Dünyanın En Zeki İnsanlarini Taniyor Musunuz ?
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------ilk bastaki Nadia Camukova Turk sitelerinden baska hicbiyerde cikmiyor.Vikide bile yok.Bence fake olabilir.
-----------------------------Bende baktım şimdi google english ten filan, sadece türk siteleri var onlar da cemaat siteleri, adamlar bir tane karakter yaratmış, bizim her boka sorgulamadan inanan yalamalar karıyı göklere çıkarmışlar, birkere o suratta 60 dan fazla iq siksen çıkmaz :D
-----------------------------vay arkadaş ya :D
-
ben hala anlamadım.Videoda ...... camukova tarzı birşeyler diyor kadının adına ama yazıda Marilyn vos Savant sorun bende mi?
-
aralarinda bir tane turk olmazmi arkadas..ya alman ya dingiliz..
-
dünyanın en zekisini, hayır tanımıyoruz.
zeka ölçülebilir bir şey oldu da farketmedik galiba.
-
Konuyu acana bakar bakmaz isin icinde yine bir kadin dayanismasi vardir diye dusundum. :)
-
Bakın görün işte; bir adam zeki olduğunda kendini ilime irfana adıyor, dünyaya bir faydası olacak araştırmalar yapıyor, ömrünü bu araştırmalara harcıyor. Bi kadın zeki olduğunda nasıl zeki olunur diye kitaplar yazıp, zekasının reklamı üzerine kariyer yapıyor.
-
aynştayna iq testini nası yapmışlarki ozamanlar iq mu vardı amk, herif kaldırma kuvvetini bulmaya çalısıyodu
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------aynştayna iq testini nası yapmışlarki ozamanlar iq mu vardı amk, herif kaldırma kuvvetini bulmaya çalısıyodu
-----------------------------İmzanı gördüm de hocam, Almanyadasın şu an galiba :D Einstein kaldırma kuvveti ne alaka? :)) -
İtalyan bilimadamı ve sanatçı Leonardo Da Vinci / 180
ne alaka amk adam 1452 de dogmuş 1519 da ölmüş o zmnlar ıq mu wardı aq harbi bu nette cok yalan yanlış şeyler war
-
bu ıq nasil ölçülür