Dükkanda Bulduğum Arapça Yazılı Kağıt
-
aynen ne yazıyor acaba
kasv4 tarafından 04/Tem/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Koruma tılsımı olabilir.
İlk kısımda yazan Enam suresi 59. ayet'in başı ile başlıyor sonunda değişiyor ama ne oluyor anlamadım. (http://www.kuranmeali.org/6/enam_suresi/59.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx) (Ve gaybın anahtarları, onun yanındadır. Onu O'ndan başkası bilmez)
Alttaki kutuda tılsımlı sayılar, üstünde
La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym. yazısı var.(Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir) Sıkıntı anında söylenmesi tavsiye edilir. En alttaki yıldızlarla birlikte koruma tılsımı olduğu yönündeki şüphelerim iyice artıyor.
Aradaki kutularda bir takım Esma var. Altındaki kutularda tasavvufta ilmü ledün'de anlamları olduğu iddia edilen harfler var. Muhtemelen bu rakamlara da öyle anlamlar atfediliyordur
Kutuların arasında da bir takım yazılar var.
Ve şemhüş aleyhisselam diye okudum birisini, google yaptığımda şemhüş değil de şemhüreş kelimesinin büyücülükte bir anlamı olduğunu gördüm. Yanlış yazılmış olabilir kağıtta. Google'a şemhüreş aratarak bakabilirsin.
Not: Bir dine mensup değilim, zamanında hobi olarak ilgilenmiştim :)
MaviEkran tarafından 04/Tem/13 15:35 tarihinde düzenlenmiştir -
muska yapmayı anlatmış. en alttaki hayr mührü.
-
hocam onu çabuk yak....
-
Ebcet hesabi falan olmasin ?
-
bi ara nazar duasının tersi olan büyülü bi kağıt bulan bi eleman vardı, ama seninki besmele ile başlıyor :)
-
ipTelefon bunu yazdı
tahribatta ne mistik yermiş amk
bubi tuzakları vs bayaa egzantrikmiş
Zamanla alışırsın.
-
Muska....Sol Omuzundan Röveşatayla Denize At.
-
ipTelefon bunu yazdı
tahribatta ne mistik yermiş amk
bubi tuzakları vs bayaa egzantrikmiş
arkadaşı deney odasına alalım
-
hocam sen bunu yak küllerini de uzak bir yere göm