Dubai İle Fiyat Karşılaştırma
-
Ulan benim anlamadigim telefonundan arabasina ayakkabisindan pantolonuna biz bu astronomik paralari verip bu alet edevati bu yok halimizle suan alabiliyoruz. Yok taksitti yok krediydi yok para biriktirmeydi yok nakit olarak direkvermeydi.
Ya bu fiyatar suan gecerli olsa bizim ulkemizde de, halimiz nolur acaba ?
Biz baya baaayaa zenginiz sanirim ha ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Ulan benim anlamadigim telefonundan arabasina ayakkabisindan pantolonuna biz bu astronomik paralari verip bu alet edevati bu yok halimizle suan alabiliyoruz. Yok taksitti yok krediydi yok para biriktirmeydi yok nakit olarak direkvermeydi.
Ya bu fiyatar suan gecerli olsa bizim ulkemizde de, halimiz nolur acaba ?
Biz baya baaayaa zenginiz sanirim ha ?
Yok hocam alakası yok, biz araplardan bile daha fazla özenti ve görgüsüz milletiz (genel olarak). Zenginlikle alakası yok. Bilinçli Tüketmenin ne olduğunu bilmiyoruz. Özentiyiz (kültürel anlamda ve teknolojik cihaz anlamında), havalıyız (ayranımız yok içmeye ....))
Sözüm meclisten dışarıdır. Böyle olmayanlara lafım yok.
Bilg müh. adamım, hala tuşlu telefon kullanıyorum. Ha istesem nakit trink para ile iphone 5, LG g2 alabilir miyim? Alırım. Ama facebook, twitter, foursquare, oyun harici ne işime yarayacak. Hatta her zaman kendime derim. Ne zaman android programlamaya başlarsam o zaman kaliteli bir android telefon alacam diye.
Etrafıma bakıyorum, adamlar öğrenci, 2000 TL limitli kredi kartıyla telefon alıyorlar, taksit ödüyorlar, sonra görüyorum ebelerinkini. Yok param yok, yok fakirim diyip ağlıyoralar. Ellerinde iphone, ağızların iphone. Ceplerinde sigara, götlerinde parasızlıkta nasıl oluyorsa aldıkları maç biletleri, istanbula gidiş dönüş otobüs biletleri.
Görgüsüzüz abi görgüsüz.
(gerçekten amacı uğrunda kullanıpta, işi gücü için kullananları, cidden yeterince para kazanıpta hakettiği gibi harcayanları, hitaplarımdan tenzih ederim. Amacım akıllı tel. kullananlara ya da maçlara gidenlere laf atmak değil. Bilinçsiz tüketim köleleri olduğumuzu betimlemek.)
DrKill tarafından 26/May/14 04:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Satılık uçak varmı, yada satış yapan?
-
byincesu bunu yazdısezginari bunu yazdıJiggSaw bunu yazdısezginari bunu yazdı
Beyler ben vize + pasaport çıkartıp gidiyorum siparişleri alıyım :)
Şaka bi yanada iphone 5s 16gb 1350 tl ye denk geliyor. Ben sipariş etsem gümrük olayı olur mu cidden ? Hediye paketi şeklinde gönderiyorlar mı ki ?
Birde bi arkadaş bmw paylaşmış 36000 aed yani 20.000 tl olan araba :) onu alıp getirip ülkeye sokamaz mıyız :)
BMW yi paylaşan benım ... O arabanın emsali bu fiyat :(
En ucuzu 54.000 Euro dan başlıyor Türkiye de ... (2005 - 2007 modelleri benım paylastıgım üst lınktekı 2010)
http://www.sahibinden.com/bmw-6-serisi-650ci?sorting=price_ascbunu gidip dubaiden satın alıp Türkiye ye getiremiyoz mu ? :D
hocam onu bizde düşündük ve araştırıyoruz. şöyle bi bilgi var o araçla türkiye'ye her 6 ayda giriş ve çıkış yapman gerekiyor. Bizde lüks arabayı alıp düğünlerde kiraya versek arabanın parasını 2 ayda çıkartıp 4 ayda kara geçer miyiz ? die düşündük :D
valla deli iş görür diye düşünüyorum :) sonra istiyorsan arabayı parçala öyle sat :)) o değilde telefon sipariş edince gümrüğe takılıyormu onuda araştırsanıza :)
-
15000 tl ye ferrari var
http://autos.souq.com/10497128-2011-ferrari-for-sale/country-United-Arab-Emirates/details.html
30000 tl ye aston martin
2004 model gallardo lamb. sadece ve sadece 25000 tl
Ben intihar ediyorum beyler.Hani müslümanlar zorluk çekecekti bu hayatta.Bunlar yağı kıçına sümeyi bırakmış buzlu bademe geçmişler.
Hardening_Temp tarafından 26/May/14 09:53 tarihinde düzenlenmiştir