Dünyanın En Öldürücü 10 Hayvanı
-
güzel alıntı olmuş C/P ne sağlık :D
-
Fazla değil 1 sene sonra bizim keneleri de alırlar listeye.Şimdi almamışlar daha yeterince hit yapamamış kene.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
Fazla değil 1 sene sonra bizim keneleri de alırlar listeye.Şimdi almamışlar daha yeterince hit yapamamış kene.
-----------------------------yahu bu kenler sadce Turkıyedemı var .:S bn hıc baska ulkede keneden adam oldu dıye hber duymuyorum
-
sivrisinek?
o zaman benim çoktan ölmem gerekiyodu
-
bir numara
-
Hocam saol güzel paylaşım ama oraya keneyi de koyma lazımmış ...
-
olm bi kere en öldürücü hayvan bunlar olamaz kaç tane insan öldürmüşler şimdiye kadar??ha hayvanlar arasındaki kavgalarda olabilir ama bir filin o kurbağayı veya yılanı altına aldığında napabileceğini hepimiz tahmin edebilirz.o yüzden en öldürücü hayvan yoktur.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
olm bi kere en öldürücü hayvan bunlar olamaz kaç tane insan öldürmüşler şimdiye kadar??ha hayvanlar arasındaki kavgalarda olabilir ama bir filin o kurbağayı veya yılanı altına aldığında napabileceğini hepimiz tahmin edebilirz.o yüzden en öldürücü hayvan yoktur.
en tehlikeli olarak bahsetmiş bence... bi köpek bi insan pek bişey yapamazken bi fil altına zıçtırtabilir... -
insan nerde bu listede? fil yılda 500 insan öldürüyorsa bunun 499 tanesi o insanların suçudur muhtemelen, filin menüsünde olmadığımıza göre bu hayvanın ayarını bozacak bi saçmalık yapmışlardır. ama insan, bir yılda kaç milyon insan öldürüyor kim bilir ?? ayrıca insan, insandan başka kaç milyarlarca yaratığı dolaylı ve dolaysız olarak yok ediyor hiç değinmeyelim. kurbağadan daha zehirli iğneleri, bufalodan daha ağır paletleri var insan gördüğümde kaçmayı düşünüyorum ama kaçacak yerde yok
Toplam Hit: 6986 Toplam Mesaj: 40