Dünyanın En Akıllı Adamı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

türk halkını öven bi tane mesac yok konuda..adamın anlattıkları ile milletin düşüncesi arasında bi çelişki var.

almanlar akılsızmı orda bi dursun.adamların kafası zehir gibi çalışılyor.sadece sahtekarlığa çalışmaması onları geri zekalı yapacaksa onu bilemem.

adamın anlattıklarına kısmen bile katılmıyorum..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

türk halkını öven bi tane mesac yok konuda..adamın anlattıkları ile milletin düşüncesi arasında bi çelişki var.

almanlar akılsızmı orda bi dursun.adamların kafası zehir gibi çalışılyor.sadece sahtekarlığa çalışmaması onları geri zekalı yapacaksa onu bilemem.

aynen madem bir dahiyiz lokalosyon denen işi neden oturtamıyoruz adamlar mal haliyle gayet sistemli :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Boyle hayat koclugudur, oss'ye bilmem neye falan psikolojik yardimdir, bunlar cok ara olaylar bana gore.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

dünyanın en akıllı adamı olarak tüm türkler aptal deseydi yine iyi ve doğru konuştuğunu düşünecekmiydiniz acaba?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:

dünyanın en akıllı adamı olarak tüm türkler aptal deseydi yine iyi ve doğru konuştuğunu düşünecekmiydiniz acaba?

dünyanın en akıllı adamı olarak niye böyle birşey söylesinki? bu senin mantığınla çelişiyormu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

ne alakası var anlattığı iş le sahtekarlığın? örnek gayet basit adam diyorki 2x4 = 8 eder kadın diyorki 4x2 = 8 eder olmaz  Bunun sahtekarlıkla alakası bile yok. Türk milletinin birlik beraberlik yapısı bozuldu artık Düşmanlar bu konuda çok etkilili oldu. 80 yıl öncesine kadar türk kürt varmıydı? yada sağ sol daha öncesinde bu gibi başka ayrımlar? eskiden hepsi birdi şimdi birlik beraberlikten dem vurmayın yapımızı bozdular Sebebi bu. Türklerin yabancılar kadar çalışıpda o işte beceriksiz olduğunu gördünmü sen hiç? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

_karantina_ bunu yazdı:

dünyanın en akıllı adamı olarak niye böyle birşey söylesinki? bu senin mantığınla çelişiyormu?

demek istediğim çoğu insan övülmek ister.adam da senin zekanı överek senin beğenini kazanıyor.adama aptal fln da demiyorum,fakat söylediklerinin hiçbir bilmisel kaynağa dayanmaması ile birlikte dikkate alınmaması,yanlızca aha ben zekiyim lan deyip kendinizi tatmin ettikten sonra bu konuyu kapamanız gerektiğini düşünüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

eexper bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

Kaç kere konusu açıldı, bence ajdarın bi farklı türevi. İnsanların bildiği ama genel olarak üstüne kafa yormadığı konuları betimleyerek kendi reklamını yapıyor...

Hacı adamın bi sürü kitabı var. Bunlar basit şeyler değil :)

bilinen şeyleri süsleyip bir matbaadan çıkartıp piyasaya çıkıyor aa budur diyip alıyor insanlarda... dönerle ayranı ucu ucuna getiriyormuş da... insanlara akıllısınız diyip ver gazı, bok akıllılar; dünyanın en kötü organize olabilen halkı bizde, kimse hakkını aramaz, hakkını arayana da köstek olunur, kimse işini adam gibi yapmaz, yapan enayi damgası yer, hırsızlık zeka ölçüsü olarak görünür, tembellik akıllılık olarak görülür, millete laf sokmak hah helal olsunla ödüllendirilir, küçük çocukların yabancılara el hareketi yapması nah çekmesi aferinle karşılanır, zekanın ve aklın ölçüsü ayran ve dönere kalmış, bunun kitabını okuyana kadar açar iki klasiği tekrar okurum hem hafıza tazelenir hem zaman kaybı olmaz.

aynen neymiş 2 gömlek alana 1 gömlek o halde 4'e 2 gömlek alman kasiyerin biri malmış aa biz türkler zekiyiz! bu ülkede bir şeyler yapmak istiyorsan insanları pohpohlayacaksın adam da bunu uygulamış her kitabı aynı mıdır merak ettim işte böyle cins adamlar "çok kitabı var" önemli olan kitabın çokluğu değil içeriği,içeriğinin katkısı.. sana bir bok faydası olmadıktan sonra lafla kalır.. ayrıca iret'in dediği gibi bok akıllıyız a.k bizler başımızda bi çoban olmadan hiçbir bok yapamayan aciz insanlarız anca bu tür adamların pohpohlaması ile gurur duyarız.

Selam ve dua ile(f)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

ne alakası var anlattığı iş le sahtekarlığın? örnek gayet basit adam diyorki 2x4 = 8 eder kadın diyorki 4x2 = 8 eder olmaz  Bunun sahtekarlıkla alakası bile yok. Türk milletinin birlik beraberlik yapısı bozuldu artık Düşmanlar bu konuda çok etkilili oldu. 80 yıl öncesine kadar türk kürt varmıydı? yada sağ sol daha öncesinde bu gibi başka ayrımlar? eskiden hepsi birdi şimdi birlik beraberlikten dem vurmayın yapımızı bozdular Sebebi bu. Türklerin yabancılar kadar çalışıpda o işte beceriksiz olduğunu gördünmü sen hiç? 

80 yıl önce derken cumhuriyetle mi bozulduk diyorsun? ... neyse bu tip konulara artık tek kelime yazmayağım, fethiyi fethinden dolayı fethiyim demiş fethi...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

80 yıl önce derken cumhuriyetle mi bozulduk diyorsun? ... neyse bu tip konulara artık tek kelime yazmayağım, fethiyi fethinden dolayı fethiyim demiş fethi...

hayır Ne alakası var? :S Dış dünyanın bazı ülkeler üzerinde oynadığı politikadan bahsediyorum. kalenin içine gir ve fitne sok sen savaşma onlar kendileri parçalansın ve herşey bize kalsın. Düşüncesinden bahsediyorum. Sğğuk savaşmı deniliyordu buna neyse ondan işte.

Toplam Hit: 8937 Toplam Mesaj: 67