Dreambox/IPTV Tavsiye Yurtdisi İcin
-
benim receiver almam lazım ama ucuz yollu bişiler söyleyin hacılar :))
edit:sadece iptv oynatsın wireless'de olursa dadından yenmez.
DevilKingtr tarafından 06/Eki/17 16:32 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdıFlorenzi bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
@Delegado_Zero, arkadasin konusunu gördüm hocam, uygun bir zamanda test yayini isterim ondan. Eger her sey iyiyse paypal ödeme de kabul ediyorsa alabilirim.
Bu arada bir sorum olacak, nilsat dan denerken tv lerin hangi programlari yayinladigini (yayin akisi) göremedim. Mesela bazi programlari kaydetmek isteyince oradan sectigimi kaydetmek isterim ya da yayin akisini görmek isterim. Bir yerde okuduguma göre IPTV hizmeti verenin böyle bi sey saglamasi gerekiyor demislerdi. Nilsat a mail attim ama bir cevap dönmediler. O yüzden pek de güven vermediler bana.. Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?
@Florenzi, valla hocam belki tv ayariyla ilgili de olabilir cihaz ayariyla da ilgili olabilir. Onlari bi incelerim aksam ya da yarin sonra kaliteyle ilgili video cekebilirim bakarsin sende. Mag 256 nin iki modeli var hocam birisi wifisiz olani biri wifili olani mag 256 olan wifisiz, mag 256w1 ve mag256w2 wifili. (w1 ve w2 nin farki da biri 150Mbps bit rate digeri 600 müs.)
ebay de ücretsiz kargo 100 euroya var http://www.ebay.de/itm/MAG-256-w2-WLAN-600M-integriert-onboard-Streamer-SET-TOP-BOX-Internet-IPTV-B-WAR-/400617350988?epid=826901394&hash=item5d46a7a74c:g:4coAAOSwmQBZjGek
belki daha uyguna da bulabilirsin.
bunlar da almanyadaki distribütörü https://www.hb-digital.de/IPTV-Set-Top-Boxen-MAG-256W2-Micro-IPTV-Set-Top-Box-Internet-TV.html
mail atip indirim falan isteyebilirsin de..
Linkler icin tesekkür ederim. Distribütör ile de iletisime de gecerim. Dedigin gibi ayarlara bak bi. Bu arada o Nilsat‘i kesinlikle önermiyorum. Terbiyesiz, isini yapmayi bilmeyen insanlar. Almanca dilindeki Discovery olsun, NatGeo olsun hepsinde baska kanal yayinlari var. Neden boyle dedim, deneme yayinimi iptal ettiler. Zaten kalite de kötüydü. Sanirim bi tiribün tv‘den memnun kalmistim. Ancak bir daha test yayini alicam ordan. Bir de @vesselam‘dan test yayini alicam. Tamam cogunda Türk kanallar sikintisiz. Ama Alman kanallari acinca cortluyo cogu.
tamam hocam önerini dikkate alacagim. Bana da cevap vermemesi süphelendirdi beni. Bu iptv ile ilgili bi yer bulursan paylasirsin.
Tamam. Memnun kaldigim olursa yazarim.
Florenzi tarafından 06/Eki/17 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
Mag serisine bak. Mesela unbalanced‘in aldığına.
-
Florenzi bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Mag serisine bak. Mesela unbalanced‘in aldığına.
440 tela diyor hocam daha uygunu yokmu bunun ?