Dünyanın En Güzel Kızı Güneş Gözlüklüğü Takarsa
-
Güzel ve Tatlı bir kız usta ALLAH bağışlasın.
-
Allah bağışlasın hocam. Yalnız bunlar çekilirken araç duruyordu değil mi? Yoksa ön tarafta hele ki şoför kısmında tehlike hareketler bunlar. :))
-
gözlükler kaç bin dolar
-
myblackworldweb bunu yazdı
sağlıklı uzun ve milletine yararlı bir ömrü olur umarım.
3. resmin sağ tarafına bakın :) gözlüğün içine :)
oha subliminal illimunati :D
babası da gözlüklüymüş :D
-
Kız Çocukları Her Zaman Çok Özeldir
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu.
Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir." hayırlı evlat olmalarıdileğiyle. gözlükte amma büyükmüş :))
-
sol yanakta gamze mi var? sag gozluk caminda alien var,
yuzun geometrisi guzel, ismini hatirlayamadigim bi oyuncuya benzettim. akibeti guzel olur insAllah :P gozluk yakismamis bi an "CAR'li" zannettim hocu.
RitmFarbRacourci tarafından 27/May/14 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Hehehehe iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, araç duruyoryor o sırada annesini bekliyorduk resim pazar günü çekildi gamzeside var babişkosunun, ama birde ablası varki o daha beter, :)
-
Masallah, ailesine hayirli evlat olur insallah.
-
futurist bunu yazdı
Kız Çocukları Her Zaman Çok Özeldir
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu.
Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir." hayırlı evlat olmalarıdileğiyle. gözlükte amma büyükmüş :))
çok içi boş,saçma bir hikaye.