Dükkanda Bulduğum Arapça Yazılı Kağıt
-
izzmarit bunu yazdıipTelefon bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam şimdi imha etmek istiyorsan o kağıdı yak, sonra küllerini suyla karıştır ama az su kullan.
siyah bi renk alıcak, sonra bu boyamsı şeyi okunmuş peçeteye emdir. Peçetede siyah bişeyler çıkıcak. Bu çıkan şeye bakım aklna ilk gelen şeyi unutma.
Sonra aklına gelen şeyi 100 kere tekrar et, ederken de peçeteyi zemzem suyuyla yıka.
Sonra peçeteyi kurumaya bırak, bi daha yak, küllerini topla bi kaba koy evin damına at.
3 cuma bekle sonra çık al dükkandan 3 km ötede biryere göm.
The curse has been lifted
la leyli lala lula lumbur leyli lap lup !
biri şu uzaylı konusunu açabilirmi? ufo görendemi çıktı tahribattan?
Galaktik federasyondan Sirius'ta yaşayan Salusa ile nerdeyse kanka olan vardı ne diyorsun :D
http://tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-24-Agustos-2010-Turkce-119315/1/-/Dj_DooM3/
http://tahribat.com/Forum-22-Haziran-2012-Galaktik-Federasyon-Mesaji-160380
http://tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-Global-Anons-162442
hassic tear :D işyerinde sesli güldüm arkadaş gelip ekrana baktı ne gördün diye
-
Citizen bunu yazdı
Bu kağıtta ne yazıyor anlayabilen var mı ? Altta Arap rakamları, Hz. Süleyman'ın mührü vs var ama anlayamadım ? Büyü falan olmasın ?
Hacım mason/yahudi işi olabilir. Adamların simya ile bayağı bir uğraşıları oluyor, bunu da yaptıkları animeler ve ya filmlerinde görebilirsin. Alttaki siyon yıldızını felan kullanıyorlar. Kağıt bayağı bir eski, masonlar Osmanlı zamanında kurulmuşlar, o yüzden Arap harfleri olabilir.
Dipnot: O zamanın padişahı onları pek gale almamış, sonuçta adam dünyayı yönetiyo nerdeyse, 50-100 kişilik fasık inançlı tarikatla mı uğraşacak. Vurmuş sürgünü onlarda Almanya'ya gidip devam ettirmişler işlerini...
Fasık diyorum çünkü, yahudi olunmaz doğulur, diye inançları var adamların. eee adam yahudi olamıyo ne olacak. Onlara KÖPEK!
Anlayışım herhangi bir millete, ve ya kişiye zarar vermek değildir. Lütfen yanlış anlamayın, ama bunlar kendi milletine dahi hanet edenler...
ÖNEMLİ NOT: Amacım tartışma çıkarmak değildir. Eğer benimle aynı düşünmeyen varsa ve ya hakaret ettiğimi varsayan olursa editlerim postumu, ancak editleyince ne değişecek!
-
ipTelefon bunu yazdı
tahribatta ne mistik yermiş amk
bubi tuzakları vs bayaa egzantrikmiş
Aramıza hoş geldin dostum..
zeg392 tarafından 05/Tem/13 10:20 tarihinde düzenlenmiştir -
tamam inanmıyorsunuzda amq niye taşak geçiyorsunuz anlamadım.
-
galaktik federasyon en son ne oldu
geldilermi? -
Yıl olmuş 2013 hala büyüye inanan şurda yak şunu yap bilmem kaç gün bekle diyen var ben ne diyeyim size Allah ıslah etsin sizi.
-
KrypT bunu yazdı
There is no cure to my curse. Die, human scum!
Oha Crowley' amcamı hale sokmuşlar, tombul dede imajı silindi kafamdan komple. lel
banneduser bunu yazdıHacım mason/yahudi işi olabilir. Adamların simya ile bayağı bir uğraşıları oluyor, bunu da yaptıkları animeler ve ya filmlerinde görebilirsin. Alttaki siyon yıldızını felan kullanıyorlar. Kağıt bayağı bir eski, masonlar Osmanlı zamanında kurulmuşlar, o yüzden Arap harfleri olabilir.
Dipnot: O zamanın padişahı onları pek gale almamış, sonuçta adam dünyayı yönetiyo nerdeyse, 50-100 kişilik fasık inançlı tarikatla mı uğraşacak. Vurmuş sürgünü onlarda Almanya'ya gidip devam ettirmişler işlerini...
Fasık diyorum çünkü, yahudi olunmaz doğulur, diye inançları var adamların. eee adam yahudi olamıyo ne olacak. Onlara KÖPEK!
Anlayışım herhangi bir millete, ve ya kişiye zarar vermek değildir. Lütfen yanlış anlamayın, ama bunlar kendi milletine dahi hanet edenler...
ÖNEMLİ NOT: Amacım tartışma çıkarmak değildir. Eğer benimle aynı düşünmeyen varsa ve ya hakaret ettiğimi varsayan olursa editlerim postumu, ancak editleyince ne değişecek!
İnternette okuduğunuz her şeye inanmamanız dileğiyle. Kahveye çevirdiniz, oradaki vasıfsız vatandaş topluluğu da aynı cümleleri telef ediyor her gün saatlerce. Kaç tane mason gördünüz/tanıdınız da atıp tutuyorsunuz bu kadar acaba? Yahudi seven bir insan değilim de sene olmuş 2013 hala yahudilik ile masonluğu ayıramayacak seviyedesiniz kusura bakmayın. Bu arada o bok attığınız masonlardan olup her gün hastanelerde hayat kurtaran birden fazla kişi biliyorum, önce ben ne yaptım da diğerlerini yargılama gereği duyuyorum diye bir oturup düşünün lütfen.
NigraSilva tarafından 05/Tem/13 12:11 tarihinde düzenlenmiştir -
NigraSilva bunu yazdıOha Crowley' amcamı hale sokmuşlar, tombul dede imajı silindi kafamdan komple. lel
Top lel.
-
KrypT bunu yazdıNigraSilva bunu yazdıOha Crowley' amcamı hale sokmuşlar, tombul dede imajı silindi kafamdan komple. lel
Top lel.
Oh, thats some fuckin faggotry there!
Joy of Satan zibidileri hep onlar. asdfasdas -
NigraSilva bunu yazdıKrypT bunu yazdıNigraSilva bunu yazdıOha Crowley' amcamı hale sokmuşlar, tombul dede imajı silindi kafamdan komple. lel
Top lel.
Oh, thats some fuckin faggotry there!
Joy of Satan zibidileri hep onlar. asdfasdasSiT, Yılan Cemiyeti, bir tane daha vardı eki eki eki. Hepsiyle kavgalıyım.
krypt tarafından 05/Tem/13 12:19 tarihinde düzenlenmiştir