folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Gizemli 10 Nesnesi

Dünyanın En Gizemli 10 Nesnesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

piramilr türkiyeden çalındı diyen bile var hatta videosu var

ttp://www.youtube.com/results?search_query=piramitler+t%C3%BCrkiyeden+ka%C3%A7%C4%B1r%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F&aq=4

www.gramaltinnekadar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

İnsanoğlu her ne kadar uzaya çıksa da bundan binlerce yıl öncesine ait bazı nesnelerin üzerindeki esrar perdesi hala aralanamıyor. İngiliz bilim ve teknoloji dergisi Focus da son sayısında bugünün teknolojisiyle bile üretilmesi zor olan gizemli nesnelerden bazılarını tanıttı…

Generalin kemer tokası

M.S. 300′lü yıllarda ölen Çinli general Çou Çou’nun mezarında 1956 yılında bulunan kemerin tokası, yüzde 85 oranında alüminyumdan yapılmış. Ama doğada sadece bileşik olarak bulunan alimünyumun diğer maddelerden ayrıştırılarak tek bir madde olarak kullanılabilmesi ilk kez 19. yüzyılda mümkün olmuştu.

Hala alüminyonum cart curt demişler. Tokanın şekline bak sen. Bildiğin uçak :W

edit : alüminyon nedir la :D uyanamadım hala :D

İpimle kuşağım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek
    bence İnkalar Süper insandı :d Ne Gizem varsa ya İnklalar Yada Mayalarda aga hayretler içindeyim ilgi Duymamak imkansız gibi

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

bazı şeyleri insanlar uyduruyor. mesela yukarda adamlar kuş şekli yapmış eleman gelmiş onu bana concordenin atası olarak yutturacak.

eminim hepsinin bi numarası vardır. bazıları da düzmecedir.

Harita da dahil mi buna? Somuttur kendileri istersen gidip bakabilirsin. En basiti o zamanlar kı*ı kırık uydular bile yok ve adam şimdinin kıt'a sisteminin konumunu çizmiş durumda ki uydular ile gördüklerini o olmadan görmüş, lakin düzmece haklısın. :(:

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Caliber bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

bazı şeyleri insanlar uyduruyor. mesela yukarda adamlar kuş şekli yapmış eleman gelmiş onu bana concordenin atası olarak yutturacak.

eminim hepsinin bi numarası vardır. bazıları da düzmecedir.

Harita da dahil mi buna? Somuttur kendileri istersen gidip bakabilirsin. En basiti o zamanlar kı*ı kırık uydular bile yok ve adam şimdinin kıt'a sisteminin konumunu çizmiş durumda ki uydular ile gördüklerini o olmadan görmüş, lakin düzmece haklısın. :(:

neyin mücadelesini veriyosun anlamadım. okuma yazman zayıf galiba.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

pcdoktor636 bunu yazdı:
    ben hep eskilerin teknolojisinin bizden önde olduğuna inanmışımdır zaten. sonra bi felaket yada nebiliyim 2012deki gibi bi başa dönme döngüsü içinde olduğumuzu düşünüyorum. zira teknolojileri baş döndürücü.

fantazi bunlar. tamam çok geri değillermiş ama bizden üstün bi yanları da yok. atlantis falan hep efsane bunlar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:
    ben hep eskilerin teknolojisinin bizden önde olduğuna inanmışımdır zaten. sonra bi felaket yada nebiliyim 2012deki gibi bi başa dönme döngüsü içinde olduğumuzu düşünüyorum. zira teknolojileri baş döndürücü.

fantazi bunlar. tamam çok geri değillermiş ama bizden üstün bi yanları da yok. atlantis falan hep efsane bunlar.

Aslında o zamanlarda herkes avrupa hariç herkes aşağı yukarı aynı seviyelerdeydi ki zaman dilimleri çok farklı. Şimdi biz Türkler gibi benim atalarım böyle baba ya biz iyiyiz diyen artık siz uydurun o kelimeyi işte ondan toplumlar türedikçe geride kalma işleri ve mesafe açılıyor.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

ilgiç

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

çekiçte hile var gibi pek inandırıcı değil

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

faydalı bilgiler

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 4617 Toplam Mesaj: 37