Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Benim tükanada hırsız diye tabir ettiğimiz o.ç ler girdi...annelerine vibratör parası bulmak için:(
400 Liraya yakın nakiti almışlar....
ve bende restinize rest dedim kıydım paraya aldım bunu...tam kapının karşısına koydum herke$ yedi.
http://www.batangemi.com/firsatlar/u-222.html1 sene kadar önce bu aleti ilk gördüğümdeki tepkim : "anamı siksinler aklıma gelmişti ! "
-
WALLACEs bunu yazdıhocam çok geçmiş olsun. bizim dükkana da zamanında girmişti. kapıya 1 liralık alarmlardan 4 tane takmıştım. kapıyı açar açmaz onlar çalınca kaçmışlar. ben bile sabah dükkanı açarken alarmların olduğunu unuturdum çoğu zaman ödüm bokuma karışırdı. en ucuz yöntemi budur, işe yarar mı dersen anlattığım gibi evet yaradı :)
Evet minik boyutuyla boyundan büyük iş yaptıkları söylenebilir, Çünkü çıkarttıkları ses öyle böyle değil. Sağır adama bile ani hoplama refleksi yaptırabilecek güçtedirler. :)Bu arada @Oneminute Canım kardeşim Zekat dedinde, Durumum Zekat kabul edecek seviyeye kadar düştü inanırmısın bilmem... Zaten Borç yükü altındaydım buda bindi... Bilemiyorum Yaratan hayra yazsın.
Biraz klasik söylem olacak ama geçmişe sünger çekiyim diyorum, bırakmıyorlar. İlle Aksiyon olacak.
@Mymusti Hocam Çok güzel bir Tuzak fikri, Yakın gelecekte uygulanabilirliği var... Yakalarsamda Önce Hüpleyecem iti yada itleri, Sonrada Gümletecem, Posasını da en yakın Karakola teslim edecem.
ShockMan tarafından 01/Mar/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
ALLAH yardımcın olsun Shock abi...
Sen geçmişi bırakmak istesende geçmiş seni bırakmaz...
Evli ve çocuk sahibi olman işi dahada zora sokuyo...Walla benim g*t*m evlenmeye yemio. -
Dükkanındaki mal'ın değeri ile sigortaya ödeyeceğin parayı karşılaştır hocam. Mesela senin şuanda dükkanında sigorta olsaydı 1 yıllık ödeyeceğin para çılanan malların parasından azsa (3000lira) sigorta yaptırmak daha kârlı olurmuş. Ayrıca alarm, kamera vs. hırsızlar için caydırıcı değil. Heleki elektronikde, yükde hafif pahada ağır çok şey olduğu için herif hiç uğraşmadan camı taşla kırıp içerden lcd ekranları kapıp kaçıyor 30 saniyede işi bitiyor.
-
TeRRoR bunu yazdı
Dükkanındaki mal'ın değeri ile sigortaya ödeyeceğin parayı karşılaştır hocam. Mesela senin şuanda dükkanında sigorta olsaydı 1 yıllık ödeyeceğin para çılanan malların parasından azsa (3000lira) sigorta yaptırmak daha kârlı olurmuş. Ayrıca alarm, kamera vs. hırsızlar için caydırıcı değil. Heleki elektronikde, yükde hafif pahada ağır çok şey olduğu için herif hiç uğraşmadan camı taşla kırıp içerden lcd ekranları kapıp kaçıyor 30 saniyede işi bitiyor.
30 saniye 0_o
http://www.haber365.com/Video/4_Saniyede_Kuyumcu_Soydular/ -
Yok yahu o kadar çok mal varlığı şu an için yok dükkanda, Sigorta yükünü karşılamaz. Ama Gelecekte Sigorta şart kere şart olacak gibi görünüyor. Haklısınız.
-
ShockMan bunu yazdı
Yok yahu o kadar çok mal varlığı şu an için yok dükkanda, Sigorta yükünü karşılamaz. Ama Gelecekte Sigorta şart kere şart olacak gibi görünüyor. Haklısınız.
sen git bir acenteye durumu anlat onlar sana uygun plan ve poliçe hazırlarlar.
-
vay arkadaş üzüldüm valla adam bi toplayamadı kendini, var mıymış lavukların bulunabilme olasılıkları
-
sigorta yaptır onlar güvenlik konusunda da sana yeterince yardımcı olur zarar etmemek için.
Fatih tarafından 01/Mar/13 16:36 tarihinde düzenlenmiştir -
geçmiş olsun yapalım bir tane alarm sistemi birde kamera sistemi dükkanın önünden geçemesin