folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Download Bölümüne Yapılabilecekler Hakkında Fikirleriniz?

Download Bölümüne Yapılabilecekler Hakkında Fikirleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

ben grup olurum:P

Yaw bu silinen konu logları yok mu onun gibi bişi olmalı bence.Ama dediğim gibi programlar onaylanmalı.

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bide kefalet sistemi gibi olabilir atıyom 7 kefil hakkım varsa 7 de dosya yükleme hakkım falan olsun. dosya yükleme hakkı daha da az olabilir...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Erkek

İlk olarak abi piyasada pek olmayan güzel araçlar konulursa güzel olur ne olduğu belirsiz kişilerin yada belirli kişilerin program verirken programın adlarının adminlere vermesi ve adminlerin kendi sitesinden çekip koyması daha güzel olur böylece güvenlik sorunu ortadan kalkar.Bir çok araç konulabilir işe yarayan ve küçük mesela msn virüs temizleyici ağ onarıcı vs gibi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

PriesTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Onaylamalı olmalı kesinlikle ama onay işlemini yapıcak elemanlarda hızlı olmalı bence bu bölümle ilgilenecek bir grup oluşturalım adminler ve modlar zaten yeterince meşgul :|

Edit: Ben gönüllü olabilirim..

-----------------------------

Sen oluyorsan bende olurum tbt ye can feda.

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

rene abi benim bi fikrim var. şöyle yapalım. mesela ben bi dosya eklicem, önce dosyayı virustotal.com a upluyorumi analiz ettiriyorum, daha sonra buraya ekliyorum, görevli arkadaşlar dosyayı virustotale kontrol ettirmeye çalışınca zaten upload etmeden virustotal diyecektir, bu dosya daha önce tarandı ve raporu çıkaracaktır. böylelikle pratik olarak dosyalar kontrol edilmiş olur??? nedersin??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

anasayfaya son eklenen 5,6 dosya gösterilsin yüklenen dosyalara yorum ve oylama yapılabilsin. tabi yorum yapılmadan oylama yapılamasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Grupta olmaz diyorsak. Download Bölümü günleri düzenleriz. Belli günler mesela her ayın sonu 1-2 gün . Download eklemek isteyen ekler adminler olaya bakar.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

ben yardımcı olurum

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.inndir.com/promosyon.php

:)

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

bende oyun linklerini paylaşırım ama önce ben oyunun çalışıp çalışmadığını kontrol ederim partların sağlamlığına bakarım örneğin assasin oyununun ben hatasız sürümünü bulmuştum yükledim gerçektende hatasız.

demek istediğim herkes c/p yerine kendi indirdiklerini eklerse çok daha iyi olur hem tereddütde de kalmayız böylelikle.

edit:

rene hocam kontrol etmek istiyorsan yüklemeleri burada birsürü insan var birçok film indiren oyun indiren bunlardan  gönüllü birkaç kişi bulsan hem onlar başka sitelerden film aramak yerine burdan indirirler hemde test etmiş olurlar bence çok zor birşey değil biri oyun sever biri film biri program 10 kişi bulsan eminimki bu iş yürür hemde geniş bi arşiv olur ayrıca onlarada bi yetki verirsin başka sitelerden indirip sorunsuz çalışan dosyanın linkini eklerler diğerlerinden ayrılarak.

Toplam Hit: 8334 Toplam Mesaj: 55