folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Gizemli 10 Nesnesi

Dünyanın En Gizemli 10 Nesnesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bouble
    Bouble's avatar
    Erkek

insanın kafasını yorucak başka işleri var, çok boş şeyler. bunları okudum ve öğrendim, ne oldu yani? arkadaşlarıma anlatsam yada link versem ve bakmasını istesem, gülünç duruma gelirim. geleceği gösteren harika, eski çağ bilgisayarı, çekiç.. :D saçmasapan şeyler ya

gençsen dünya senindir, dünyayı sen yaratırsın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

Bouble bunu yazdı:
    -----------------------------

insanın kafasını yorucak başka işleri var, çok boş şeyler. bunları okudum ve öğrendim, ne oldu yani? arkadaşlarıma anlatsam yada link versem ve bakmasını istesem, gülünç duruma gelirim. geleceği gösteren harika, eski çağ bilgisayarı, çekiç.. :D saçmasapan şeyler ya

hoca saçmalığını ispatlayamadıkları halde saçma diyenler daha komik,daha bi saçma sapan gelir bana.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

kasVa bunu yazdı:

Bouble bunu yazdı:

hoca saçmalığını ispatlayamadıkları halde saçma diyenler daha komik,daha bi saçma sapan gelir bana.

???????????? nasıl bi mantıktır ya?

"saçmalığını ispatlayamadığı halde saçma diyenler?"

eğer bişey var diyosan onu ispatlamak sana düşer. ben olmadığını ispatlamak zorunda değilim sen öyle olduğunu ispatlamak zorundasın. anlatabildim mi? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:

çekiçte hile var gibi pek inandırıcı değil

ya düzmece ya da bir şekilde girdi oraya. resimdekinin aynısı olması şart değil. o kadar yıl önce demirden bir çekiç yapılması imkansız.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bazilarini biliyordum zaten..Güzel bilgiler icin tesekkürler :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kafa tası ve örülen duvarlar ilgimi çekti..umarım dogru bilgilerdir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 4636 Toplam Mesaj: 37