Download-Upload Dan Para Kazanma
-
Upload işlerinden para kazanmak çok geride kaldı.Malı götüren götürdü zamanında.
-
Şu anda işe yarayan yollar,siteler varsa süleyin aynı şekilde bende de hatrı sayılır bi internet var. iki üç elime bişey geçsin yeter.
-
whopper bunu yazdı
Şu anda işe yarayan yollar,siteler varsa süleyin aynı şekilde bende de hatrı sayılır bi internet var. iki üç elime bişey geçsin yeter.
yazsana hacı siteleri
-
Rapid den sonra pek tadı kalmadı dediğin işin. Bu aralar elden satış moda. Mesela bildiğim bir yerde harddiskini getirirsen 2tb lık film+dizi+müzik 150 tl ye satılıyor. Fiyatı fazla bence.
-
Bence bulaşma bu aralar ama istersen Turbobit veya Letitbit tavsiye ederim ikisi de sağlam siteler.
Şu SOPA olayından sonra çok değişti bu upload işleri.
-
u235 bunu yazdıasa42 bunu yazdı
itü
yurdun net i.
üstüne bir de dc++ var. yerel bağlantıdan yani diğer yurtta kalan arkadaşların terabaytlarca arşivinden de çok daha hızlı indirebiliyorum.
Benim resmi koymamda bir amac vardı sidik yarışına girmek için atmadım yanlış anlaşılmasın.
İnternet hızı muhabbetini bırakıpda konuyla alakalı arkadaslar bilgilerini paylasırsa daha iyi olur.konuyu dağıttıysam kusura bakma.
-
asa42 bunu yazdıu235 bunu yazdıasa42 bunu yazdı
itü
yurdun net i.
üstüne bir de dc++ var. yerel bağlantıdan yani diğer yurtta kalan arkadaşların terabaytlarca arşivinden de çok daha hızlı indirebiliyorum.
Benim resmi koymamda bir amac vardı sidik yarışına girmek için atmadım yanlış anlaşılmasın.
İnternet hızı muhabbetini bırakıpda konuyla alakalı arkadaslar bilgilerini paylasırsa daha iyi olur.konuyu dağıttıysam kusura bakma.
yok hacı problem değil.
-
Turbobit , fileice , uploaded
-
O devir SOPA dan sonra bitti.
En popüler yabancı warez siteleri kepenk kapatıyor, kapatmayıp devam etmekte ısrar edenler (şirketler tarafından popüler görülen büyük warez siteleri) film şirketlerinin kendilerine karşı açmış olduğu davalarla boğuşuyor. Son örneği rlslog.net sitesinin film ve dizi konularında artık indirme linki veremiyor oluşu var.
Yok ben üç-beşe bakarım o kadarda değil bile desen, genede pinti ruslar sana dilenci muamelesi yapar.
-
Olgunisik bunu yazdıRapid den sonra pek tadı kalmadı dediğin işin. Bu aralar elden satış moda. Mesela bildiğim bir yerde harddiskini getirirsen 2tb lık film+dizi+müzik 150 tl ye satılıyor. Fiyatı fazla bence.
20tl hocam bende oda 40 saat 400wdan 15tl ediyor elektrik parası ondan yani