Download Bölümüne Yapılabilecekler Hakkında Fikirleriniz?
-
Login sayısı fln olmaz,
herşeyi login sayısına bağlamayın, admin ve modlardanda her programı kurup
test edecek adam bulunmaz :)
Onları geçin :)
-
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Login sayısı fln olmaz,
herşeyi login sayısına bağlamayın, admin ve modlardanda her programı kurup
test edecek adam bulunmaz :)
Onları geçin :)
-
-----------------------------admin ve mod nie test edior onu anlamadm indiren adam taratsn kendisi
bide yorum muhabbeti koyun altina yorumlar yapılsın indirecek adam yorumlarida goz önünde tutsun
-
Kefilli üyelik sistemindeki gibi eskilerin bu özelliği kullanmalarından yanayım. Yıllarını veren bi üye siteye trojan paylaşacak kadar ezik olduğunu sanmıyorum. Yeniler kötü demiyorum ama içlerinden çürük çıkabiliyor :)
-
adminler - modlar onaylasın. onaylanan proğram onaylandı diye yazsın. bidaha diğer adminler - modlar uğraşmasın. varsa onaylanmayan onlara baksın. vs
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Kefilli üyelik sistemindeki gibi eskilerin bu özelliği kullanmalarından yanayım. Yıllarını veren bi üye siteye trojan paylaşacak kadar ezik olduğunu sanmıyorum. Yeniler kötü demiyorum ama içlerinden çürük çıkabiliyor :)
-----------------------------
aynen öle...ayrımcılık gibi algılanmasın müridler ama attığı mesajların sayısı,ekledği haberler,dökümanlar,login sayısı vs. içinde bi fonksiyon hazırlanıp "kefillik işlemleri" gibi belirli kişilerin kısayol menüsünde "dosya ekle" butonu olsun...eklenen dosyaların takibi konusunda ilk söylediğim fikrim hala geçerli
-
Bu dosya bölümünden sorumlu bir mod veya admin olabilir ve bu sırayla zamanı olduğu sürece dosyalara bakar ve dosyaya not düşer admin tavsiye ediyor gibi bi işaret vs...
-
kefalet sistemindeki mantığın aynısı olsun. ama şöyle diyelim 10 kişiye kefil olma hakkım var benim benim eklediğim dosya onaylama beklemeden eklensin. yani kullanıcını aktifliği etkili olsun yoksa her gün en az 20 30 dosya eklenir hangi admin onlara bakacak da onaylayacak.
eğer kullanıcının seviyesi yüksekse onaylanmadan eklensin.
ayrıca download bölümünün tasarımıda değişsin.
-
gnüllüyüm onay için
ama 1 mbit bağlantı..
onaylanan dosyalara onaylandı yazar
diğerlerinde sorumluluğu kullanıcıya aittir.
böylece hepsini indirebilirde kullanıcı , nasıl?
-
5-10 kişilik bir grup oluşturulur Download bölümü ile sürekli ilgilenir. Dosya kabul vs işlere bakar. Programları taratır.
Grup şeklinde olabilir. Tabii bu grubu yönetici arkadaşlar oluşturmalı.
-
Onaylamalı olmalı kesinlikle ama onay işlemini yapıcak elemanlarda hızlı olmalı bence bu bölümle ilgilenecek bir grup oluşturalım adminler ve modlar zaten yeterince meşgul :|
Edit: Ben gönüllü olabilirim..