Dünyanın En Hızlı Arabası (Bugatti Veyronu Geçti)
-
Tarzım degıl abi beyenmedım:) zatı turkıyede o aracı sokakta toplarsın her kasısde her cukurda 1 parca bırakacagını dusunursen sokaktan cıkmadan dıreksıyon kaporta kalırsın :)
-
iyide abi bu arabaya Türkiyede binersen arabanın altı bişeyleri tutar :D her 5 metrede 1 tane hendek var yollarımızda :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
iyide abi bu arabaya Türkiyede binersen arabanın altı bişeyleri tutar :D her 5 metrede 1 tane hendek var yollarımızda :D
-----------------------------Walla buna rağmen nie hala bi wrc şampiyonumuz yok yaa
-
bu gıtmıyecekte sahin m gidecek baksana arabadakı esarete..
-
hızda bugatti veyronu geçmiş ama tasarımda geçememiş.veyron daha güzel duruyo bence
-
Hız'ı engelleyen en büyük şey araçlarda rüzgardır.Bunu şöyle örnekle deniyebilirsiniz.elinizde kartop alıp çevirmekte aynı kartonu huni yapıp çevirirken farklı enerji harcarsınız.Benim favorim bugatti.Ama bu araçları türkiyede kullanacak yok varmı o muamma :)
-
"" Veryon 400 km/h ye ulaştığında yaklaşık 20 dakikada tüm lastiler parçalanıyor, fakat öenmli değil çünkü 15 dakikaya benzin bitmiş oluyor"" TOPGEAR
:D
--
Wert in dediği gibi Reventon um olsun başka bişiistemez:D
Göstergelere bak...
-
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------peki nerde sürebiliriz bu arabayı eğer alırsak?
-----------------------------sen al hoja ben sana sürcek yer bulurum emin ol ;)
-
Aero tasarım olarak harbiden iğrenç. Çok iğrenç bir görüntüsü var. Arkadaşın biri bir tane Lamborghini Murcielago resmi koymuş dikkatimi çekti o tasarımla bunu karşılaştırmak saçma çünkü o bir ekol ;)
Toplam Hit: 7816 Toplam Mesaj: 40