Dünyanın En Sert İçkisi Absinthe ( Yeşil Peri ) Hazırlanışı Tarihçesi Ve Etkileri
-
Üzerinde yazıyordu maksimum legal sınır diye, onun yalancısıyım. Resmini de çekmiştim, şu arkadaş;
Neyse, resmi kaldırdım. İllegaldir şimdi bu zımbırtı burada, başımıza iş açmasın.
Wiki amca şöyle diyor; Absinthe produced under the modern EU (European Union) limits for thujone content may have a maximum of 35 mg/L, as well as any alcoholic beverage prepared with Artemisia species. Other alcoholic beverages may contain 10 mg/L.[17] Some modern producers list their thujone levels on the bottle, with some producers claiming over 100 mg/L thujone.
-
Adam gibi hazırlanırsa, 1-2 biradan sonra içip test edebilirsiniz. Ama %70 ve üstü alkol oranı ve yukarıda ki arkadaşların açıkladığı özellikte olanını. Dikkat; Sadece bir tek atınız.
-
Dün akşam içtik 2 şatta gittim arkadaş girdi koluma arabaya bindirdi sağolsun .Hala başım dönmekte , çok güzel yapıyor adamı

-
ben 3 sat atıp ucaga bınmıstım ucak kısmını hatırlamıyorum zaten de ındıgımı hatırlıyorum ucusdaydım :D super bı ıckı yaa
-
Yeşil periyi görmek için içmeye gerek yok ki ilk post ta var zaten yeşil peri :)
Ayrıca bunu nasıl yapacağız ki biz geldin soktun aklımız agidiyorsun bari satışını yapta meraklar giderilsin.
-
Çok iyi birşey moralim bozuldugunda olursa içerim :) zaten 1 şatta etkisini görüsünüz 2 şatta ısınırsıznı 3 ve daha yukarasını hatırlamıyorum :)
-
ölür mölürüm içemem ben. Rakı içtim %85 alkollü arnavut rakısı.... beyaz peri gösterdi o da.
bunu sağlam adamla içcen, içemeyene yeni rakının yeni fitillisi.
Not:bu konu daha kaç kere açılacak merak ettim bi de :D
-
2 sene önce yılbaşı partisinde arkadaş polonyaya gitmişti ordan getirmişti. 2. shotı attıktan sonraki zaman ile sabah uyandım zaman arasındaki hiç bişeyi hala hatırlamıyorum. kardeşimi arayıp saatlerce saçmalamışım. tavsiyem yanınızda mutlaka içmeyen biri olsun. ayrıca bu içkiden 7 8 shot içmen için robot olman lazim. götünüzden shotlamayınla, nizami şekilde yani şekerini falan karıştırıp içersen 2. den sonra uçarsın zaten. şişeden bardağa doldurup içtinde ister bütün şişeyi bitir bikaç bira etkisi yapar. her şekilde denenmişti. bu içkinin en güzel özelliklerinden bitaneside ertesi gün başında hiç ağrı olmuyor.
-
ukraynada da satılıyor
-
denemeye değer gibi