Dün Geceki Talihsizliğim
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bi kere bana da olmuştu. karabasandan çok kas kasılması çok pis bişey. ayağına filan bi girdimi düzelene kadar anam ağlıyor. bende en çok kas kasılması oluyor. olduktan sonrada en az 2 gün zor yürüyorum :S
-----------------------------
O dediğinde başıma geldi. Karabasan denen durumdan farklı birşey. Bir seferinde uyandığımda bacak kasım inanılmaz derecede bir yöne doğru çekiliyordu çok ağrı verici kötü bir durum :S 4-5 sefer başıma gelmiştir.
abi bu dediginiz kasılma kramp işte farklı bişey karabasnmıdır nedit o olayda hareket edemiyosun üstünde tonlar var sanki bagırıyosun sesin cıkmıyo faln -
iSo bunu yazdı:
-----------------------------ewet getirilmiş...
kısmi felç
ama sen buna karabasan demek istiosan o ayrı (:
-----------------------------Sen bu tarz olaylara kısmı felç mi diyorsun ? Açtırma bana 2006 loglarını...
-
svs bunu yazdı:
-----------------------------cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Günlerden dün gece 19 yıldır her akşam yaptığım şeyi yani uyumak fiilini gerçekleştiriyodum. Muhtemelen o sıra bir rüya da görmüyodum ve biranda uyandım ve hiç bi yerimi hareket ettiremediğimi fark ettim :| .. Bilincim açıktı ama ne hareket edebiliyodum nede konuşabiliyodum. Hatta çok uğraşmama rağmen ayaklarımıda hareket ettiremiynce artık felçli olduğumu düşündüm. ü
Bilincim açık olduğu için jeton düştü bende. Bu bi karabasandı. Böle heycanlanmamın nedeni ise önceden hiç başıma gelmemesiydi. İşin en kötüsü o an aklıma hiç bi dua da gelmedi. bende bi ara sıkılır gider diye umutsuzca beklemeye başladım. Sonra o da anladı artık fazla durduruğunu ve bedenimi terk etti. Bu konuda sadece çocukken şehir efsanesi tadında anlatılan hurafeler biliyorum , yani bi bilimsel açıklama getirilmişmi bu konuya çok merak ediyorum. Çünkü ben rüya içinde rüya olduğunu düşünüyorum. Sonuc olarak çok acayip bi duyguydu bu..
ben sana bisey sölümmü sana olanın cok daha fazlası bana oldu dedigin gibi bilincin yerinde bana olan ise dedigin gibi hareket edememk ama bu basıma cok geldi ona alsıtım gecen aylarda bi kere oldu 15 20 daka gibi geldi bana tuhaf olan ise uyurken kendimi sorguluyodum bu rüyamı gercekmi diye ve gercek oldugunua kanaat getiriyordum bide yataktan kalktım odanın ortasına kadar yürüdüm döndüm yataga baktım ve kendimi tyatakta uurken gördüm bu tür seyler cok yasadım tartısmak isteyenle tartısırım
-----------------------------konu bi kere açılmış oldu bence sende anlat yaşadıklarını sanırım seninki daha bi derin .:!
-
hacım bu olay 2 türlü oluyor birisi tıpta söyledikleri tamamen vücutsal bir olay diğeri ise karabasan dediğin olay ayetel kürsi biliyorsan oku daha bitirmeden eski haline dönersin.
bilende yorum yapıyor bilmeyende fakat benzetecek olursa bu şuna benziyor mesela psikolojik hastaların çoğu cinler tarafından rahatsız ediliyor tıpta buna depresyon vb. diyorlar halk dilinde deli diyorlar başka bir deyişlede cinler rahatsız ediyor diyorlar hepside doğrudur terimler değişiyor fakat sorun aynı sorun bu işde buna benzer.
çok pis bir durumdur banada çok oluyor malesef ayetel kürsi okurken rahatlıyorum. bazende kalaylıyorum inatlaşıyorum ama iyi olmuyor tabi :)
-
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------Demek günlerden dün gece? enteresan...
-----------------------------:D
-
karabasan vücudun rem uykusu sırasında beynin uyanması ancak organların uyanmamasıdır...sık yaşadığım bi olay....
doktorluk bişey değil ayrıca =)...