folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.

Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Benim tükanada hırsız diye tabir ettiğimiz o.ç ler girdi...annelerine vibratör parası bulmak için:(

400 Liraya yakın nakiti almışlar....

ve bende restinize rest dedim kıydım paraya aldım bunu...tam kapının karşısına koydum herke$ yedi.

http://www.batangemi.com/firsatlar/u-222.html

1 sene kadar önce bu aleti ilk gördüğümdeki tepkim : "anamı siksinler aklıma gelmişti ! "

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı
    hocam çok geçmiş olsun. bizim dükkana da zamanında girmişti. kapıya 1 liralık alarmlardan 4 tane takmıştım. kapıyı açar açmaz onlar çalınca kaçmışlar. ben bile sabah dükkanı açarken alarmların olduğunu unuturdum çoğu zaman ödüm bokuma karışırdı. en ucuz yöntemi budur, işe yarar mı dersen anlattığım gibi evet yaradı :)

Evet minik boyutuyla boyundan büyük iş yaptıkları söylenebilir, Çünkü çıkarttıkları ses öyle böyle değil. Sağır adama bile ani hoplama refleksi yaptırabilecek güçtedirler. :)

Bu arada @Oneminute Canım kardeşim Zekat dedinde, Durumum Zekat kabul edecek seviyeye kadar düştü inanırmısın bilmem... Zaten Borç yükü altındaydım buda bindi... Bilemiyorum Yaratan hayra yazsın.

Biraz klasik söylem olacak ama geçmişe sünger çekiyim diyorum, bırakmıyorlar. İlle Aksiyon olacak.

@Mymusti Hocam Çok güzel bir Tuzak fikri, Yakın gelecekte uygulanabilirliği var... Yakalarsamda Önce Hüpleyecem iti yada itleri, Sonrada Gümletecem, Posasını da en yakın Karakola teslim edecem.

ShockMan tarafından 01/Mar/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ALLAH yardımcın olsun Shock abi...

Sen geçmişi bırakmak istesende geçmiş seni bırakmaz...

Evli ve çocuk sahibi olman işi dahada zora sokuyo...Walla benim g*t*m evlenmeye yemio.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Dükkanındaki mal'ın değeri ile sigortaya ödeyeceğin parayı karşılaştır hocam. Mesela senin şuanda dükkanında sigorta olsaydı 1 yıllık ödeyeceğin para çılanan malların parasından azsa (3000lira) sigorta yaptırmak daha kârlı olurmuş. Ayrıca alarm, kamera vs. hırsızlar için caydırıcı değil. Heleki elektronikde, yükde hafif pahada ağır çok şey olduğu için herif hiç uğraşmadan camı taşla kırıp içerden lcd ekranları kapıp kaçıyor 30 saniyede işi bitiyor.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Dükkanındaki mal'ın değeri ile sigortaya ödeyeceğin parayı karşılaştır hocam. Mesela senin şuanda dükkanında sigorta olsaydı 1 yıllık ödeyeceğin para çılanan malların parasından azsa (3000lira) sigorta yaptırmak daha kârlı olurmuş. Ayrıca alarm, kamera vs. hırsızlar için caydırıcı değil. Heleki elektronikde, yükde hafif pahada ağır çok şey olduğu için herif hiç uğraşmadan camı taşla kırıp içerden lcd ekranları kapıp kaçıyor 30 saniyede işi bitiyor.

30 saniye 0_o

http://www.haber365.com/Video/4_Saniyede_Kuyumcu_Soydular/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yok yahu o kadar çok mal varlığı şu an için yok dükkanda, Sigorta yükünü karşılamaz. Ama Gelecekte Sigorta şart kere şart olacak gibi görünüyor. Haklısınız.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Yok yahu o kadar çok mal varlığı şu an için yok dükkanda, Sigorta yükünü karşılamaz. Ama Gelecekte Sigorta şart kere şart olacak gibi görünüyor. Haklısınız.

sen git bir acenteye durumu anlat onlar sana uygun plan ve poliçe hazırlarlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

vay arkadaş üzüldüm valla adam bi toplayamadı kendini, var mıymış lavukların bulunabilme olasılıkları

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sigorta yaptır onlar güvenlik konusunda da sana yeterince yardımcı olur zarar etmemek için.

Fatih tarafından 01/Mar/13 16:36 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

geçmiş olsun  yapalım bir tane alarm sistemi  birde kamera sistemi dükkanın önünden geçemesin 

onekine?
Toplam Hit: 6717 Toplam Mesaj: 64