folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dükkanda Bulduğum Arapça Yazılı Kağıt

Dükkanda Bulduğum Arapça Yazılı Kağıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    izzmarit bunu yazdı
    ipTelefon bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam şimdi imha etmek istiyorsan o kağıdı yak, sonra küllerini suyla karıştır ama az su kullan.

siyah bi renk alıcak, sonra bu boyamsı şeyi okunmuş peçeteye emdir. Peçetede siyah bişeyler çıkıcak. Bu çıkan şeye bakım aklna ilk gelen şeyi unutma.

Sonra aklına gelen şeyi 100 kere tekrar et, ederken de peçeteyi zemzem suyuyla yıka.

Sonra peçeteyi kurumaya bırak, bi daha yak, küllerini topla bi kaba koy evin damına at.

3 cuma bekle sonra çık al dükkandan 3 km ötede biryere göm.

The curse has been lifted

la leyli lala lula lumbur leyli lap lup !

biri şu uzaylı konusunu açabilirmi? ufo görendemi çıktı tahribattan?

Galaktik federasyondan Sirius'ta yaşayan Salusa ile nerdeyse kanka olan vardı ne diyorsun :D

http://tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-24-Agustos-2010-Turkce-119315/1/-/Dj_DooM3/

http://tahribat.com/Forum-22-Haziran-2012-Galaktik-Federasyon-Mesaji-160380

http://tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-Global-Anons-162442

hassic tear :D işyerinde sesli güldüm arkadaş gelip ekrana baktı ne gördün diye

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Bu kağıtta ne yazıyor anlayabilen var mı ? Altta Arap rakamları, Hz. Süleyman'ın mührü vs var ama anlayamadım ? Büyü falan olmasın ?

Hacım mason/yahudi işi olabilir. Adamların simya ile bayağı bir uğraşıları oluyor, bunu da yaptıkları animeler ve ya filmlerinde görebilirsin. Alttaki siyon yıldızını felan kullanıyorlar. Kağıt bayağı bir eski, masonlar Osmanlı zamanında kurulmuşlar, o yüzden Arap harfleri olabilir. 

Dipnot: O zamanın padişahı onları pek gale almamış, sonuçta adam dünyayı yönetiyo nerdeyse, 50-100 kişilik fasık inançlı tarikatla mı uğraşacak. Vurmuş sürgünü onlarda Almanya'ya gidip devam ettirmişler işlerini...

Fasık diyorum çünkü, yahudi olunmaz doğulur, diye inançları var adamların. eee adam yahudi olamıyo ne olacak. Onlara KÖPEK!

Anlayışım herhangi bir millete, ve ya kişiye zarar vermek değildir. Lütfen yanlış anlamayın, ama bunlar kendi milletine dahi hanet edenler...

ÖNEMLİ NOT: Amacım tartışma çıkarmak değildir. Eğer benimle aynı düşünmeyen varsa ve ya hakaret ettiğimi varsayan olursa editlerim postumu, ancak editleyince ne değişecek!

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

tahribatta ne mistik yermiş amk

bubi tuzakları vs bayaa egzantrikmiş

Aramıza hoş geldin dostum..

zeg392 tarafından 05/Tem/13 10:20 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

tamam inanmıyorsunuzda amq niye   taşak geçiyorsunuz anlamadım.

fuck the system!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

galaktik federasyon en son ne oldu
    geldilermi?

Selam ve dua ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Yıl olmuş 2013 hala büyüye inanan şurda yak şunu yap bilmem kaç gün bekle diyen var ben ne diyeyim size Allah ıslah etsin sizi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

There is no cure to my curse. Die, human scum!

1044896_10151469345070759_1023666629_n.jpg%20%28603×720%29

Oha Crowley' amcamı hale sokmuşlar, tombul dede imajı silindi kafamdan komple. lel

banneduser bunu yazdı

Hacım mason/yahudi işi olabilir. Adamların simya ile bayağı bir uğraşıları oluyor, bunu da yaptıkları animeler ve ya filmlerinde görebilirsin. Alttaki siyon yıldızını felan kullanıyorlar. Kağıt bayağı bir eski, masonlar Osmanlı zamanında kurulmuşlar, o yüzden Arap harfleri olabilir. 

Dipnot: O zamanın padişahı onları pek gale almamış, sonuçta adam dünyayı yönetiyo nerdeyse, 50-100 kişilik fasık inançlı tarikatla mı uğraşacak. Vurmuş sürgünü onlarda Almanya'ya gidip devam ettirmişler işlerini...

Fasık diyorum çünkü, yahudi olunmaz doğulur, diye inançları var adamların. eee adam yahudi olamıyo ne olacak. Onlara KÖPEK!

Anlayışım herhangi bir millete, ve ya kişiye zarar vermek değildir. Lütfen yanlış anlamayın, ama bunlar kendi milletine dahi hanet edenler...

ÖNEMLİ NOT: Amacım tartışma çıkarmak değildir. Eğer benimle aynı düşünmeyen varsa ve ya hakaret ettiğimi varsayan olursa editlerim postumu, ancak editleyince ne değişecek!

İnternette okuduğunuz her şeye inanmamanız dileğiyle. Kahveye çevirdiniz, oradaki vasıfsız vatandaş topluluğu da aynı cümleleri telef ediyor her gün saatlerce. Kaç tane mason gördünüz/tanıdınız da atıp tutuyorsunuz bu kadar acaba? Yahudi seven bir insan değilim de sene olmuş 2013 hala yahudilik ile masonluğu ayıramayacak seviyedesiniz kusura bakmayın. Bu arada o bok attığınız masonlardan olup her gün hastanelerde hayat kurtaran birden fazla kişi biliyorum, önce ben ne yaptım da diğerlerini yargılama gereği duyuyorum diye bir oturup düşünün lütfen.

NigraSilva tarafından 05/Tem/13 12:11 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    Oha Crowley' amcamı hale sokmuşlar, tombul dede imajı silindi kafamdan komple. lel

Top lel.

4chan-satanist.png%20%28500×279%29

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    NigraSilva bunu yazdı

Top lel.

Oh, thats some fuckin faggotry there!
    Joy of Satan zibidileri hep onlar. asdfasdas

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    NigraSilva bunu yazdı

Top lel.

Oh, thats some fuckin faggotry there!
    Joy of Satan zibidileri hep onlar. asdfasdas

SiT, Yılan Cemiyeti, bir tane daha vardı eki eki eki. Hepsiyle kavgalıyım.

krypt tarafından 05/Tem/13 12:19 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 9002 Toplam Mesaj: 62