folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Download-Upload Dan Para Kazanma

Download-Upload Dan Para Kazanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Upload işlerinden para kazanmak çok geride kaldı.Malı götüren götürdü zamanında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Şu anda işe yarayan yollar,siteler varsa süleyin aynı şekilde bende de hatrı sayılır bi internet var. iki üç elime bişey geçsin yeter.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Şu anda işe yarayan yollar,siteler varsa süleyin aynı şekilde bende de hatrı sayılır bi internet var. iki üç elime bişey geçsin yeter.

yazsana hacı siteleri

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Rapid den sonra pek tadı kalmadı dediğin işin. Bu aralar elden satış moda. Mesela bildiğim bir yerde harddiskini getirirsen 2tb lık film+dizi+müzik 150 tl ye satılıyor. Fiyatı fazla bence.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Bence bulaşma bu aralar ama istersen Turbobit veya Letitbit tavsiye ederim ikisi de sağlam siteler.

Şu SOPA olayından sonra çok değişti bu upload işleri.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

itü

yurdun net i.

üstüne bir de dc++ var. yerel bağlantıdan yani diğer yurtta kalan arkadaşların terabaytlarca arşivinden de çok daha hızlı indirebiliyorum.

Benim resmi koymamda bir amac vardı sidik yarışına girmek için atmadım yanlış anlaşılmasın.
    İnternet hızı muhabbetini bırakıpda konuyla alakalı arkadaslar bilgilerini paylasırsa daha iyi olur.

konuyu dağıttıysam kusura bakma.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

itü

yurdun net i.

üstüne bir de dc++ var. yerel bağlantıdan yani diğer yurtta kalan arkadaşların terabaytlarca arşivinden de çok daha hızlı indirebiliyorum.

Benim resmi koymamda bir amac vardı sidik yarışına girmek için atmadım yanlış anlaşılmasın.
    İnternet hızı muhabbetini bırakıpda konuyla alakalı arkadaslar bilgilerini paylasırsa daha iyi olur.

konuyu dağıttıysam kusura bakma.

yok hacı problem  değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    Turbobit , fileice , uploaded

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

O devir SOPA dan sonra bitti.

En popüler yabancı warez siteleri kepenk kapatıyor, kapatmayıp devam etmekte ısrar edenler (şirketler tarafından popüler görülen büyük warez siteleri) film şirketlerinin kendilerine karşı açmış olduğu davalarla boğuşuyor. Son örneği rlslog.net sitesinin film ve dizi konularında artık indirme linki veremiyor oluşu var.

Yok ben üç-beşe bakarım o kadarda değil bile desen, genede pinti ruslar sana dilenci muamelesi yapar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Rapid den sonra pek tadı kalmadı dediğin işin. Bu aralar elden satış moda. Mesela bildiğim bir yerde harddiskini getirirsen 2tb lık film+dizi+müzik 150 tl ye satılıyor. Fiyatı fazla bence.

20tl hocam bende oda 40 saat 400wdan 15tl ediyor elektrik parası ondan yani

Toplam Hit: 3664 Toplam Mesaj: 26