Dünya Basınında Türkiye
-
abüüü
yemeden açılmıyoz
bu almanlar akıllı adamlar gol atmadan yemeleri lazım :|
acaba ne düşünüyolar
-
abü artık almanları bunca eksiğimizlefde yensek şaşırmam :/
hatta yeneriz gözüyle falan bakıyorum tek korkum hollanda inşallah final oynarız hollandayla ispanyada olur fark etmez yeterki futbol ziyafeti versin bizimkiler böle her maçta :) her öamı böyle kazanalım dünya tarihine mucizeler takımı olarak geçelim :) -
bence almanlar bir gol atıp geri çekilecekler.
-
Almanların yerinde olsam gol atmazdım :|
Olayı akışına bırakırdım :|
-
hırvatistan grup maçlarında almanyayı 3 -1 yenmişti yani düz mantık olacak biraz ama biz de hırvatları eledik almanları yenmemiz normal :D
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
hırvatistan grup maçlarında almanyayı 3 -1 yenmişti yani düz mantık olacak biraz ama biz de hırvatları eledik almanları yenmemiz normal :D
-----------------------------Sen futboldan anlamıyon belli :|
Futbolda asla böyle mantık yürütülmez..Ona bakarsan bizde portekizden 2 yedik almanlar 3 attı.
-
abi bu gavurların zaten çanakkaleden dolayı böyle şeylere alışmış olması lazım :D teriminde dediği gibi bizi avrupa unutmuştur hatırlatmak istiyoruz kendimizi demişti şimdi tekrar hatırlıyorlar sanırsam.
-
Ha Ha Ha ... :) acayipti yaa mac ya superdi :) ama fatih terim acayip kasildi yaa gol atinca adam acayip havalandi haa :| penaltilarda her atisimizda ve her atamayislarinda bizim mahalle sinir otesi operasyon alanina dondu :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
abi bu gavurların zaten çanakkaleden dolayı böyle şeylere alışmış olması lazım :D teriminde dediği gibi bizi avrupa unutmuştur hatırlatmak istiyoruz kendimizi demişti şimdi tekrar hatırlıyorlar sanırsam.
-----------------------------Nikini değiş buzul. GavurZüken olsun senin nikin bundan sora :D
-
Silahlar yine patladı burda
Şırnak gibiydi bi an