Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.
-
Zeytun-i bunu yazdı
baba ver elektroyu, anevrizmaları patlasın....
25 Bin Walt.
Götü yiyen anka kuşu varsa denesin, küllerinden yeniden doğmayı :DEn kolayı o ama benimki yemiyo hocam. :)
-
valla hocam ayda 100-150 liraya hem sigorta (hırsızlık yangın vs..) hem de alarm işini halledebilirsin. yerinde olsam arar bi fiyat alırdım. kaybedecek bişeyin yok. bugün dükkana girdilerse yarın bi gün tekrar denerler. bizim dükkana 3 kere girmişlerdi. alarm filan taktırınca anında kesildiler. bu imansızların vicdanı yok. suç üstü yakalasalar ibneleri tutuksuz yargılanıyorlar zaten. ben olsam arar bi teklif alırdım.
-
hocam dükkanının yapısını bilmiyorum ma şöyle bir şey deneyebilirisn.Dükkanın ortasına 2 direk ve arasına çelik tel çekiyorsun ve bir tane azgın köpeği oraya bağlıyorsun.Köpek o çelik tel boyunca hareket edebilsin ve gelseler bile köpeğil saldırması lazım...İşin artısı hırsız girmez girsede illaki korkar ama işin temizlik olayı sıkıntı her gün temizlik yapmak zorunda kalabilirsin.Diğer kamera olayları filan extra tabi
-
hocam bende çift dükkan var yan yana biri internet cafe biri teknik servis bizim çevrede çok hırsızlık olayı oldu bizim dükkanda çift alarım polisi arıyor bizi arıyor alarımlaırn desibeli cok yüksek kulak patlatıcak derecede , sigorta yapmadılar risk yüksek diye: )
-
Eski usül her zaman iyidir hocam. Cam kapı, yok efendim alarm filan boş iş. Yani şimdi sen kamerayı taktın diyelim eşyaların gittikten sonra o dükkana girildikten sonra sen masrafa girdikten sonra kısacası o iş olduktan sonra hırsızı yakalasan da boş. Bildiğin asma kilit kullanıyoruz halen kepenk çek oh mis.
-
http://www.youtube.com/watch?v=AnslSas5ZOQ
belki işine yarar dostum.
-
köpek al, sağlam rottweiler, bak bakım kimin götü yiyo daha oraya girmeye.
-
abi bu cin pazarımı ne varmış çalıntı mal satılan yer ara ara oraya takıl belki bulursun bir ip ucu falan güvenlik olarakda sokaktakş aydınlatmaları güçlendir diğer esnaflarla konuşup hatta baktınız çok oluyor aranızda toplanıp bir bekci tutun adama birde kurusıkı arada sıksın durdun geceleri
-
geçmiş olsun hocam
-
kepenk varsa iş yeri sigortası yapalım :)
iş yeri resimlerini gönder 4 bir yanın