Download-Upload Dan Para Kazanma
-
Merhabalar.Bu download-upload olaylarından para kazanan var mı? Hotfilede böyle bir olay vardı bir ara ama sonradan kalktı diye biliyorum.Kazananlar biraz bilgi verirse sevinirim.
Harddiskimde 50 gb bos alan var heralde yeter.100 mbps internet var bir işe yarasın :)

-
hacı abey 100 mbits internetin var niye para kazanmaya çalışıyorsun ki ihtiyacın mı var
-
akmarky bunu yazdı
hacı abey 100 mbits internetin var niye para kazanmaya çalışıyorsun ki ihtiyacın mı var
üniversiteden bağlandığım için benim de hız bu şekilde ama para ya ihtiyaç tabiki var.
-
asa42 bunu yazdıakmarky bunu yazdı
üniversiteden bağlandığım için benim de hız bu şekilde ama para ya ihtiyaç tabiki var.
üniversiteden derken neresinin bağlantısı hacı o?
Bu interneti sadece ben kullanıyorum odamdaki internet yani.
AkmarkyHacı internet 25 tl bişey değil :)
-
off çok fena yaa
-

itü
yurdun net i.
üstüne bir de dc++ var. yerel bağlantıdan yani diğer yurtta kalan arkadaşların terabaytlarca arşivinden de çok daha hızlı indirebiliyorum.
asa42 tarafından 02/Mar/13 03:06 tarihinde düzenlenmiştir -
asa42 bunu yazdı

itü
yurdun net i.
üstüne bir de dc++ var. yerel bağlantıdan yani diğer yurtta kalan arkadaşların terabaytlarca arşivinden de çok daha hızlı indirebiliyorum.
u235 tarafından 02/Mar/13 04:09 tarihinde düzenlenmiştir
Benim resmi koymamda bir amac vardı sidik yarışına girmek için atmadım yanlış anlaşılmasın.
İnternet hızı muhabbetini bırakıpda konuyla alakalı arkadaslar bilgilerini paylasırsa daha iyi olur. -
mesela bir dosyayı indireceksin. sonra aynı dosyanın yanına birde adamın sitesinin reklamını koycaksın. istiyorsa birde şifreleyip rarlayacaksın. bunun gibi şeyler. yada hotfile tarzı çalışan siteler vardı şimdi dahada artmıştır sayıları. burayı incele
-
sivil bunu yazdı
mesela bir dosyayı indireceksin. sonra aynı dosyanın yanına birde adamın sitesinin reklamını koycaksın. istiyorsa birde şifreleyip rarlayacaksın. bunun gibi şeyler. yada hotfile tarzı çalışan siteler vardı şimdi dahada artmıştır sayıları. burayı incele
linke bakıyorum
-
rüyama girmez bu istatistikler burda gördüm delirecem ttnet
-
Sadece Mayonez.net üzerinden Aylık 600 Dolar ve Üzeri Hotfile den Sadece Kazanmışlığım Olduydu...Sonra Hesabımı 650 Dolara Sattıydım..Ne Günlerdi Bea...
Fileserve Üzerinden de 250 Dolar Falan Alıyordum Aylık...
Hepsi Geride Kaldı :)