor çünkü büyük ihtimal kafandaki miktardan çok daha fazla bir fiyat söyleyecektir fakat, değecektir de..Mersindeki istiklali diyon dimi
Hayır, İstanbul, Beyoğlu'ndaki İstiklal caddesi. Pardon, belirtmemişim.
-
Hocam instagram'da tantattooartist isminde bir dövme sanatçımız var.. Portfolyosuna ve çalışmalarına bir göz atmanı tavsiye ederim...
-
mataramasuko bunu yazdımarad10a bunu yazdı
Şiddetle katılmak.
-
mataramasuko bunu yazdımarad10a bunu yazdı
-
taksim de eksitatto var balık pazarına yani nevizadeye girerken. dükkanın basında güney abi var. eksi nin de official dövmecisi.
gidersen selamımı söyle yardımcı olur :))