Dövüş Sporlarıyla Uğraşanlar Buraya
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------gevur icatlarını bırakın gidin osmanlı tokadı öğrenin..
haytt huytttt :D eskiden mermer tokatlarlarmış şimdi ne mermeri yüze vurmaya korkuyolar:D
-----------------------------bu vuruş şekli kung fu da var ,bizim hocada anlattı ıslak mermere vuruyolarmış , biz lapa ya vuruyoruz o ayrı
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Hapkido savunma sanatı ile uğraşıyorum, nunchucks ta kullanmaya başladım.
-----------------------------hocam hic ugrasma yol yakınken bırak. daha nunchaku ya falan yeni gectiysen yolun basındasın. ben hapkido ile uzun sure ugrasmıs biri olarak sana hapkidoyu bırakmanı oneriyorum. taekwondo ya basla. ikiside kore sporu oldugu icin hic zorluk cekmeden adapte olursun.
-
8 yaşımdan bugüne haftada üç gün aksatmadan taekwondo yapıyorum, 26 yaşındayım 178 boy 80 kilo yağsızım kavgadan uzak duruyorum, 2 ay boksla uğraştım 20 gün kickbox antremanlarına gittim randıman alamadım taekwondoya döndüm. Şan şöhret güç gösteri amacım yok dövüşü sevmem çok sataşan üstüme gelen olursa bacaklarını kırar kaderine terkederim.
-
Bende 1 sene kadar taekwando yaptim. Simdi ise Shaolin Kung Fu yapiyorum. Shaolin Kung Fu nun felsefesi, diger dallarindan en eski olani. Yani Wushu ve wing chun da icinde dahil.
-
En iyisi Harp sanatı olan Ninjutsu : Bujinkan Budo Taijutsu dur. (Uzun süre uğraştım)
Çok etkili öldürme teknikleri vardır hatta tekniklerin %90 ı öldürmek için geliştirilmiştir.
Siyah kuşak bitirdiğinizde kendinizi savunacak duruma gelirsiiniz devam ettirirseniz katil olma ihtimaliniz varki ztn sakin biri değil iseniz başlamayın.!
Bu bir spor değil aslında ama yazayım dedim:)
-
7 ay ashihara budo kai karate yaptıktan sonra, mavi kuşakta bıraktım. shaolin kung-fu eğitimi almaya başladım. 3-3.5 yılda ona gidip kahverengi kuşakta ayrıldım(yaklasık 7-8 ay önce). bu aralar karate-do eğitimine başlama ihtimalim var :/ bakalım nasıl olcak :D
-
shadowboy bunu yazdı:
Bende 1 sene kadar taekwando yaptim. Simdi ise Shaolin Kung Fu yapiyorum. Shaolin Kung Fu nun felsefesi, diger dallarindan en eski olani. Yani Wushu ve wing chun da icinde dahil.
-----------------------------konuyu nie hortlattın ? :P :))
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------shadowboy bunu yazdı:
-----------------------------konuyu nie hortlattın ? :P :))
Ozel bi nedeni yok, tamamen duygusal.... =)) -
-
ben hic sportif bir insan olamadim uff:(