folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Download-Upload Dan Para Kazanma

Download-Upload Dan Para Kazanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı

O devir SOPA dan sonra bitti.

En popüler yabancı warez siteleri kepenk kapatıyor, kapatmayıp devam etmekte ısrar edenler (şirketler tarafından popüler görülen büyük warez siteleri) film şirketlerinin kendilerine karşı açmış olduğu davalarla boğuşuyor. Son örneği rlslog.net sitesinin film ve dizi konularında artık indirme linki veremiyor oluşu var.

Yok ben üç-beşe bakarım o kadarda değil bile desen, genede pinti ruslar sana dilenci muamelesi yapar.

Hadi ya, gerçekten bitti mii? :)

Kimse kusura bakmasın da, her upload/download konusuna gelip sürekli sopa diyenlere ayar oluyorum.

Herkese açık bir şekilde, arşivi şifrelemeden telif hakkı ihlali yaparsan tabii ki buna engel olurlar ki zaten bu suçtur.

Upload & download olayı p2p'den ibaret değil. Sopa'da hiçbir şeye engel falan olmadı. İşini yapmak isteyen yine yapıyor.

Hem de çok güzel yapıyor. Ben herhangi bir kâr amacı gütmeden iki adet dosya paylaştım ve neredeyse iki günde indirme sayıları:

+2244 kusura bakma da, bence bu rakam bu kadar kısa sürede sadece iki dosyayla hiç de üç-beşlik bir durum değil, iyi günler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ya hocalar bittiyse ben nasıl aradığım her haltı nette halen buluyorum belli bu işten ekmeğini yiyen hala var.Bulaştırmak mı istemiyorsunuz anlamadım gitti.

Önerebileceğiniz hiç mi yol yordam yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

beyler diyorum ki belgeseldepo.com dan bir tane vip üyelik alıp oradan set set yapıp yandexten tbt ce sömürelik mesela belgesel seti dil seti programlama seti sosyoloji seti gezip görülecek yerler seti gibi gibi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    Rapid den sonra pek tadı kalmadı dediğin işin. Bu aralar elden satış moda. Mesela bildiğim bir yerde harddiskini getirirsen 2tb lık film+dizi+müzik 150 tl ye satılıyor. Fiyatı fazla bence.

20tl hocam bende oda 40 saat 400wdan 15tl ediyor elektrik parası ondan yani

hangi ildesin? Fiber internetin varsa o da olur. 20 tl kolay ptt den yollarım sana. 2tb fiberde 1 hafta tutar tutmaz. Bende 100 mb fiber var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

yani iş yok diyorsunuz bunda 

Toplam Hit: 3668 Toplam Mesaj: 26