Download Bölümüne Yapılabilecekler Hakkında Fikirleriniz?
-
bide diyorumki.. bi konu açılınca o konuyu bulmak için mesela neyle ilgiliyse parantez içinde (oyun,kitap,program,) ne bilm işte anahtar kelimesi yazılsa aradığımızda kolay bulunsa... gerçi arayan buluyor ama tahribatın haznesi büyük.. buğday amabarında pirinç tanesi aramak gibi bişey oluyor..
-
bence herkesin dosya ekleyebilmesi doğru olmaz.Belli bir upload takımı olsun(10-15 kişi),adminlerden birisi bunlardan sorumlu olsun ve çalışmalarını takip etsin.böylece kimin takımdan çıkarılacağına ve kimin takıma gireceğine karar versin.
-
smok3 bunu yazdı:
-----------------------------bence herkesin dosya ekleyebilmesi doğru olmaz.Belli bir upload takımı olsun(10-15 kişi),adminlerden birisi bunlardan sorumlu olsun ve çalışmalarını takip etsin.böylece kimin takımdan çıkarılacağına ve kimin takıma gireceğine karar versin.
-----------------------------
iyi bir fikir smok3. bu durum adminlerle tartışılmalı :) -
Houston Houston son durum nedir :)
-
NoName bunu yazdı:
Houston Houston son durum nedir :)
-----------------------------yapacazda şimdilik araya kaynadı...
-
şölede olabilr;
dosya x kişisince yüklenir.
dosya öncelikle en fazla 5 ayrı kişi tarafından download edilebilir.(bu kişiler programa gerçekten ihtiyacı olan veya test etmek isteyen kişiler)
bu 5 kişinin kaydı alınır ve onlardan "temiz" yada "bi enayilik var" oylaması beklenir.( mutlaka oylamalıdırlar.yoksa .. :D yoksa yine teknik bi engel getirilir bu kişilere)
gelen cevaba göre dosyanın indir butonu tekrar aktif olabilebilir. -
ilk indiren 5 kişiyi hıyar olarak kullanılsın dion yani.
-
olivetti bunu yazdı:
ilk indiren 5 kişiyi hıyar olarak kullanılsın dion yani.
-----------------------------altı üstü bi virüs trojan falan fıstık ya ben zaten max 5-6 haftada bir format atan adamım bana komaz... ztn dosyayı yükleyen belli deilmi bas banı gitsin
hem nie direk bu kadar olumsuz yaklaşıyoruz atılan her dosyada bi bokluk olacak deil -
lemar bunu yazdı:
-----------------------------dovnlot bolumune koca koca
"ulan bu dosyalari indirmeden once yapilacaklar;
adam gibi bi av indir, her turlu update ini falanini yap!
sonra bilgisayarini bi scan ettir,
sonra indirdigin dosyalari scan ettir"
yazilir. gerekirse download bolumune 1 hafta, belesh av linkleri falan koyulur...
sonra her dosyanin altina,
"tum mesuliyet size aittir scan etmeden calistirirsaniz artik siz malsiniz...
scan edipde virus bulmamissa ve sonradan virus cikmissa bile tahribat.com SORUMLU DEILDIR!"
yazilir...
bide yorum bolumu olursa dosyalarda, cillop gibi olur kanisindayim...
(alttaki mesaji okudukdan sonra edit: yoruma gerek yok arkdasin dedigi bigi calisiyo calismiyo oylamasi daha yararli olur yanlis oy verenler banlansin! :D haha!)
bana gore tek sorun cok fazla sacma sapan program linkleri, abarti sekilde piyasa ortamina donmemesi, onuda modlar ayarlayabilir, beyenmedigini siler nolacak?
hatta soyle olabilir; bir sayi belirlenir mesela 5 yada 10 tane calismiyor diye oy alan dosyanin konusu falan direk silinir yada incelemeye alinir, onaysiz moda alinir falan... dolayisiyla modlar hic ugrasmaz bile... calismayan bi dosyayi millet oy vererek otomatikman siler, tahribat kendi kendini korur... falan filan bilim kurgu filmi gibi ama olabilir.
lemar ın dedikleri konudaki en mantıklı mesaj olmuşözellikle şuraya bayıldım " "tum mesuliyet size aittir, scan etmeden calıştırırsanız artık siz malsınız. :)
buna ek olarak dosya ekleme hakkı max kefil sayısı/2 olması mantıklı geliyor bana.
mesela, benim ayıptır söylemesi max 7(4 potansiyel, 3 halihazırda çömez) kefillik hakkıım var :) 7/2 den 3-4(aşagı veya yukarı yuvarlancak)dosya ekleme hakkım oluyo. cok bile bana bu :)
tabi şimdi hiç kefil hakkı olmayan (çömezler hariç) mürdilerde var. genel olarak min 3 dosya hakkı verilir.
ayrıca sadece rapidshare olayı saçma olmuş :/ böyle bi sınıflama olmasın. olursa5-10 site dahil olsun. ayrıca adam belki kendi hostundan vericek linki :)
-
İş yattımı yoksa gelecekmi, gelirse süper olur gerçekten