Dünyanın En Sert İçkisi Absinthe ( Yeşil Peri ) Hazırlanışı Tarihçesi Ve Etkileri
-
Agustos Bası gıbı ankaraya gelecem ankaralı murıdlere getırebılırm 2 sıse kadar 2 kişi 1 de kendıme getırecem cnku :D Rum tarafından ısteyecem orda orjınallerı var burdakılerde 69 mu neydı sanrım alkol ısteyen olursa 2 kısı sadece ankarada oturan elden teslım ederım ankara dısı sıkıntı olur kargo neyım ugrasamam ondan :D
-
dün arkadaşlarla içtik 3. shottan sonrasını hatırlamıyorum.sabah uyandığımda arkadaşın evinin balkonundaydım.gece kardeşimi aramışım.full rezillik ya uzak durun bu içkiden
-
türkiyeye gelmeden önce getirecem satmak için:D 2 sise getiriyorum.2side satlık.ha burda acık arttırmadan satacam cunku 100tl ye fln yapılacak bi iş diilmiş :S
-
bunu içtim yarım pet bardağı 4 bira etkisi yaptı.. ben asıl solucanlı tekilamı ney o war onu merak ediom millet solucan yiyo lan alkolle...
-
-
gazez bunu yazdı:
-----------------------------dün arkadaşlarla içtik 3. shottan sonrasını hatırlamıyorum.sabah uyandığımda arkadaşın evinin balkonundaydım.gece kardeşimi aramışım.full rezillik ya uzak durun bu içkiden
-----------------------------oha jfds biz 2 kişi şişeyi bitirdik sarhoşluk hariç birşey olmadı
ne içtiniz siz karıştıdınız başka şey ile
ispirto fln mı
gerçi sapıtıp kusan arkadaşlar vardı bünyesi zayılara dokunabilir
bide bunun sayesinde olmaz dedigim kızlarla oldurabiliyosun
hemde o biçim lexi belle oluyolar bi anda jskflsf
-
Absinthe ne amk. Siz hiç spirytus rektyfikowany içtiniz mi?
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Absinthe ne amk. Siz hiç spirytus rektyfikowany içtiniz mi?
-----------------------------%95 ne amk, git saf alkol iç aynı.
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Absinthe ne amk. Siz hiç spirytus rektyfikowany içtiniz mi?
-----------------------------hocaa bunu iç g.tün başın ayrı oynar ama sabah kalk 1 gram başağrısı çekmezsin dinç kalkarsın
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------hocaa bunu iç g.tün başın ayrı oynar ama sabah kalk 1 gram başağrısı çekmezsin dinç kalkarsın
-----------------------------hocam nereden temin edebiliriz