Dükkanda Bulduğum Arapça Yazılı Kağıt
-
KrypT bunu yazdı
SiT, Yılan Cemiyeti, bir tane daha vardı eki eki eki. Hepsiyle kavgalıyım.
Enkinin askerleri vardı Türkiye'de bir de, çok garip adamlardı bunlar.
Ben de birinin kurucusu ile ufak bir tartıştım da o kadar, ne varsa yurtdışında var siktiret. aklsdga -
Büyü yapılmakla tehdit edildim HAHAHHAHAHA. Neyse, eski komikli günler.
-
dil bilimci bul bnce, bide cok eski, bi yerde felan sergilensin altınada tbt yaz caktırmadan ^^
csr288 tarafından 05/Tem/13 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
NigraSilva bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
İnternette okuduğunuz her şeye inanmamanız dileğiyle. Kahveye çevirdiniz, oradaki vasıfsız vatandaş topluluğu da aynı cümleleri telef ediyor her gün saatlerce. Kaç tane mason gördünüz/tanıdınız da atıp tutuyorsunuz bu kadar acaba? Yahudi seven bir insan değilim de sene olmuş 2013 hala yahudilik ile masonluğu ayıramayacak seviyedesiniz kusura bakmayın. Bu arada o bok attığınız masonlardan olup her gün hastanelerde hayat kurtaran birden fazla kişi biliyorum, önce ben ne yaptım da diğerlerini yargılama gereği duyuyorum diye bir oturup düşünün lütfen.
Hacım öle diyorsun fakat mason olan ipneler vatanını milletini satmıyor mu? (Yeri geldiğinde) Adam (Türkler) için onların Peygamberi Yahudiler'in öleceğini söylüyor, benimde onları öldürmek hakkım diyor ve zevkine bile öldürebiliyor! Bunu videoda izlemiştim bi haham çıkmış böle diyo, sonrasında arasamda bulamadım videoyu...
-
tbt ye acilen arapça bilen muska tılsım büyü sihir işinden anlayan mürüd mürüde lazımmm.
-
banneduser bunu yazdı
Hacım öle diyorsun fakat mason olan ipneler vatanını milletini satmıyor mu? (Yeri geldiğinde) Adam (Türkler) için onların Peygamberi Yahudiler'in öleceğini söylüyor, benimde onları öldürmek hakkım diyor ve zevkine bile öldürebiliyor! Bunu videoda izlemiştim bi haham çıkmış böle diyo, sonrasında arasamda bulamadım videoyu...
Daha önce de dediğim gibi Masonluk ile Yahudileri karıştırma aynı şey değil. İkincisi, ülkeyi satmalarına kanıtıyla birlikte bir örnek verebilir misin? Sana diyorum ki tanıdığım birkaç kişi var ve kendi halinde insanlar bunlar, ne aşırı zengin ne aşırı fakir, işini yapan ve vergisini ödeyen kişiler. Onların ağzından dinlemedikçe, taraflı yazılı/sözlü basın tarafından baktıkça hep aynı diyaloglar geçer sadece. Önce iki taraf hakkında da kendi ağızlarından bilgi sahibi olup sonra yargıya varmak lazım.
-
reiz elif ba olabilirmi acaba ? diye bir düşündüm
-
NigraSilva bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
Daha önce de dediğim gibi Masonluk ile Yahudileri karıştırma aynı şey değil. İkincisi, ülkeyi satmalarına kanıtıyla birlikte bir örnek verebilir misin? Sana diyorum ki tanıdığım birkaç kişi var ve kendi halinde insanlar bunlar, ne aşırı zengin ne aşırı fakir, işini yapan ve vergisini ödeyen kişiler. Onların ağzından dinlemedikçe, taraflı yazılı/sözlü basın tarafından baktıkça hep aynı diyaloglar geçer sadece. Önce iki taraf hakkında da kendi ağızlarından bilgi sahibi olup sonra yargıya varmak lazım.
kendi kendilerini ifşa ettiler zaten görsel yazılı bir çok kanıtta piyasada var. masonlar kendi hallerinde gözükse bile yine aynı cemiyete lobiye hizmet ediyorlar. onlar işlerin dogru yüürümesi icin var illada kötü adam gözükmek icin yarı keci yarı insan sakkallı boynuzlu olmalarına gerek yok.
ayriyeten haklısın siyonist yahudilerle diger leri ayni degil ama gücü elinde bulunduranlarda siyonist yahudiler
-
be_cool bunu yazdıNigraSilva bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
kendi kendilerini ifşa ettiler zaten görsel yazılı bir çok kanıtta piyasada var. masonlar kendi hallerinde gözükse bile yine aynı cemiyete lobiye hizmet ediyorlar. onlar işlerin dogru yüürümesi icin var illada kötü adam gözükmek icin yarı keci yarı insan sakkallı boynuzlu olmalarına gerek yok.
ayriyeten haklısın siyonist yahudilerle diger leri ayni degil ama gücü elinde bulunduranlarda siyonist yahudiler
Aynen hacım katılıyorum, bir de Süleyman Demirel var. Bildiğiniz üzere mason: http://www.analizmerkezi.com/yazar/demirelden-ergenekon-sorusuna-masonik-tehdit-3535.html
Edit: Bu adamın birçok sözü var mesela. Biraz araştırılması yetiyo gibi, masonlar ne yapıyo; çocuklara televizyonlarda neler izletiliyo, reklamlar ne amaçla yapılıyo, ortam karıştıran meseleler nasıl oluyo... felan filan...
banneduser tarafından 05/Tem/13 13:49 tarihinde düzenlenmiştir -
yazanın arapcası gercekten cok iyi ebced hesabının nasıl yapıldıgını göstermiş:)
not:direk büyü yapmayı göstermiş böyle şeyler etrafına kötü şeyleri toplar iş yerindeki birisi bu işlerle ugraşıyor belli ben senin yerinde olsam götü kollarım benden söylemesi:)
UzatmaNaciye tarafından 05/Tem/13 14:09 tarihinde düzenlenmiştir