Dün 200 Kişiyi Kene Isırdı, Kenler İsrail"İn İşimi? Yoksa Komplo Teorisimi
-
Beyler bu Kenel Tavuklarda da oluyormu yani onlarada yapısıyormu yumurtasını filan yiyiyoz ya hani.
-
2 dk önce aldıgım bir haberle ögrendim
8 yasındaki yegenimi kene ısırmıs hastaneye götürüolarmı$ :|
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------2 dk önce aldıgım bir haberle ögrendim
-----------------------------hajım yapma ya :(
öğrendinmi nasılmış durumu?
-
israilin işimidir değilmidir emin değilim. israilli kadın askerler türkiyenin doğusunda eğitiliyor diye duymustum. ayrıca konya dada uçuş eğitimi aldıklarını biliyorum. silah ve techizatlarını rahat rahat getirdiklerine göre keneleride getirebilrler. bi arkadas ne zararı olur diye sormuş. bariz belli; kaos. türk halkının zengininden tut fakirine kadar piknik manyağı olduğunu biliyoruz. herşeye zam geldi. artık göbeemizi kasıya kasıya bi piknikte yapamıcaz. daha ne olsun be
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------2 dk önce aldıgım bir haberle ögrendim
-----------------------------hajım yapma ya :(
öğrendinmi nasılmış durumu?
-----------------------------iyiymiş aldırmıslar keneyi :)
velet akıllı durmuoki :D
tanımadıgı adamın kurt köpegini acmıs agzını dişlerini sayıodu bikerede:D
köpek bunu kac yerinden ısırdı :D 8 yasında ama 50 defa hastanede yattı böle durumlardan :D
-
dün elime kıymık girdi , kıymıklar israilin işimi :| yoksa bu komplo teorisimi :|
sonra siteden çıktıım bi adam sürekli bana bakıodu buda bi amerikan ajanımıydı :| öldümmü die kontrole mi gelmişti :|
bide yemek yerken yemekten kıl çıktı :| bu kimin işi aq :|
yoksa ben paranoyakmıyım :|
-
israilin işi gücü yok kene salıcak,hocam biraz mantıklı olun.israil mal sattığı ülkenin nüfusuna neden bunu yapsın : )
-
Bu konunun komplo teorisi olmasının asıl nedeni insanları bunun bir komplo olabilcegi konusunda kuskulandırmaktır.
-
arkadaşlar bi tavuk bir günde futbol sahası kadar yeri tamamen kenelerden temizleyebiliyor. malum bi süre önce kuş gribi var diye tavukları canlı canlı yaktılar tabi ortalık kenelere kaldı. biyolojik denge bozuldu anlayacağız. komplo teorisi üretmeye gerek yok:) tavuklar on yıla kadar eski sayısına ulaşır (tabi yine öldürmezlerse) ve kene sayısı dengeye girer.
-
ya tavuk tavuk diyoruzda tavukların bu kenenin taşıdığı hastalığa karşı bağışıklığı mı var ?
tabi öyle olması gerekiyor ki yoksa keneyi yiyen tavukta hastalığa yakalanırdı o halde niye tavuklardaki bu tabii savunma mekanizmasından yararlanıp aşı yapılmıyor grip aşısı gibi mesela yada varda ben mi bilmiyorum bilen biri varsa aydınlatır mı beni