folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Dünyanın En Sert İçkisi Absinthe ( Yeşil Peri ) Hazırlanışı Tarihçesi Ve Etkileri

Dünyanın En Sert İçkisi Absinthe ( Yeşil Peri ) Hazırlanışı Tarihçesi Ve Etkileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek

bizim arkadaş da tutturdu alalım içelim periler alemindesin dedi, tekelde 140 fiyat verdi alacaktık

internetten bi araştırdım tadı zaten rezaletmiş bi de kafayı oynattırdığını söylüyolar zaten nerdeyse bütün avrupada yasaklı içilmez yani 

ama hala merak ediyorum ne yalan söyliyim :D

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu içki ile ilgili belgesel vardı izlemiştim. Farklı bişey. Efsanesi bile var. Uzak durun derim =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı şişeden 7 çay bardağı '+ redbull + esmer şeker karışımlısını' içtikten sonrasını hayatımın en güzel anı diye nitelendirdiğim muhteşem ötesi alkol.

yılbaşında bulam dedim bebekte mi nerde bi yer varmış ünlü tekel sözlüklerde filan yazıyomu herıf 200 lira cekıyomuş vazgeçtim sonrasında ..

migrosta var 300 lira

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Sağlam bi bünye varsa deneyin ama 2 kadehte döt olanlardansanız içmeyin

1 kadehi 35lik rahı yada votkaya bedel diyebilirim.

Tadı ispirto gibidir yada kolonya gibidir :D içince yanarsın cayır cayır o yüzden şekerle içilir

Kesinlikle tadılması gereken bi alkol farklı bi kafası var içince rüyalar falan görüyosun o yüzden yanınzda size sahip cıkacak birisi olsun yoksa

kendinizi evinizden cok uzak bi yerde bulabilirsiniz

Absinthe Forever :D  

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

aynı şişeden 7 çay bardağı '+ redbull + esmer şeker karışımlısını' içtikten sonrasını hayatımın en güzel anı diye nitelendirdiğim muhteşem ötesi alkol.

yılbaşında bulam dedim bebekte mi nerde bi yer varmış ünlü tekel sözlüklerde filan yazıyomu herıf 200 lira cekıyomuş vazgeçtim sonrasında ..

7 çay bardağı nasıl içiyorsun hoca? Düşük alkollü falandı herhalde. Ben getirttiğimizde 2 tane devirip kendimi kaybetmiştim ayrı dünyalardaydım. lol

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bizim ev yapimi rakilar da uzun zamandir ilac olarak kullaniliyor. 1-2 arkadasa 250 ml den daha az vermistim, ami gotu dagitarak dolasiyorlardi ortalikta. Sirada guzel bir hikaye uydurup piyasaya surmek var anlasilan :)

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

3 su bardağı içtim kırtlama şekerle beraber zehir gibi . yeşil anason var içinde 3. cü bardaktan sonra taksim meydanında büyük tavuklar görmeye başlamıştım .

Sadece periyle alakalı bise değil o an bilinçaltında ne varsa onu halüsülasyon olarak görüyosun acayıp bıse ben hayatımda böle bi kafa yaşamamıştım ...

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

7 çay bardağı nasıl içiyorsun hoca? Düşük alkollü falandı herhalde. Ben getirttiğimizde 2 tane devirip kendimi kaybetmiştim ayrı dünyalardaydım. lol

aynen hoca bızımki % si fazla olandan değildi , olsada içemezdim öle alkolle arası ahım şahım olan adam değilim yanlıs hatırlamıyorsam %42 mi 5 mi neydı . o bile yettı bana , arkadaşlarım hala o akşamkı yaptklarımın videolarıyla şantaj yapar yemek ısmarlatır :D

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Arkadaş düzenli olarak Çek Cumhuriyeti'nden getirtiyor ve içiyoruz. Ya abartılan kadar yok ya da benim bünye sağlam. En son geçen hafta %70 alkollü, legal olan en üst seviye 35 mg thujone ve ekstradan cannabis bulunduran (şişenin dibinde de cannabis tohumları var) Euphoria Cannabis içtik. 3-4 bardak içtim çakır bile olmadım. Thujone Çek Cumhuriteyi dışarısında yasak bildiğim kadarıyla ve absinth'in olayın thujone zaten, alkol oranı değil. Yani içinde thujone yoksa absint'ten saymayın.

Edit: Ha bir de reflünüz varsa acılar sizi bekliyor heaha.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Arkadaş düzenli olarak Çek Cumhuriyeti'nden getirtiyor ve içiyoruz. Ya abartılan kadar yok ya da benim bünye sağlam. En son geçen hafta %70 alkollü, legal olan en üst seviye 35 mg thujone ve ekstradan cannabis bulunduran (şişenin dibinde de cannabis tohumları var) Euphoria Cannabis içtik. 3-4 bardak içtim çakır bile olmadım. Thujone Çek Cumhuriteyi dışarısında yasak bildiğim kadarıyla ve absinth'in olayın thujone zaten, alkol oranı değil. Yani içinde thujone yoksa absint'ten saymayın.

Edit: Ha bir de reflünüz varsa acılar sizi bekliyor heaha.

tüm dünyada var thujone fakat belli kısıtlamaları var litreye 10mg gibi birşey en sağlamı yine çek cumhuriyeti yapımı olan (orda her türlüsü serbest)

absinthe king of spirits

http://www.originalabsinthe.com/absinthe-absinthe-king-gold-p-56.html

Alcohol by volume: 70%
    Bottle size: 70cl (23.67oz)
    Thujone: 100 mg/kg

absinthe_king_gold.jpg%20%28320×640%29

Toplam Hit: 22289 Toplam Mesaj: 59