Dövüş Sanatlarına Başlamak
-
arkadaşlar dövüş sanatlarının hepsini öğrenmek istiyorum.. sanırım burdada bayaa cekiçen var.sizce hangi dövüş sanatından başlamak lazım.. karar veremiyorum. karate aikido kung fu.. bisürü seçit seçit şey var. daha onlarda aralarında çeşit çeşit ayrılıyo..
+internetten e-kitap video fln paylaşırsanız bu başlık altında çok süper olur...
zira 104 kilo oldum..bu enerjiyi bi yere boşaltmam lazım
ama hanginden başlamamı tavsiye ediyonuz?
-
kaşınma arkadaşım otur oturduğun yerde :):) ehehehe şaka yapıyorum. bence kilona göre box iyidir...
-
güreş yap güreş yağlı güreş yap sen :D
-
okumakla öğrenilmez :)
kick box a git. hem kilo verirsin hemde yaparsın bişiler ama 4-5 yılda anca olursun
-
sanırım kilona en uygun judo
-
dövüş sanatı istiyosan tayland boksu veya kunfu yapabilirsin
savunma sanatı istiyosan ki ben onu tavsiye ederim aikido yap derim.
-
bak çekirge önce ne için öğreniyorsun ona karar ver akabinde ilgili branşa yönelirsin.böyle karpuz seçer gibi seçersen olmaz.
edit: 104 kiloyum boşalcam diosan plates daha mantıklı :)
-
wing tsun
-
aslında kilomla çok derdim yok arkadaşlar.. ama kendimde çok büyük potansiyel hissediyom ve çokda hamım. bu 104 kiloyu bi 10 kilo verip. kas fln yapmak istiyorum. hani böyle yattığı yerden bi anda el kullanmadan kalkıyolar havada uçup abuket fln çekiyolar ya. öyle arayışlarım var.
zaten bi dövüş sporuna başlayım ikinci olarak okçuluğa başlıycam :D tarkan olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyi düşünüyorum :D
-
wing tsun yap kardeşim ben gidiyorum valla göbek falan kalmadı 2 kiloda verdim.Eğer istanbuldaysan yer falan söyleyebilirim.
-
kg kaybetmek ve do sporlarında iyi bi temelim olsun dersen taekwon-do'dan başlayabilirsin daha sonra tai-box & vuşu ile de finali yaparsın bi not daha kas yapıp zayıflıcam diorsan yanlış bi mantık. salonda üst kat badi altkat taekwondo çalışmaktayız çalıştırtmaktayız bugune kadar badiye gelip kg kaybedeni görmedim badi üzerinede kişisel fikrim gelişim dönemindeki genç ark 20 li yaşlarda vücutlarına şekil vermek bazında 6-12 ay kadar takılsalar yeter fazlası hammallıktan başka bişe değil