Dubai İle Fiyat Karşılaştırma
-
sezginari bunu yazdıJiggSaw bunu yazdısezginari bunu yazdı
Beyler ben vize + pasaport çıkartıp gidiyorum siparişleri alıyım :)
Şaka bi yanada iphone 5s 16gb 1350 tl ye denk geliyor. Ben sipariş etsem gümrük olayı olur mu cidden ? Hediye paketi şeklinde gönderiyorlar mı ki ?
Birde bi arkadaş bmw paylaşmış 36000 aed yani 20.000 tl olan araba :) onu alıp getirip ülkeye sokamaz mıyız :)
BMW yi paylaşan benım ... O arabanın emsali bu fiyat :(
En ucuzu 54.000 Euro dan başlıyor Türkiye de ... (2005 - 2007 modelleri benım paylastıgım üst lınktekı 2010)
http://www.sahibinden.com/bmw-6-serisi-650ci?sorting=price_ascbunu gidip dubaiden satın alıp Türkiye ye getiremiyoz mu ? :D
Hiç Sanmam :D
-
sezginari bunu yazdıJiggSaw bunu yazdısezginari bunu yazdı
Beyler ben vize + pasaport çıkartıp gidiyorum siparişleri alıyım :)
Şaka bi yanada iphone 5s 16gb 1350 tl ye denk geliyor. Ben sipariş etsem gümrük olayı olur mu cidden ? Hediye paketi şeklinde gönderiyorlar mı ki ?
Birde bi arkadaş bmw paylaşmış 36000 aed yani 20.000 tl olan araba :) onu alıp getirip ülkeye sokamaz mıyız :)
BMW yi paylaşan benım ... O arabanın emsali bu fiyat :(
En ucuzu 54.000 Euro dan başlıyor Türkiye de ... (2005 - 2007 modelleri benım paylastıgım üst lınktekı 2010)
http://www.sahibinden.com/bmw-6-serisi-650ci?sorting=price_ascbunu gidip dubaiden satın alıp Türkiye ye getiremiyoz mu ? :D
hocam onu bizde düşündük ve araştırıyoruz. şöyle bi bilgi var o araçla türkiye'ye her 6 ayda giriş ve çıkış yapman gerekiyor. Bizde lüks arabayı alıp düğünlerde kiraya versek arabanın parasını 2 ayda çıkartıp 4 ayda kara geçer miyiz ? die düşündük :D
-
Yabancıların Türk vatandaşlarını anlamadığı nokta: Bu insanlar bu dandik arabalara neden bu kadar para veriyor?
-
Subtitle bunu yazdı
Yabancıların Türk vatandaşlarını anlamadığı nokta: Bu insanlar bu dandik arabalara neden bu kadar para veriyor?
doğudakiler bu zamana kadar adam olup vergilerini tam ödeseydi
devlet vergi kaçırmayı önleyebilseydi
şimdi kimse astronomik fiyatları görmeyecekti mutlu mesuttu
tercih meselesi
şuan zenginler daha zengin oluyor orta sınıf ölüyor fakir daha fakir
hiçbişey sonsuza dek sürmez tabii -
Ford focus full titanium paket 19.900 dolar. Bizde 75000 tl .Daha ne diyeyim.
-
THT2005 bunu yazdı
Ford focus full titanium paket 19.900 dolar. Bizde 75000 tl .Daha ne diyeyim.
bizim devlet yurtdışından gelen her arabanın üzerine % 50 vergi koyuyor yani bi arabanın yarı fiyatı kadar vergi veriyoruz.
VERGİ ile yaşayan devletiz. lanet gelsin demekten başka yolumuz yok.
bu zamana kadar hiçkimse halkı değil kendini düşündü o yüzden istediğinizi söyleyebilirsiniz -
swordfish bunu yazdı
o değilde tema / script çok iyi :)
çalamazmıyız / alamazmıyız ?
yapayım alır mısın ?
-
ihtiyacım olan pc fiyatına baktım, fark yok..
-
Türkiye bambaşka bir ülke hocalar anlayamadınız mı bunu ?
İngiliz turistler geliyor , bazı şeyler ingiltere kadar bazı şeyler ingiltereden pahalı adamların kişi başı geliri senin sülalen kadar. Adam bizim nasil alabildiğimizi anlamıyor.
Ceptelefonundan benzine ordan internete ordan içkiye ordan sigaraya ordan televizyona bilmemneye, ucuz hiç birşey yok türkiyede olmayacakta.
Hem zor kazanacağız hem pahalıya alacağız.
Türkiye bir oyunu high level de oynamak gibidir. Yaratıklar daha faza hasar verir , level kasmak daha zordur , can potları daha az can verir , aynen onu yaşıyoruz.
Telekom ve iletişimin %50 sinden fazla vergi.
Ayda 100 tl cep telefonu faturası ödüyorsanız düşünki bunun 50 tl si operatöre gidiyor.
Oyüzden ki Yurt dışında almanyada hollandada cep telefonlarını operatörler 2 yıl kalma sözüne bedava verirken biz üstüne tonla para alıyoruz.
Ve yine o yüzdendir ki herşey okadar pahalıki daha iyisini daha ucuzunu kendimiz üretemiyoruz.
-
acaba amele ne kadar para alıyo ki la
amelelikten başlarım devamı gelir..