Dünyanın En Hızlı Arabası (Bugatti Veyronu Geçti)
-
-
10 numara araç yhaa :|
içide kokpt gibim bişi bnun hızıda uçak gibi..
adamlar karada giden uçak yapmş yaaw :S :|
-
Getirin benim otoban faremi geçer bunu ya :) koy 2 arabayı trafiğin yoğun olduğu bir yere makasa girsinler farenin dikiz aynasından bakarım buna :) uhehehe büyük mü konuştum yaw
Hiç gözüm yok böyle araçlarda beğenmiyorumda pug 106 gti gibisi var mı be zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim için favori bu araç
-
bu arabaya bu fiyat ucuz ama gecende bimersedes gördüm 1.200.000.00 YTL kadran 350 km tabi onda yok yoktu ama buda aynıdır hic yoksa havası var o kadar param olsa alırdım ama fakirliğin gözü cıksın :D yakında zaten onunda çin mlı cıkar tahta kaleye düşer bizde ondan laırız artık :D
-
Aerodinamik harbiden süper o hızda arabayı yola yapıştıracak bişi yapmışlar.helal olsun walla ne diyelim.Birgün belki de bizim Hacı Murat'a da böle bişiler yaparlar:D
-
Youtubede Videosunu Seyretmiştim Bu İnce Araçlar :D Rüzgari Cok fena Delip Geçiyor ve hızlı gitmesinin nedenlerinden biri :) 400 km :D off ne motor vardır : aarabayı çalıştır kapat 5 ytl ehehueh :D:D:D:D
-
bu arabayı İstanbul / bağcılarda sürebilirsiniz.. yanlızzzzz kaç metre ilerleye bilirsiniz bilmiyorum :) :D :P
-
arabamı şakamı ayırt etmek zor:D züper metalik olan jantlar ve arka panel dehset
-
ya zannetmiyorum ki istanbulun bu yollarında sürülebilinsin
-
lamborgihini - gallardo favorimdir üzerine araba fln hiç bişi tanımam.
Toplam Hit: 7813 Toplam Mesaj: 40