Download Rekorunuz Nedir?
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
2005 ten beri kotalı internet kullanıcısıyım, mart ayının 13 ile nisan ayının 13 tarihleri arasında 1 aylığına tarifemi sınırsız yaptırdım ve 1mbit hızla bir ayda yaklaşık olarak 230GB indirebildim. Bu süre zarfında bir kaç günde bir bilgisayara restart attım hızlansın diye, arasıra ttnetten kaynaklı yavaşlamalar ve rapidshare kotasının aşılması suretiyle downloadda aksaklıklar oldu. Sanırım 1mbit ile 1 ayda 245Gb civarı indirmek mümkün.Sizlerin rekorları nedir? :D [img]http://img139.imageshack.us/img139/5369/downloadn.png[/img]
-----------------------------hocam öyle 1 aylığına nasıl sınırsıza geçtin ki ? mümkün mü böyle birşey bilmiyordum. bildiğim kadarıyla tarife değişikliği yapabilmen için en son değişikliğinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyor
-----------------------------Hayır direk geçilebiliyor.. Bugün ara, yarın geçersin..
-----------------------------paşam ay Başı tarife degiştiriyorlar dikkat et ttnet gecirmesin sana ..
Yok hocam telefonda görevliye 10 kere sordum :D ve konuşmalarımızın ses kaydı var. Sen onlara ben tarifemi değiştirecem diyorsun, prosedür gereği bazı sorular soruyorlar ve sonra sana modeminizi restart ettikten sonra yeni tarifeniz aktif olacaktır diyorlar. Hatta ben ne olur ne olmaz diyerekten restarttan sonra tekrar arayıp sormuştum. -
Rekor Kreyzinin :R Ben link verdim adam asıldı :R
-
Mr_Dark bunu yazdı:
şimdi pazar günü can sıkıntısında 24gb bluray indirdim demiyim oda öle rastgele asılsam deşerim ama :) -
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi biraz matematik yapmaya çalışayım :D
saniyede 100 kb indirsem dakikada 6 mb yapar saatte 36 mb yapar
günde 12 saat açık dursa pc 432 mb yapar
aylık 130 gb gibi bişey çıkıyo
-----------------------------12 saat acık kalıp full down yaparsa 130 gb oluyor tam olarak. daha fazla da yapılabilir yani.
-
Kreyzi bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
şimdi pazar günü can sıkıntısında 24gb bluray indirdim demiyim oda öle rastgele asılsam deşerim ama :)
Ben 1mbit ile sordum rekoru, sen bir günde 24gb indirebildiğine göre herhalde 4mbit bağlatın var, yani ensen kalın senin :D:D -
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi biraz matematik yapmaya çalışayım :D
saniyede 100 kb indirsem dakikada 6 mb yapar saatte 36 mb yapar
günde 12 saat açık dursa pc 432 mb yapar
aylık 130 gb gibi bişey çıkıyo
-----------------------------edit : matematik süpermiş hocam :P
dkda 6 ise saatte 360
12 saatte 4gb felan
30 günde 130 a yakın bişiler oluyor max bencede böyle olur
edit 2 : tabi ttnet 100 kb ile pek fazla sağlamaz :) 1 k bağlantılar için :D
-
SpoofU bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
şimdi pazar günü can sıkıntısında 24gb bluray indirdim demiyim oda öle rastgele asılsam deşerim ama :)
Ben 1mbit ile sordum rekoru, sen bir günde 24gb indirebildiğine göre herhalde 4mbit bağlatın var, yani ensen kalın senin :D:D
-----------------------------öle hocam ensesi kalın onun :D
-
ulan millet 1 günde 4 gb den fazla indirio biz 30 günde 4 gb sınırsız netim olsa offf of :(
-
http://img27.imageshack.us/my.php?image=adszumq.jpg
2 gün oldu 20 gb dl ettim,daha çok kullanamıyorum pc yi yoksa anasını ağlatırdım harici alıyorum arkadaştan 500 gblık gelsin harddiskte yer yok :D indirip dvdye çekiyorum şaka gibi :D
-
yazın 190gb yapmıştım ama o bilgisayara hiç girmedim köydeydim remote desktop yapıp sıraya koyuyordum indiriyordu. ne günlerdi be..