Download Rekorunuz Nedir?
-
eet bendede null verdi
-
Bende Yaptırdığım Sınırsız Geçişinin İlk ayında 97GB Olmuştum :|
Ya bu hızla 170GB ı geçilebilirmi ?:S
-
hedefim 300 sonra 500 sonra 1tb
-
Dedğim gibi, ben pcyi 1 ay boyunca arasıra restartlar hariç hiç kapamadım. Ve ss koydum ilk mesajda, demekki rekor benim şimdilik xD.
-
bn 4 ay öncekini nasıl koyam ki 4mü 5 mi onu bile hatırlamıyom işte cod 4 yeni çıktıgı zaman
-
yaw şu sınırsız internetin keyfini bir de biz çıkarabilsek. yıllardır kota altında eziliyoruz. limitleri kaldırsınlar yemin ederim 7/24 download yapacam kaç senenin acısını çıkaracam
-
1 mb ile 198gb indirmiştim geçen ay :)
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
2005 ten beri kotalı internet kullanıcısıyım, mart ayının 13 ile nisan ayının 13 tarihleri arasında 1 aylığına tarifemi sınırsız yaptırdım ve 1mbit hızla bir ayda yaklaşık olarak 230GB indirebildim. Bu süre zarfında bir kaç günde bir bilgisayara restart attım hızlansın diye, arasıra ttnetten kaynaklı yavaşlamalar ve rapidshare kotasının aşılması suretiyle downloadda aksaklıklar oldu. Sanırım 1mbit ile 1 ayda 245Gb civarı indirmek mümkün.Sizlerin rekorları nedir? :D [img]http://img139.imageshack.us/img139/5369/downloadn.png[/img]
-----------------------------hocam öyle 1 aylığına nasıl sınırsıza geçtin ki ? mümkün mü böyle birşey bilmiyordum. bildiğim kadarıyla tarife değişikliği yapabilmen için en son değişikliğinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyor
-----------------------------Hayır direk geçilebiliyor.. Bugün ara, yarın geçersin..
-----------------------------paşam ay Başı tarife degiştiriyorlar dikkat et ttnet gecirmesin sana ..
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------İmkansız 24 saat geceli gündüzlü 1 ay indirme yapsan bile imkansız.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------İmkansız 24 saat geceli gündüzlü 1 ay indirme yapsan bile imkansız.
-----------------------------arkadaş kendini Japonyada sandı sanırım :) 10 mbit baglantın bile olsa 1 TB indiremessin 7/24 down etsen bile .