Dubai İle Fiyat Karşılaştırma
-
DjBlueMaN bunu yazdı
http://www.banggood.com/TVG-468-Men-3-Dial-LED-Display-Analog-Digital-Military-Wrist-Watch-p-88227.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=C-Watch-SimiTVG-TP&utm_content=lola&utm_design=3&gclid=CMGOiLyYx74CFUfLtAodsigAQw
Bu saati alsam gümrük falan ödermiyim arkadaşlar.19 dolar hiçbirşey değil.Daha önce alışveriş yapan oldumu bu sitede ?
gümrüğe takılmaz hocam ama siteden alışveriş yapmadım...
-
mühim olan luxury e türkiyede sahip olmak
dubai ülkemi la daha dünkü çocuk kuruluş tarihine bakın
git git git düz arazi çöl
bunlar london da monaco da bile emirlik plakasıyla bugattilerine biniyorlar
hele çevir bakayım GB e o plakayı öde vergisini bakalım
petrolden başka bişeyleri yok ingiliz özentileri
amerikanın sömürgeleri -
Moralim bozuldu amk harbıden :D
http://autos.souq.com/10497677-2010-bmw-650i-convertible-4.8l-dohc-alpi/country-United-Arab-Emirates/details.html -
DaveReed bunu yazdı
amerikanın sömürgeleriFarz edelim ki dediklerin fazlasıyla doğru; demezler mi adama sağılan krallar gibi yaşıyor halinden memnun, sağan bu dünyaya hükmedip keyfini çıkarıyor halinden memnun sen ne yapıyorsun konuşmaktan başka?
AnaMuhalefet tarafından 25/May/14 17:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler ben vize + pasaport çıkartıp gidiyorum siparişleri alıyım :)
Şaka bi yanada iphone 5s 16gb 1350 tl ye denk geliyor. Ben sipariş etsem gümrük olayı olur mu cidden ? Hediye paketi şeklinde gönderiyorlar mı ki ?
Birde bi arkadaş bmw paylaşmış 36000 aed yani 20.000 tl olan araba :) onu alıp getirip ülkeye sokamaz mıyız :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
amerikanın sömürgeleriFarz edelim ki dediklerin fazlasıyla doğru; demezler mi adama sağılan krallar gibi yaşıyor halinden memnun, sağan bu dünyaya hükmedip keyfini çıkarıyor halinden memnun sen ne yapıyorsun konuşmaktan başka?
sen farzetmeye devam et cehennem gibi doğru
öyle bedavaya lüks yok yaşam yok
biraz görüp geçiricen zorluk çekicen
konuşmaktan başka derken kendini haklı çıkarma çabası içindemisin anlamadım
git orda ingiliz çakması kralın emrinde robot gibi ot gibi yaşa o zaman
herşey €10m luk arabaya binip €100m luk malikanede yaşayıp €200m luk motoryata binmek değil -
Fiyatlar yarı yarıya gibi nerdeyse..
-
sezginari bunu yazdı
Şaka bi yanada iphone 5s 16gb 1350 tl ye denk geliyor. Ben sipariş etsem gümrük olayı olur mu cidden ? Hediye paketi şeklinde gönderiyorlar mı ki ?
Birde bi arkadaş bmw paylaşmış 36000 aed yani 20.000 tl olan araba :) onu alıp getirip ülkeye sokamaz mıyız :)
BMW yi paylaşan benım ... O arabanın emsali bu fiyat :(
En ucuzu 54.000 Euro dan başlıyor Türkiye de ... (2005 - 2007 modelleri benım paylastıgım üst lınktekı 2010)
http://www.sahibinden.com/bmw-6-serisi-650ci?sorting=price_asc -
JiggSaw bunu yazdısezginari bunu yazdı
BMW yi paylaşan benım ... O arabanın emsali bu fiyat :(
En ucuzu 54.000 Euro dan başlıyor Türkiye de ... (2005 - 2007 modelleri benım paylastıgım üst lınktekı 2010)
http://www.sahibinden.com/bmw-6-serisi-650ci?sorting=price_ascbunu gidip dubaiden satın alıp Türkiye ye getiremiyoz mu ? :D
-
olm hemen bmw x6'ya mi baktınız la :) ben fakirliğimden ödün vermedim ford fiesta Aradım ama bulamadım :(