Dünyanın En Hızlı Arabası (Bugatti Veyronu Geçti)
-
KarizmaTurk bunu yazdı:
-----------------------------
Aero tasarım olarak harbiden iğrenç. Çok iğrenç bir görüntüsü var. Arkadaşın biri bir tane Lamborghini Murcielago resmi koymuş dikkatimi çekti o tasarımla bunu karşılaştırmak saçma çünkü o bir ekol ;)
Lamborghini Murcielago deil,,, onlar gallardo serisi :) benim favorim ya babacan bi tane almak istiyorum yeşilinden ;) -

En dikkat çeken tasarıma sahip otomobile verilen Eyes On Design ödülünün bu yılki sahibi BMW X6 oldu.
HayaLimdeki araba .Ulan İ$im sayısala kaldı :) -
media_center bunu yazdı:
En dikkat çeken tasarıma sahip otomobile verilen Eyes On Design ödülünün bu yılki sahibi BMW X6 oldu.
HayaLimdeki araba .Ulan İ$im sayısala kaldı :)
-----------------------------Daha Türkiye` ye gelmeden çok sipariş almış bu araç bugün okumuştum bir haberde.
-
Murat 124 Den şaşmam. :)
-
tmm belki arabanın sıfatını güzel yapmamışlardır ama Aerodinamiğini çok iyi bence çünkü o hızda yoldan çıkmaması ancak bu sağlanırsa mümkün olur.Lamborghini Gallardo lara gelirsek o arabalar sadece tip olarak iyidir.Tabiki hız olarakta iyi ama en iyi değil.
-
Dandik abi.Hacı murat daha iyi tasarım olarak bundan :D
-
Yok dostum yok bu dünyanın en hızlı arabası falan değil. Gözlerin seni şaşırtmasın. Dünyanın en hızlı arabası Vector dür... adamların 2 tane prototipi vardı sene 2000... Saatte 660 basıyordu yapılan hesaplara göre fakat 6 vitesli arabada 4. vitesten sonrasını kullanabilecek babayiğit bulamadıkları için olay sadece prototip aşamasında kaldı. Aralarında Schumi ninde bulunduğu F1 pilotlarınada denettirdiler arabayı ama nafile. Oluşan Gi kuvveti olayı bitiriyordu. Ama binilemeyen bir araba yerine daha nominal değerlerde binilebilir bir araba yapalım dediler. Ahanda aynı Vector firması aşağıdaki linkte gönderdiğim arabayı yaptı.
Araba saatte 260 ile 270 mph hız yapabiliyor. 1 mil in 1,6 km olduğunu düşünürseniz 432 km hız demektir buda... Birde haberin tarihine bakarsanız nedemek istediğimi daha iyi anlarsınız. İyigünler...
http://www.autoobserver.com/2007/11/vector-super-car-status-elusive.html
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Yok dostum yok bu dünyanın en hızlı arabası falan değil. Gözlerin seni şaşırtmasın. Dünyanın en hızlı arabası Vector dür... adamların 2 tane prototipi vardı sene 2000... Saatte 660 basıyordu yapılan hesaplara göre fakat 6 vitesli arabada 4. vitesten sonrasını kullanabilecek babayiğit bulamadıkları için olay sadece prototip aşamasında kaldı. Aralarında Schumi ninde bulunduğu F1 pilotlarınada denettirdiler arabayı ama nafile. Oluşan Gi kuvveti olayı bitiriyordu. Ama binilemeyen bir araba yerine daha nominal değerlerde binilebilir bir araba yapalım dediler. Ahanda aynı Vector firması aşağıdaki linkte gönderdiğim arabayı yaptı.
Araba saatte 260 ile 270 mph hız yapabiliyor. 1 mil in 1,6 km olduğunu düşünürseniz 432 km hız demektir buda... Birde haberin tarihine bakarsanız nedemek istediğimi daha iyi anlarsınız. İyigünler...
http://www.autoobserver.com/2007/11/vector-super-car-status-elusive.html
-----------------------------Ama vector araba kategorisinde sayılmadı 490 küsür km. üstüne çıkınca yerden yükseliyordu bu yüzden ağırlık koyarak iş yapmışlardı.
-
Arabaya tüp taktırır daha uzun gidersiniz :))