folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Download Bölümüne Yapılabilecekler Hakkında Fikirleriniz?

Download Bölümüne Yapılabilecekler Hakkında Fikirleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bide diyorumki.. bi konu açılınca o konuyu bulmak için mesela neyle ilgiliyse parantez içinde (oyun,kitap,program,) ne bilm işte anahtar kelimesi yazılsa aradığımızda kolay bulunsa... gerçi arayan buluyor ama tahribatın haznesi büyük.. buğday amabarında pirinç tanesi aramak gibi bişey oluyor..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

bence herkesin dosya ekleyebilmesi doğru olmaz.Belli bir upload takımı olsun(10-15 kişi),adminlerden birisi bunlardan sorumlu olsun ve çalışmalarını takip etsin.böylece kimin takımdan çıkarılacağına ve kimin takıma gireceğine karar versin.

never say never...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

smok3 bunu yazdı:
    -----------------------------

bence herkesin dosya ekleyebilmesi doğru olmaz.Belli bir upload takımı olsun(10-15 kişi),adminlerden birisi bunlardan sorumlu olsun ve çalışmalarını takip etsin.böylece kimin takımdan çıkarılacağına ve kimin takıma gireceğine karar versin.

iyi bir fikir smok3. bu durum adminlerle tartışılmalı :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Houston Houston son durum nedir :)

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

NoName bunu yazdı:
    Houston Houston son durum nedir :)

yapacazda şimdilik araya kaynadı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DataDiver
    DataDiver's avatar
    Erkek
    şölede olabilr;

dosya x kişisince yüklenir.
    dosya öncelikle en fazla 5 ayrı kişi tarafından download edilebilir.(bu kişiler programa gerçekten ihtiyacı olan veya test etmek isteyen kişiler)
    bu 5 kişinin kaydı alınır ve onlardan "temiz" yada "bi enayilik var" oylaması beklenir.( mutlaka oylamalıdırlar.yoksa .. :D yoksa yine teknik bi engel getirilir bu kişilere)
    gelen cevaba göre dosyanın indir butonu tekrar aktif olabilebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    ilk indiren 5 kişiyi hıyar olarak kullanılsın dion yani.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DataDiver
    DataDiver's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:
    ilk indiren 5 kişiyi hıyar olarak kullanılsın dion yani.

altı üstü bi virüs trojan  falan fıstık ya ben zaten max 5-6 haftada bir format atan adamım bana komaz... ztn dosyayı yükleyen belli deilmi bas banı gitsin
    hem nie direk bu kadar olumsuz yaklaşıyoruz atılan her dosyada bi bokluk olacak deil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    lemar bunu yazdı:

dovnlot bolumune koca koca

"ulan bu dosyalari indirmeden once yapilacaklar;

adam gibi bi av indir, her turlu update ini falanini yap!

sonra bilgisayarini bi scan ettir,

sonra indirdigin dosyalari scan ettir"

yazilir. gerekirse download bolumune 1 hafta, belesh av linkleri falan koyulur...

sonra her dosyanin altina,

"tum mesuliyet size aittir scan etmeden calistirirsaniz artik siz malsiniz...

scan edipde virus bulmamissa ve sonradan virus cikmissa bile tahribat.com SORUMLU DEILDIR!"

yazilir...

bide yorum bolumu olursa dosyalarda, cillop gibi olur kanisindayim...

(alttaki mesaji okudukdan sonra edit: yoruma gerek yok arkdasin dedigi bigi calisiyo calismiyo oylamasi daha yararli olur yanlis oy verenler banlansin! :D haha!)

bana gore tek sorun cok fazla sacma sapan program linkleri, abarti sekilde piyasa ortamina donmemesi, onuda modlar ayarlayabilir, beyenmedigini siler nolacak?

hatta soyle olabilir; bir sayi belirlenir mesela 5 yada 10 tane calismiyor diye oy alan dosyanin konusu falan direk silinir yada incelemeye alinir, onaysiz moda alinir falan... dolayisiyla modlar hic ugrasmaz bile... calismayan bi dosyayi millet oy vererek otomatikman siler, tahribat kendi kendini korur... falan filan bilim kurgu filmi gibi ama olabilir.

lemar ın dedikleri konudaki en mantıklı mesaj olmuş

özellikle şuraya bayıldım  " "tum mesuliyet size aittir, scan etmeden calıştırırsanız artık siz malsınız. :)

buna  ek olarak dosya ekleme hakkı  max kefil sayısı/2 olması mantıklı geliyor bana.

mesela, benim ayıptır söylemesi  max 7(4 potansiyel, 3 halihazırda çömez) kefillik hakkıım var :)  7/2 den 3-4(aşagı veya yukarı yuvarlancak)dosya ekleme hakkım oluyo. cok bile bana bu :)

tabi şimdi hiç kefil hakkı olmayan (çömezler hariç) mürdilerde var. genel olarak min 3 dosya hakkı verilir.

ayrıca sadece rapidshare olayı saçma olmuş :/ böyle bi sınıflama olmasın. olursa5-10 site dahil olsun. ayrıca adam belki kendi hostundan vericek linki :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    İş yattımı yoksa gelecekmi, gelirse süper olur gerçekten
Toplam Hit: 8335 Toplam Mesaj: 55