Dünyanın En Gizemli 10 Nesnesi
-
insanın kafasını yorucak başka işleri var, çok boş şeyler. bunları okudum ve öğrendim, ne oldu yani? arkadaşlarıma anlatsam yada link versem ve bakmasını istesem, gülünç duruma gelirim. geleceği gösteren harika, eski çağ bilgisayarı, çekiç.. :D saçmasapan şeyler ya
-
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------
insanın kafasını yorucak başka işleri var, çok boş şeyler. bunları okudum ve öğrendim, ne oldu yani? arkadaşlarıma anlatsam yada link versem ve bakmasını istesem, gülünç duruma gelirim. geleceği gösteren harika, eski çağ bilgisayarı, çekiç.. :D saçmasapan şeyler ya
-----------------------------hoca saçmalığını ispatlayamadıkları halde saçma diyenler daha komik,daha bi saçma sapan gelir bana.
-
kasVa bunu yazdı:
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------hoca saçmalığını ispatlayamadıkları halde saçma diyenler daha komik,daha bi saçma sapan gelir bana.
-----------------------------???????????? nasıl bi mantıktır ya?
"saçmalığını ispatlayamadığı halde saçma diyenler?"
eğer bişey var diyosan onu ispatlamak sana düşer. ben olmadığını ispatlamak zorunda değilim sen öyle olduğunu ispatlamak zorundasın. anlatabildim mi?
-
abdullahozcan bunu yazdı:
çekiçte hile var gibi pek inandırıcı değil
-----------------------------ya düzmece ya da bir şekilde girdi oraya. resimdekinin aynısı olması şart değil. o kadar yıl önce demirden bir çekiç yapılması imkansız.
-
bazilarini biliyordum zaten..Güzel bilgiler icin tesekkürler :)
-
Kafa tası ve örülen duvarlar ilgimi çekti..umarım dogru bilgilerdir.