folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Dünyanın En Sert İçkisi Absinthe ( Yeşil Peri ) Hazırlanışı Tarihçesi Ve Etkileri

Dünyanın En Sert İçkisi Absinthe ( Yeşil Peri ) Hazırlanışı Tarihçesi Ve Etkileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Üzerinde yazıyordu maksimum legal sınır diye, onun yalancısıyım. Resmini de çekmiştim, şu arkadaş;

Neyse, resmi kaldırdım. İllegaldir şimdi bu zımbırtı burada, başımıza iş açmasın.

Wiki amca şöyle diyor; Absinthe produced under the modern EU (European Union) limits for thujone content may have a maximum of 35 mg/L, as well as any alcoholic beverage prepared with Artemisia species. Other alcoholic beverages may contain 10 mg/L.[17] Some modern producers list their thujone levels on the bottle, with some producers claiming over 100 mg/L thujone.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Adam gibi hazırlanırsa, 1-2 biradan sonra içip test edebilirsiniz. Ama %70 ve üstü alkol oranı ve yukarıda ki arkadaşların açıkladığı özellikte olanını. Dikkat; Sadece bir tek atınız.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dün akşam içtik 2 şatta gittim arkadaş girdi koluma arabaya bindirdi sağolsun .Hala başım dönmekte , çok güzel yapıyor adamı

http://img41.imageshack.us/img41/3073/p1305121951.jpg

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ben 3 sat atıp ucaga bınmıstım ucak kısmını hatırlamıyorum zaten de   ındıgımı hatırlıyorum ucusdaydım :D super bı ıckı yaa

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Yeşil periyi görmek için içmeye gerek yok ki ilk post ta var zaten yeşil peri :)

Ayrıca bunu nasıl yapacağız ki biz geldin soktun aklımız agidiyorsun bari satışını yapta meraklar giderilsin.

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Çok iyi birşey moralim bozuldugunda olursa içerim :) zaten 1 şatta etkisini görüsünüz  2 şatta ısınırsıznı 3 ve daha yukarasını hatırlamıyorum :) 

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ölür mölürüm içemem ben. Rakı içtim %85 alkollü arnavut rakısı.... beyaz peri gösterdi o da.

bunu sağlam adamla içcen, içemeyene yeni rakının yeni fitillisi.

Not:bu konu daha kaç kere açılacak merak ettim bi de :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

2 sene önce yılbaşı partisinde arkadaş polonyaya gitmişti ordan getirmişti. 2. shotı attıktan sonraki zaman ile sabah uyandım zaman arasındaki hiç bişeyi hala hatırlamıyorum. kardeşimi arayıp saatlerce saçmalamışım. tavsiyem yanınızda mutlaka içmeyen biri olsun. ayrıca bu içkiden 7 8 shot içmen için robot olman lazim. götünüzden shotlamayınla, nizami şekilde yani şekerini falan karıştırıp içersen 2. den sonra uçarsın zaten. şişeden bardağa doldurup içtinde ister bütün şişeyi bitir bikaç bira etkisi yapar. her şekilde denenmişti. bu içkinin en güzel özelliklerinden bitaneside ertesi gün başında hiç ağrı olmuyor.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ukraynada da satılıyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

denemeye değer gibi

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
Toplam Hit: 22287 Toplam Mesaj: 59