folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Dünyanın En Öldürücü 10 Hayvanı

Dünyanın En Öldürücü 10 Hayvanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    güzel alıntı olmuş C/P ne sağlık :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Fazla değil 1 sene sonra bizim keneleri de alırlar listeye.Şimdi almamışlar daha yeterince hit yapamamış kene.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fazla değil 1 sene sonra bizim keneleri de alırlar listeye.Şimdi almamışlar daha yeterince hit yapamamış kene.

yahu bu kenler sadce Turkıyedemı var .:S bn hıc baska ulkede keneden adam oldu dıye hber duymuyorum  

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek

sivrisinek?

o zaman benim çoktan ölmem gerekiyodu 

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

bir numara

bush 

Ayrıca çok şekersin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Hocam saol güzel paylaşım ama oraya keneyi de koyma lazımmış ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    olm bi kere en öldürücü hayvan bunlar olamaz kaç tane insan öldürmüşler şimdiye kadar??ha hayvanlar arasındaki kavgalarda olabilir ama bir filin o kurbağayı veya yılanı altına aldığında napabileceğini hepimiz tahmin edebilirz.o yüzden en öldürücü hayvan yoktur.

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Geenmeboo bunu yazdı:
    olm bi kere en öldürücü hayvan bunlar olamaz kaç tane insan öldürmüşler şimdiye kadar??ha hayvanlar arasındaki kavgalarda olabilir ama bir filin o kurbağayı veya yılanı altına aldığında napabileceğini hepimiz tahmin edebilirz.o yüzden en öldürücü hayvan yoktur.

en tehlikeli olarak bahsetmiş bence... bi köpek bi insan pek bişey yapamazken bi fil altına zıçtırtabilir...

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    insan nerde bu listede? fil yılda 500 insan öldürüyorsa bunun 499 tanesi o insanların suçudur muhtemelen, filin menüsünde olmadığımıza göre bu hayvanın ayarını bozacak bi saçmalık yapmışlardır. ama insan, bir yılda kaç milyon insan öldürüyor kim bilir ?? ayrıca insan, insandan başka kaç milyarlarca yaratığı dolaylı ve dolaysız olarak yok ediyor hiç değinmeyelim. kurbağadan daha zehirli iğneleri, bufalodan daha ağır paletleri var insan gördüğümde kaçmayı düşünüyorum ama kaçacak yerde yok

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6986 Toplam Mesaj: 40