folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.

Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

baba ver elektroyu, anevrizmaları patlasın....

25 Bin Walt.

Götü yiyen anka kuşu varsa denesin, küllerinden yeniden doğmayı :D

En kolayı o ama benimki yemiyo hocam. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

valla hocam ayda 100-150 liraya hem sigorta (hırsızlık yangın vs..) hem de alarm işini halledebilirsin. yerinde olsam arar bi fiyat alırdım. kaybedecek bişeyin yok. bugün dükkana girdilerse yarın bi gün tekrar denerler. bizim dükkana 3 kere girmişlerdi. alarm filan taktırınca anında kesildiler. bu imansızların vicdanı yok. suç üstü yakalasalar ibneleri tutuksuz yargılanıyorlar zaten. ben olsam arar bi teklif alırdım.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

hocam dükkanının yapısını bilmiyorum ma şöyle bir şey deneyebilirisn.Dükkanın ortasına 2 direk ve arasına çelik tel çekiyorsun ve bir tane azgın köpeği oraya bağlıyorsun.Köpek o çelik tel boyunca hareket edebilsin ve gelseler bile köpeğil saldırması lazım...İşin artısı hırsız girmez girsede illaki korkar ama işin temizlik olayı sıkıntı  her gün temizlik yapmak zorunda kalabilirsin.Diğer kamera olayları filan extra tabi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

hocam bende çift dükkan var yan yana   biri internet cafe biri teknik servis bizim çevrede çok hırsızlık olayı oldu bizim dükkanda çift alarım polisi arıyor bizi arıyor alarımlaırn desibeli cok yüksek kulak patlatıcak derecede , sigorta yapmadılar risk yüksek diye: )

Memento Mori
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Eski usül her zaman iyidir hocam. Cam kapı, yok efendim alarm filan boş iş. Yani şimdi sen kamerayı taktın diyelim eşyaların gittikten sonra o dükkana girildikten sonra sen masrafa girdikten sonra kısacası o iş olduktan sonra hırsızı yakalasan da boş. Bildiğin asma kilit kullanıyoruz halen kepenk çek oh mis.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=AnslSas5ZOQ

belki işine yarar dostum.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

köpek al, sağlam rottweiler, bak bakım kimin götü yiyo daha oraya girmeye.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

abi bu cin pazarımı ne varmış çalıntı mal satılan yer ara ara oraya takıl belki bulursun bir ip ucu falan güvenlik olarakda sokaktakş aydınlatmaları güçlendir diğer esnaflarla konuşup hatta baktınız çok oluyor aranızda toplanıp bir bekci tutun adama birde kurusıkı arada sıksın durdun geceleri

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçmiş olsun hocam

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kepenk varsa iş yeri sigortası yapalım :)

iş yeri resimlerini gönder 4 bir yanın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6718 Toplam Mesaj: 64