Dövüş Sporlarıyla Uğraşanlar Buraya
-
Bi antepden gitsem istanbula wing-tsun a başlaıycam kesinlikle...voltigore hocam sen nerelisin bide beni 1 sene fln msnden bişeyler vererek çok az çok az böle ısındırabilir misin hareketlere?
-
Rawkmetal bunu yazdı:
-----------------------------1.5 yıl taekwondo yaptım 7 ay kadarda ninjitsu yaptım
kickbox güzel hapkido düşünüyorum şimdi
-----------------------------
hocam şu ninjitsuyu az biraz anlatır mısın?Bir kaç eğitim videosunu izledim,bi de sen anlatsan eğitimini almış biri olarak? -
Sokak adabıyla saldırırım , ama harbiden çok pis saldırırım okulda dayı diye dolaşan iki kickbox cuyu hacamat ettim , sıranın üstünden uçan tekme attım adamın midesine ve ağzından kan geldi tırstım açıkcası , illede bi spor yapiyim die düşünürsem , bu uzakdoğu sporları bana çok boş gelio çünkü çok taekwon-do cu ve box cu dövdüm yani bi ekstrası olsaydı o sporların onlar beni yerdi sanırım , body building iyidir zaten haftada 3 kez salon da vücut çalışıyorum , abartıldığı zaman hoşuma gitmiyo azı karar çoğu zarar diye dünşünüorm ...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
dayı sen kendini savunma dan saldır hatta seninle maç yapalım ben kick box yapayım benden hariketlisin birşey demem bir sağımı yersen ozaman anlarsın yıldızların gizemini :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
-----------------------------tamam bana uyar kapışalım :) ayrıca capoeirada savunma yok demedim.
Tam tersi en etkili savunma yöntemi yani darbeden uzaklaşmak var capoeirada.
Darbeyi bloke edebilirsin ama yumruğun ve tekmenin olduğu yerde sen yoksa hiçbi şekilde zarar görmezsin. Savunma mantığımız bu.
-
-
3 Sene Jiu Jiutsu yaptim ve suan hala yapiyorum.
1 Sene Wing Tsun yaptim jiu-jiutsuyla kombineli olarak,zaman sikintisindan dolayi dondurdum egitimimi.
Güvenlik sektöründe calistigimdan dolayi,haftada bir özel box dersi aliyoruz. oda isin cabasi...
Ama sunu söylüyeyim sokakta en cok box isinize yarar. digerlerini ya kusursuz bileceksiniz yada sokakta sokagin dilini konusmasini bileceksiniz. Teknikler seri ve refleks haline gelmedigi sürece bir isinize yaramaz gercek bir kavgada. -
zamanında judo yapmıştım o zaman kahverengi olmuştum ufak olmama ragmen hala Çaldıran markalı formalarım durur :)
ama capoeira yapmayı düşünüyorum ilk olarak abimde geçen sene gittigi kickboxta lisans alırken hem wing shu mu whu shu mu ne war hem o hak karate-do hemde kickbox alanında lisans almıştı iyi olacagını düşünüyorum bende.
-
Uçamayan Salyangoz,Sürünmeyi eşsiz sanarmış... :D:D
herkes kendı ugrastıgı spor dalını en iyi ve iddalı goruyor...bence dıger spor dallarınıda bılmeden kendı ugrastıgın dalı yenilmez sanmamak lazım
-
hiyaayttt üleyn döverim hepinizi burda şindi :P
kickbox çok ilgimi çekiyor. bulursam gidicem
-
Hocam o formalar çaldıran mıydı Çabıtkan mıydı,bizimkiler Çabıtkandı,2 farklı marka mı var acaba?