Dünyanın En Öldürücü 10 Hayvanı
-
hakkaten insan nerde bu hayvanlar birbirlerini öldürebilmiş mi de
-
scaryhim bunu yazdı:
-----------------------------KorteX bunu yazdı:
-----------------------------
scaryhim bunu yazdı:
bu 10 hayvanların bir bir a**na koyum :)
koymaya devam et :) bir gün onlardan biri sana koyarsa hiç şaşmam :) [ sadece bir olasılık ]
-----------------------------yok lan bi sivrisinek bana 1 metreden fazla yaklaşamaz üstüne işerim walla >:(
sivrisinek deme :) koskoca nemrudu halt etti :) -
Benim bildiğim en öldürücü olanı siyah mamba olması lazım :S discovery de öle bi program wardı :S yanılıom mu?
-
10. sıradaki hayvanımızın bakışlarından belli ne derece zararlı olduğu :D bence diğerlerinin a.kor o hayvan D:
-
ınternette bı ton var buna benzeyen ama benım okudugumla alakası yok :\ neyse ıyı gebertmeler :D
-
insan düşünen bir hayvandır mantığından yola çıkarsak
en tehlikeli ve en çok ölüme sebep veren hayvan insandır.
-
eyvallah hoca
-
la kene yi unuttunuz az önce bizim köyde yakaladım 8 bacaklı onlar zehirlimiş.gittim belediye başkanına verdim. D: ilaç atsın diye. nş atar
-

sivrisinekbu sivrisineklerinin bazıları size sadece bir kaşıntı miktarınca rahatsızlık verirken, bazılarıysa sıtmaya sebep olan parazitlerden dolayı yılda 2 milyon insanın ölümüne sebep olmakta.. bildirinin başındaki sorumuzun cevabınıda almış olduk sanırım.
:H nıckıme bakın :P
-
Bugün deniz anası dolu denizde yüzdüm hepsi bişey yapmıyo zaten o bişey yapanlar farklı tür oluyo bildiğimiz deniz analarından farklı olanları gördüğümüz zaman kaçmalıyız.
Toplam Hit: 6993 Toplam Mesaj: 40