Dünyanın En Akıllı Adamı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Adam zeki mi değil mi bilemem, ama şu bir gerçek adam kendini   güzel satıyor dolaylı yoldan buda zeki olduğunun  bir göstergesidir. Eğer bu adam hakkında konuşuyor olmasaydık yada varlığından haberdar olmasaydık o zaman herşey normal görünecekti, fakat  şu an ki durumu çok farklı binlerce kişi tanıyor ve hakkında yüzlerce yorum yapılıyor sonuç itibari ile adam ticaret yapıyor kitap yazıyor ve satıyor  eğer  gerçek amacı reklam yapıp  kitap satışını çoğaltmaksa ( ki büyük bir ihtimalle öyle ) Şunu  kabul etmeliyiz ki adam ticari zeka olarak gerçekten bir çoğumuzdan önde.

Düşüncem bu.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Adam ne akdar zeki bilmiyorum ama   olan zekasınıda çok iyi kullanıyor.Burada onu beğenmeyenlerin  üstünde bir yaşam standart'ı var sonuçta :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:
    -----------------------------

Adam ne akdar zeki bilmiyorum ama   olan zekasınıda çok iyi kullanıyor.Burada onu beğenmeyenlerin  üstünde bir yaşam standart'ı var sonuçta :D

Ajdarın da buradakilerin üstünde bir yaşam standardı var sonuçta; ama hangimiz böyle anılmak isteriz? Mesele budur. Yaşam standardı sadece ne yediğin ne içtiğin ve nasıl sıçtığınla alakalıysa diyecek bir şey yok tabi insan türlü maskaralıklarla bu standarda erişebilir. Önemli olan o standarda kendinden ödün vermeden ulaşabilmek.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

Ajdarın da buradakilerin üstünde bir yaşam standardı var sonuçta; ama hangimiz böyle anılmak isteriz? Mesele budur. Yaşam standardı sadece ne yediğin ne içtiğin ve nasıl sıçtığınla alakalıysa diyecek bir şey yok tabi insan türlü maskaralıklarla bu standarda erişebilir. Önemli olan o standarda kendinden ödün vermeden ulaşabilmek.

Kendinden ödün vermek yada vermemek  bu yargı kime göre ve neye göre?

Soru: Adam kıllı olduğunu iddia ediyor, bu adamın salak yada deli  olduğunu belgeleyen delil yok,  delil yada kanıt olmadığı için adam dolaylı yoldan  zeki olduğu kabul ediliyor.   Bu adam kendini akıllı olarak lense ettiği için kendinden ödün vermiş mi oluyor ?

Eğer kendini zeki olarak tanıtmak kendinden ödün vermekse senin bakış açına göre tanımlaman doğrudur. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek
    bu adam yerm seni öss yi yazan adam değilmi bu

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

Dünya yuvarlak diyen adamıda asmışlardı galiba.Ama adamın doğru söylediği ortaya çıktı.Ozamanda belli hiçirşeyden ders almadık galiba hala insanlar bu deli diyip kestirebiliyoruz oturup ne kadar doğru yada ne kadar yanlış tartışmıyor veya arştırmıyoruz hala.Allahtan kimse asılmıyor artıkki adam ala hayatta değişen tek şey bu galiba :D. Ajdarla bu adamı kıyaslamanda garibime gitti aralarında ortak bir özellk yok ki bu  adam mantıklı konuşmuyorda değil adamın birşeyleri ezberlemiş olması gerçeği olabilir ama sonuçta bu ezberleri  yapmak için ilk önce düşünüp bulmak gerekir.Ki adam sana ispat sunuyor varsa karşı görüşlü birileri ispatlarıyla birlilkte gelsin onuda düşünelim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

Kendinden ödün vermek yada vermemek  bu yargı kime göre ve neye göre?

Soru: Adam kıllı olduğunu iddia ediyor, bu adamın salak yada deli  olduğunu belgeleyen delil yok,  delil yada kanıt olmadığı için adam dolaylı yoldan  zeki olduğu kabul ediliyor.   Bu adam kendini akıllı olarak lense ettiği için kendinden ödün vermiş mi oluyor ?

Eğer kendini zeki olarak tanıtmak kendinden ödün vermekse senin bakış açına göre tanımlaman doğrudur. 

------------------------------

Ajdar da süper star olduğunu iddia ediyor, adamın deli yada salak olduğunu belgeleyen delil yok, delil yada kanıt olmadığı için adamı dolaylı yoldan süper star olduğunu mu kabul edecez senin mantığına göre... Bu adam kendini süper star diye lanse ettiği için süper star mı oluyor? Kendini zeki olarak tanıtacaksan IQ TESTİNE GİRERSİN çıkarsın dersin ki bakın lan benim zeka seviyem 164 alın bu da tescili ben süper zeki bir adamım bunlar da benim yaptığım gözlemler... Zeka ile akıl aynı şeyler olmadığı gibi; kendini zeki olarak lanse eden herkes de zeki değil, hatta zekasının yüksek olduğunu kanıtlamaya çalışmak dahi zeki bir adamın yapmaya çalışacağı bir şey değil... bir adamın ortaya çıkıp ben zekiyim ben akıllıyım diye dolaşması onu zeki yada akıllı yapıyorsa problem yok :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ben sadece videoyu izleyip birşeyler öğrenmenizi istemiştim :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Erdal Demirkıran diğer şaklabanlara pek benzemez.

Türk Lirasında gülen Atatürk fikrinin sahibidir kendisi. (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

adamın dediklerine katılmamak elde deil ,)

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 8944 Toplam Mesaj: 67