Dün Geceki Talihsizliğim
-
doktormu puahaha =)
la geçer geçer aynen öle olur bböle aklına hiç bir sure gelmez ama aklı başında olan için kötü bir durum söz konus değil aklına o anda gelen tek şey kar5abasan evet öle mal gibi beklersen belli bir süre sonra terkediyo =)
aslında zevkli ha =)
-
dai bak elmaşekeri ne güzel açıklamış durumu korkulcak bişi yok benim bazn kolum felan uyuşuyor adeta felçi gibi oluyor :S
-
1.-üstün açık kalmış olabilir
2.- yatmadan önce adult yayınlara baktıysan eğer...
3.- belki rüya içinde rüya görmüşsündür
-
benimde başıma defalarca geldi.bunlar ayetel kürsiyi okuyunca seni rahat bırakırlarr
-
wala hocam beni de sık sık ziyaret eder kendilerini sende benim gibi alışmaya çalış :d insan kımıldayamıyorsun fln sonra da ter kan içinde uyanıyorsun felaket bişi a.q
-
ama hiç korkmadım beyler yendim o yaratığı :@ :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------çok enteresan, karabasan şu bu oluyor fakat damar tıkanıklığı vs. vs.. olamaz.Gitme hastahaneye sakın.KArabasan ya o bakımdan töbe töbe..
Burda bize anlatacağına git doktora anlat!!
-----------------------------sen böle bişey için doktora gidermiydin?
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------ewet getirilmiş...
kısmi felç
ama sen buna karabasan demek istiosan o ayrı (:
-----------------------------bende okulumun üstüne yatınca sabah oynatamıyorum :) siktir et diyip uykuya devam :)
-
yatıs pozisyonuna dikkat et hocam bunun en buyuk nedenlerinden biridir
mesela gece yatarken kolun bas arkasına koyulması ve uykuya dalınması gibi...
bu gibi durumlarda bircok arkadasında dedigi gibi kismi felc gecirme ihtimali var...
yada su sekildede olabiliyor
mesela karabasan diye tabir edilen durum
yine bununla acıklanıyor...
yani vucutta dengesiz bir uvzun olması ve kan dolasımının yeterince olamaması
bu durmda ise beyin insanı kontrol edemedigi için sacma sapan seyler uyfdurur ki bu asıl karabasandır:D
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------cemnet bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------çok enteresan, karabasan şu bu oluyor fakat damar tıkanıklığı vs. vs.. olamaz.Gitme hastahaneye sakın.KArabasan ya o bakımdan töbe töbe..
Burda bize anlatacağına git doktora anlat!!
-----------------------------doktora felan ne diye gitcemki .. Enteresan bi durum gibi geldi bana burda anlatmamın nedenide o
-----------------------------zumsuk ne doktoru adamı neden yanlış yönlendiriyosun :|
hacı sen git bi hocaya o seni bi okusun üflesin iğleşirsin :|
-----------------------------hoca senin gidişatı hiç iyi görmüyorum böle gidersen yakında kafayı yersin git biraz istirahat et derim