Dünyanın En Akıllı Adamı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ayy izlemeyen bu malı ya adam harbı gerızekalı dersana getirmişti sınav dersanaesi ya.

Öss neymiş Özel Sivri Sinek harbıden seye surulecek akıl yok mıllet sısıre sısıre abartmıslarbu adamı 

Ayy ne dedin anlamadım yaaneeee :/  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ayy ne dedin anlamadım yaaneeee :/ 

-----------------------------------------------

Bu gece müridler döktürüyor 2 konu var iki konudada yorumlar harika gidiyor siz çok yaşayın kabare izler gibi oldu:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Kaç kere konusu açıldı, bence ajdarın bi farklı türevi. İnsanların bildiği ama genel olarak üstüne kafa yormadığı konuları betimleyerek kendi reklamını yapıyor...

Hacı adamın bi sürü kitabı var. Bunlar basit şeyler değil :)

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

Kaç kere konusu açıldı, bence ajdarın bi farklı türevi. İnsanların bildiği ama genel olarak üstüne kafa yormadığı konuları betimleyerek kendi reklamını yapıyor...

bilinen şeyleri süsleyip bir matbaadan çıkartıp piyasaya çıkıyor aa budur diyip alıyor insanlarda... dönerle ayranı ucu ucuna getiriyormuş da... insanlara akıllısınız diyip ver gazı, bok akıllılar; dünyanın en kötü organize olabilen halkı bizde, kimse hakkını aramaz, hakkını arayana da köstek olunur, kimse işini adam gibi yapmaz, yapan enayi damgası yer, hırsızlık zeka ölçüsü olarak görünür, tembellik akıllılık olarak görülür, millete laf sokmak hah helal olsunla ödüllendirilir, küçük çocukların yabancılara el hareketi yapması nah çekmesi aferinle karşılanır, zekanın ve aklın ölçüsü ayran ve dönere kalmış, bunun kitabını okuyana kadar açar iki klasiği tekrar okurum hem hafıza tazelenir hem zaman kaybı olmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

eexper bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

bilinen şeyleri süsleyip bir matbaadan çıkartıp piyasaya çıkıyor aa budur diyip alıyor insanlarda... dönerle ayranı ucu ucuna getiriyormuş da... insanlara akıllısınız diyip ver gazı, bok akıllılar; dünyanın en kötü organize olabilen halkı bizde, kimse hakkını aramaz, hakkını arayana da köstek olunur, kimse işini adam gibi yapmaz, yapan enayi damgası yer, hırsızlık zeka ölçüsü olarak görünür, tembellik akıllılık olarak görülür, millete laf sokmak hah helal olsunla ödüllendirilir, küçük çocukların yabancılara el hareketi yapması nah çekmesi aferinle karşılanır, zekanın ve aklın ölçüsü ayran ve dönere kalmış, bunun kitabını okuyana kadar açar iki klasiği tekrar okurum hem hafıza tazelenir hem zaman kaybı olmaz.

hocam birçok şüyük şeylerin sırrı küçük ayrıntılardan ibarettir. Bu adamın dediği ve senin küçümsediğin, ve Gerçektende küçük olan düşünceler Toplumun yapısını kişiliğini ve düşünce tarzını ortaya koyabilecek türde küçük bilgiler. ve bence bunların da araştırılması gerekiyordu birileri tarafından. Mesela neden küçükken yabancıya hareket çekince aferin diyoruz? altında yatan biz türküz en iyisiyiz onlar mal hiçbirşeyden anlamaz o yüzden çocuk nah çekti akıllı çocuk psikolojisi var. Ve bunların araştırılması lazım cidden Yani bence :) Tamam iyi geceler :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

2 tanesini okudum. bari siz okumayın da zamanınız boşa gitmesin

hatta öss kitabını sınavdan önce almıştım,  biraz okudum dedim skerm bu ne :| attım kenara, daha bi ay önce bitirdim.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

eexper bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

2 tanesini okudum. bari siz okumayın da zamanınız boşa gitmesin

hatta öss kitabını sınavdan önce almıştım,  biraz okudum dedim skerm bu ne :| attım kenara, daha bi ay önce bitirdim.

kitaba para mı veriyon

:O

www.tekno50.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu adam zamanında Okan Bayülgen'e çıktı. Orada ezberini bozmak zorunda kaldığı için ne kadar cahil ve aptal olduğunu gösterdi. Programı izleyenlerin tamamı bunun kalitesinde birisinin konuk olarak çağrılmasına tepki gösterdi. Sohbet kralıydı sanırım. Eski bölümlerden birisi. Bulabiliyorsanız izleyin. Bu adamı ağzınıza aldığınıza utanırsınız. Diğer her çıktığı programda zaten birşeyler ezberlemiş hep aynı şeyleri tekrar ediyor.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

4 aana 2 bedava yohhhhhhhhhhhhhhhhhhyaaa

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bana pek zekice gelmedi söyledikleri

DOM..
Toplam Hit: 9498 Toplam Mesaj: 67