Dövme Yaptırmak Nekadar Sağlam Dövmeci Nerden Bulurum
-
dovme yaptirmak kolay bise degil bide ilk dovmen cok hevesli olabilirsin ama yaptirdigin adama cok dikkat et sol kolumda ve sirtimda 2 dovmem var 2sinide seviorum hatta cogunlukla unuttugum oluyor. Ama sirtimdaki dovmede kullanilan murekkep veya dovmeciden kaynakli kabartma seklinde duruyor sol kolumdaki ise purussuz bi sekilde. 2 side farkli dovmecilerin eserleri sana tavsiye sen atalyaya gidersen orada berati bulman olacak bumin berat diye aratirsan bulursun birde renkli dovme yaptirma cunku renkli dovmenin bakimi zordur ve 2 yilda 1 tazelettirmek gerekir.
-
yahu bi tanen neden tbt dövmecisi yok hemn üye yapmamız ve indirimi kapmamız lazım :D luba yaşıyomu o kadın :D
-
Fahrettin Demir.
Zamanında yaptıracaktım kendisine fakat yara izinin üzerine 1 sene gibi bir zaman geçmeden yapılması sıkıntı oluyormuş.
O yüzden önümüzdeki yaza attım durumları.
Bu süreçte bana yardımcı olan metalkolik arkadaşımızada burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar.
-
istanbula gel ben kendim yapacağım =)) parasız
-
Antalyada berat bumin var bir arastir bak adam dovmeci degil dovme sanatcisi
-
nevorapat bunu yazdı
yahu bi tanen neden tbt dövmecisi yok hemn üye yapmamız ve indirimi kapmamız lazım :D luba yaşıyomu o kadın :D
var krdeşim de dövmesiz kişilere yapmıyorum.
-
eskişehir fatih serdaroğlu' nu kesinlikle tavsiye ederim. Dövmelerimi ona yaptırdım Türkiye' de dövme alanında birincilikleri dünyada ise dereceleri olan birisi. fatihserdaroglu.com (Eskişehir)
-
arkadaşlar türkiyede niye bu işler bukadar pahalı ? anlayamıyorum amk amerikadaki zıbıtların vücudu dövme dolu burada bir sikik yazı için bir sürü para istiyorlar
-

-
KrypT bunu yazdı

Alt yazı isterük