Dünyanın En Öldürücü 10 Hayvanı
-
benim babam sizin babanızı döver :C
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------sık sık bilgi yarışmalarında, "dünyada en çok ölüme sebebiyet veren hayvan hangisidir" gibi sorular görüp, çoğu zamanda cevabı tutturamamışızdır. iştelivescience sitesi bizler için dünya üzerindeki en öldürücü 10 hayvanı sıralamış.
en zehirli yılan ünvanına sahip olmamasına rağmen, bu asya kobrası asyada ki yılda 50,000 insanın ölümünden en çok sorumlu tutulan yılan olarak görülüyor.

sivrisinekbu sivrisineklerinin bazıları size sadece bir kaşıntı miktarınca rahatsızlık verirken, bazılarıysa sıtmaya sebep olan parazitlerden dolayı yılda 2 milyon insanın ölümüne sebep olmakta.. bildirinin başındaki sorumuzun cevabınıda almış olduk sanırım.
-----------------------------
İşte buna uyuz olurum gecenin 3.5 da kalkup sivri ile matrix lik hareketlere giriş olacak iş değil.
-
hayvanlara görede en öldürücü insandır o zaman
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------scaryhim bunu yazdı:
bu 10 hayvanların bir bir a**na koyum :)
-----------------------------Seni anlayabiliyorum, atın ölümü arpadan olsun diyenlerdensin ama bence bu tehlikeli bir davranış olur. Sen en iyisi elizabete devam et :|
-----------------------------Elizabet Nasır tuttu :|
-
Sınıflandırma yanlış olmuş. Dart Poison Frog zehirli bir hayvan.Diğerleri vurarak parçalayarak öldüren hayvanlar :)
Dart Poison Frog hayvanına aşırı bi ilgim vardır. Profilimde de zaten resmi var. Bi ara alıp evde beslemeyi düşünmüştüm ama mümkün olmadığını anladım. Onun eksikliğini yaylada derede tuttuğum dere kurbağaylarıyla gidermeme rağmen her zaman onu besleyememenin burukluğu hissetmişimdir. :D
-
kara mamba yılanını unutmuşlar.
-
Bide ben varım tabii :D
Şaka bi yana kutup ayısı ve deniz anası biraz abartılmış. en azından en öldürücü hayvanlar grubuna dahil değiller.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bide ben varım tabii :D
Şaka bi yana kutup ayısı ve deniz anası biraz abartılmış. en azından en öldürücü hayvanlar grubuna dahil değiller.
-----------------------------Sen böle bu tür şeyleri iyi biliyosun galiba. En büyük hayvan insandır di mi?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------scaryhim bunu yazdı:
-----------------------------Seni anlayabiliyorum, atın ölümü arpadan olsun diyenlerdensin ama bence bu tehlikeli bir davranış olur. Sen en iyisi elizabete devam et :|
-----------------------------elizabet elinden öper :P bu arada zevkten 4 köşe olmuş durumda :)
-
KorteX bunu yazdı:
scaryhim bunu yazdı:
koymaya devam et :) bir gün onlardan biri sana koyarsa hiç şaşmam :) [ sadece bir olasılık ]
-----------------------------yok lan bi sivrisinek bana 1 metreden fazla yaklaşamaz üstüne işerim walla >:(