folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Güzel Tavuğu

Dünyanın En Güzel Tavuğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

denemeye değer hocam emeğine sağlık burayıda düşünmüş paylaşmışsın.

sadece seninle alakası olmayarak soruyorum.. neden götünün biraz daha üstüne değilde direk götüne sokarlar çomağı :|

b şıkkı eşit pişsin diye :|

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk defa yapacaklar için biraz kavrulmuş olması hiç pişmemiş olmasından iyidir...

zira cıkarttıktan sonra tekrar takamazsın oraya :)

Kesinlikle haklı, aman deyim pişmemiş çıkarmayın yoksa çok kötü oluyor...

Ayrıca 4 taraftan ateş şiddetinin eşit olmasına dikkat edin,

yani odunlarınızı çırpılarınızı dengeli dağıtın, homojen yakın, yoksa tavuğun bir kısmı pişmemiş olabiliyor...(O kısım kime gelirse artık :P )

Deneyim kazandıkça, arkadaşımızın sizler için resimlerle anlattığı tarifteki tavuğun "DAYANILMAZ LEZZETİNİ" keşfedeceksiniz.

Kesinlikle 1 Numara diyorum, Domates,biber,sos gibi ekstra karışımlarla koyarsanız daha bi inanılmaz oluyor.

Ayrıca ben de "Çerkes Tavuğu" diye biliyom :) Herhalde her yiyen tavuğun tadından sonra kendinden geçtiğinden başka bir ad uydurmuş :P

Ama Çingen daha mantıklı geldi, sanırım orjinal adı o. Aman neyse ÇOK MU ÖVDÜK NE :F ,

AFİYET OLSUN EFENDİM...SwordFish'e Teşekkürler... ( Bayadır yapmıyoduk, hatırlatmadan sonra Artık yapmak farz oldu!!! )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

sadece seninle alakası olmayarak soruyorum.. neden götünün biraz daha üstüne değilde direk götüne sokarlar çomağı :|

mevcut deliklerden faydalanmak varken nie hayvanı deşelim:)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

Hazır bi delik varken neden başka bir delik açmaya uğraşayımki :)

Hem belk bilirsiniz karafatmalar çftleşmek için erkek karafatma dişinin üzerine çıkar ve b delik açar öyle spermleri gönderir :D

Bilgi amaçı paylaştım. yoksa karafatmaların cinsel hayatı beni alakadar etmez :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 kere yapmıştık acayip dehşet oluyo. Bende Yaban tv de belgeselde izledikten sonra aha bu dedim :) Sonra enişte burdaydı dedi biz bundan yapıyoz bir kere yaptık tadı damağımda.

Birde şeyi deniyecem onuda belgeselde izledim ama başka işlerle uğraştığım için tam izliyemedim. Hayvanın derisinin içine etini dometesini biberini (normal güvece ne koyuyosan) dolduruyosun ondan sonra galiba yine közde yavaşça pişiriyodun sanırsam. tam izliyemediğim için hatırlamıyom ama onuda deneyecem bi ara.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

ilk defa yapacaklar için biraz kavrulmuş olması hiç pişmemiş olmasından iyidir...

zira cıkarttıktan sonra tekrar takamazsın oraya :)

Kesinlikle haklı, aman deyim pişmemiş çıkarmayın yoksa çok kötü oluyor...

Ayrıca 4 taraftan ateş şiddetinin eşit olmasına dikkat edin,

yani odunlarınızı çırpılarınızı dengeli dağıtın, homojen yakın, yoksa tavuğun bir kısmı pişmemiş olabiliyor...(O kısım kime gelirse artık :P )

Deneyim kazandıkça, arkadaşımızın sizler için resimlerle anlattığı tarifteki tavuğun "DAYANILMAZ LEZZETİNİ" keşfedeceksiniz.

Kesinlikle 1 Numara diyorum, Domates,biber,sos gibi ekstra karışımlarla koyarsanız daha bi inanılmaz oluyor.

Ayrıca ben de "Çerkes Tavuğu" diye biliyom :) Herhalde her yiyen tavuğun tadından sonra kendinden geçtiğinden başka bir ad uydurmuş :P

Ama Çingen daha mantıklı geldi, sanırım orjinal adı o. Aman neyse ÇOK MU ÖVDÜK NE :F ,

AFİYET OLSUN EFENDİM...SwordFish'e Teşekkürler... ( Bayadır yapmıyoduk, hatırlatmadan sonra Artık yapmak farz oldu!!! )

çerkes tavuğu bu değil hocam :) Çerkes tavuğu bu oluyor hiç alakası yok onla :) =

http://www.lezita.com.tr/i/recipe/o/cerkestavugu.jpg

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

biraz yanık durmasa reklamdaki tavuklar gibi olmuş aynı :D bunu böle evde terasta felan denesek nasıl deneriz malum toprak yok tenekeyi ayarlarız çubukta tamam nese düşünim biraz cok feci duruyo denemek lazım :D

hocam içine duman girmemesi şart yoksa yiyemezsiniz duman tadından

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

bizde yapıyorduk bunu ama direk yerine bizde bi düzen vardı

üste tavuğu koyuyordukaltına patates tavuğun yağı patatese akıyordu bölece çok lezzetli patataesde yiyorduk

bizim memlekette hep yaparlar bunu

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

mmm canım çekti ,)

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Lostok bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:

biraz yanık durmasa reklamdaki tavuklar gibi olmuş aynı :D bunu böle evde terasta felan denesek nasıl deneriz malum toprak yok tenekeyi ayarlarız çubukta tamam nese düşünim biraz cok feci duruyo denemek lazım :D

hocam içine duman girmemesi şart yoksa yiyemezsiniz duman tadından

Duman girmzse daha lezzetli olur.

Ama duman girdi diğe yeeyecek değiliz tabiki.

ilk bir kaç sefer çok güzel olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda mükemmelşemeye başlayacak ve işin uzmanı olacaksınız

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 21333 Toplam Mesaj: 93